ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 June 2008 - 10:17 PM
Didka_puppy аз имам само 1 мини шпиц и той е бял :blink: а линка на клуба е американски :P
Публикувано: 09 June 2008 - 10:24 PM
Ох, съжелявам, пак се обърках :izcherven:, хем ми се стори доста познат от форума на минитата, пак не се усетих, въпреки това, аз не веднъж съм се наслаждавала на нежната красавица Съни!
Поздрави и лека вечер на всички от мен и спящата красавица Лиса (която днес направи много бели и седя като препарирана като я ресахме, барем си откупи вината ;D) :wub:
Поздрави и лека вечер на всички от мен и спящата красавица Лиса (която днес направи много бели и седя като препарирана като я ресахме, барем си откупи вината ;D) :wub:
Публикувано: 10 June 2008 - 08:10 AM
Добро утро момичетаааа, как сте днес, какво правят малките сладки пухчовци? Поздрави от нас с Лиси, която сутринта докато приятеля ми бързаше за изпит му отмъкна чехъла, че се втурнахме сумати и народ да я гоним ;D, шантава работа :rolleyes: :wub:
Публикувано: 10 June 2008 - 08:36 AM
привет девойки ;)как сте ,ние си направихме сутрешната разходка и сега рони ръфа огромния кокъл който явно го затруднява,малките ги унощожаваше за ден ,а с този си има занимавка за по дълго време ;D
дидка,как е лиска,малката пухавелка :Pпогледнах снимката,но не се вижда добре от това което успях да видя ми прилича на тези който имаше рони в началото когато го взехме,тази точица избелявали в последствие?най вероятно е от топлото и от пишкането,когато е взехте имаше ли такива петънца?питам защото когато са малки те пикат, акат там където лежат и е много вероятно да се появи зачервяване по кожата ;)
дидка,как е лиска,малката пухавелка :Pпогледнах снимката,но не се вижда добре от това което успях да видя ми прилича на тези който имаше рони в началото когато го взехме,тази точица избелявали в последствие?най вероятно е от топлото и от пишкането,когато е взехте имаше ли такива петънца?питам защото когато са малки те пикат, акат там където лежат и е много вероятно да се появи зачервяване по кожата ;)
Публикувано: 10 June 2008 - 11:54 AM
Марея, добре сме, днес нали ти казвам, сутринта приятелят ми бързаше за изпит а наща реши да не го пуска- грабна чехъла и духна, че чак от зор и на дивана се опитва да го качи ;D, луда работа, но е даже мирна- вчера мого и се карахме, на пук или незнам, изпишка се не където трябва, и понеже майка много и се кара и от страх може би, понеже не е видяла такова каране досега, още 2 пъти направи белята. После седя като статуя като я ресахме и даже не помръдна. После се сдобрихме и пак играхме! Точицата не избелява седи си така, ама май си е точно бенка, иначе когато я вземах имаше точици но те приличаха на по- скоро корички на човешки ранички после изчезнаха и ето я на- въпросната бенка. Малко се поуспокоявам, понеже доста хора ми казват че е нормално, въпреки това ще споделя какво е казал вета. Поздрави на Рони и другите пухчовци! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 June 2008 - 02:21 PM
Еее нали ти казах Дидка, всичко ще е наред :yahoo:
И ние си имаме две бемчици :blink:
Хей хора, днес си купих един спрей за паразити, че скоро пак намерих в на Парис козината кърлеж.На Bolfo e, ако някой знае нещо за тази марка или има някакви отзиви за нея моля да каже! :blink:
:wub: :wub: :wub:
И ние си имаме две бемчици :blink:
Хей хора, днес си купих един спрей за паразити, че скоро пак намерих в на Парис козината кърлеж.На Bolfo e, ако някой знае нещо за тази марка или има някакви отзиви за нея моля да каже! :blink:
:wub: :wub: :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 11 June 2008 - 01:26 PM
да,горката тя е вече много стара на цели 16 г.е :(само яде и спи,но днес нещо не се чувства добре повръща и има разстройство :'(преди беше много хубава персииска котка,но откакто остаря се поомачка и отслабна,но мога да кажа,че добре си пожевя през тез години :yahoo:
дидка,аз нищо не направих по онзи въпрос ,сега се триума ;Dно като реша ще го покажа ;D
дидка,аз нищо не направих по онзи въпрос ,сега се триума ;Dно като реша ще го покажа ;D
Публикувано: 11 June 2008 - 01:55 PM
Верно на 16г., ваобще не и личи, тя значи е свикнала с Рони отдавна, а спинкат ли двамата понякога? Пердстваям си вде пухини топки на кълбо, :P, сигурно са чудесна компания. И Марея, вземи се в ръце ;D, лятото идва, недей се триуми да не прибегнеш го методите на тоя приятел -> :chaika: ;D B)
Публикувано: 11 June 2008 - 04:32 PM
Боже, колко са сладки, просто са за гушкане та чак да не ги пускаш :yahoo: :yahoo:, да са ти живи и здрави, дълги дълги години да те радват още. А котана как се казва, ти от бебе ли я ли я имаш? Дай някоя нейна рошавка снимка, аз съм влюбена в персииките. :P