Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#7781 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 July 2008 - 05:56 PM

Здравейте,
Сядам най- сетне да ви напиша нещо, че вече се срамувам от себе си. Но така ме е завъртяла центрофугата, че нямам време почти за нищо.
И естествено имам материал. Арес е влюбен в една доберманка с името Дориана. Ама като ви казвам влюбен - много е влюбен. И най- естественото нещо в кучешкото семейство е да се образува триъгълник. Съперника на Арес е един красив черен лабрадор, с когото си играят от малки, но вече трета вечер присъствам на сбиване м/у двамата. Очакванията ми от Арес бяха, че ще се уплаши и ще избяга, но нищо подобно. Хора, казвам ви той е като питбул. Добре, че стопанката на лабрадора успя да го хване, защото иначе от Арес нямаше да остане и козината. Много ми е странно - когато доберманката я няма, двамата не си обръщат никакво внимание. Но това е Арес - 100% мъж ;).
Имам проблем и с щипките в къщи - все едно няма играчки и неща, с които да се забавлява. Та стигнахме до положението, в което сме с три счупени зъбчета от ядене на щипки, пръчки и шишета. Не мога да се преборя и това си е. На поляната ме майтапят, че съм от "ЧИСТОТА" ;D. Арес си намира постоянно боклуци и аз ходя и ги събирам, като след това ги изхвърлям в най- близкия контейнер.
Целувам ви всички и ви прегръщам. :wub:
Нагушкайте невероятните същества и ви желая лека вечер.
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#7782 Потребителят е офлайн   Didka_puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 08:23 AM

:yahoo: Ивееее, най- после ни развесели пак със забавни случки с Арес. Много се смях когато четох- че той е истински дзверо нашия герой. Любов, любов, ама с доберманка?!  :o Ей това е, казвам аз че любовта няма граници, ама......нека се забавлява лудетината. Аз пък имам други кахъри- вчера висях 3 часа и половина на една малка полянка до вкъщи с размерите на 3 коли, няма и няма- първите 20 мин завря нос в земята и викам "Аха, ще стане нашата работа", ще стане ама другия път, после явно много и се допиша и взе да се опъва с всичка сила към вкъщи. Ама аз нали съм си инат, викам си докато не се изпишкаш няма да те прибера. Накрая зора дойде- ама моя, че викнах нашите да ме сменят, айде и те се молят. Викаме чакай, тя може да не иска тук, че обиколихме квартала- нищо пак! Накрая я докарарахме дотам, че цялата фамилия седи и чака Лиса да се изпишка  ;D. В 22.30 потушени от глада и умората мисията се увенча с неуспех- прибрахме се и естествено Лиса веднага уважи банята! Днес сутринта пак я искарах- в 7 до 8 без нещо- пак нищо не направи  :'( Имам чувството, че никога няма да се научи.......
Поздрави на всички!

#7783 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 09:27 AM

Здрасти Дитка,

предполагам, че това е нормално за малките кученца. За съжаление аз не съм наясно, тъй като нееднократно съм писала - ние взехме Арес голям - на 6м. Когато дойде в къщи си беше с всички хигиенни и всякак други навици. На- вероятно другите ще се изкажат по- компетентно от мен.

Приятен ден на всички от мен :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#7784 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 July 2008 - 11:00 AM

здравейте момичета,днес имах много неприятна случка,на сутришната ни разходка едно безстопанствено куче нападна рони  :'(аз веднага го грамнах на ръце и това куче ме захапа за ръката направо кошмар,добре че на близо имаше едни строители, та се втрурнаха да ми помогнат иначе си нямам напредстава какво можеше да се случи :(рони се отърва без последствия слава богу,само аз пострадах :'(та такива работи при нас,много се пазете от такива бездомни кучета не знаеш кога може да те изненада :angry:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#7785 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 01:46 PM

Ооо Ани, и аз имам същата случка.Писала съм подробно за нея в"как да се предпазим от бестозпанственни кучета" или нещо такова беше ;D Ужас ...случката ми е същата само, че кучето не ме ухапа :(
User's Signature

Качена снимка
  http://park4pets.com/eson/es510x90.swf

#7786 Потребителят е офлайн   Didka_puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 03:50 PM

Това е ужасно!  :o Много са опасни тези бездомни кучета. Докато разхождах Лиса един ден до мен внезапно и заплашително се проближи едно такова куче. Тогава се уплаших и дръпнах Лиса а една баба ме видя и ми каза "какво се страхувате, те уличните кучета не нападат"..... :o Как да не нападат, нападат и то как....Да се чуди човек- да ги храни от съжаление или да ги пъди.....Много неприятно наистина, дано никой никога не изживява това, което Ани е изживяла!

#7787 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 06:26 PM

:'( УЖАС наистина.След като го изпъди един познат това куче, Парис беше легнал и се свил на земята :( много ми стана жално за него :'(

Иска много да се внимава, че незнаеш от къде какво ще дойде :huh:
ЕЕе дидка права си ей сега ще кача снимката в галерията :blink:поздрави! :wub:

А и имам една супер новина ще бъдем ето тук: http://noshtuvki.bur...fo/562/kvartiri,...pqsyci,VSU.html Само, че диди няма да сме на бунгало а в няква сграда на първия етаж, пак имало градинка...супер много се радвам, успях да убедя нашите! :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#7788 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 07:37 PM

Зравейте мили момичета с прекрасни кучета. За съжаление нямах време да следя темата. Хубаво е , че поддържате темата да не замре и обменяте опит и преживявания с пухчовците до вас. След ремонта успяхме да отскочим за няколко дни до морето и Пуфа на третия ден откри , че може да копае дупки в пясъка и тогава започна купона за нея.... Останалото време изкара под шезлонгите на сянка. Тъжното е , че свърши много бързо .За мое учудване бяхме посрещнати много радушно от персонала на комплекса ,а остнаналите почиващи проявиха завидна търпимост към алармажийската особенност на Пуфа. Да не вярва човек , че ни и поканиха пак да отидем...
А сега да ви се похваля - ДНЕС милата ни и сладка Пуфи става на 1 годинка. Нека да ни е много здрава и много, много палава и всеки ден да ни радва с нови щуротийки.
Черпя ви с 3 снимки от пазненството в много, много тесен семеен кръг и 1 снимка от морето.
За желаещите утре ще има повече...
Целувки на всички от Пуфка  :wub:
User's Signature

ПУФИ щеше да е на...Качена снимка
Качена снимка

#7789 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2008 - 07:44 PM

Хехеееее!!!!Честити рожден на милата Пуфи :wub: :yahoo: :wub: Да ти е жива и здрава и ти пожелавам още дъъъълги години да радва теб и семейството ти! :blink:
Снимките са супер, искаме още..искаме още! :blink: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#7790 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 July 2008 - 07:55 PM

честита първа годинка на сладурана пуфи!да ние жива и здрава много да радва стопаните си,да дава и получава много любов!
User's Signature

#7791 Потребителят е офлайн   Didka_puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 09:45 AM

Ейййййй, пак закъснях!
:palqcho: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПУФИ!  :palqcho:
Да си живо, здравичко, все така щастливо, жизнерадостно и беличко пухенце! Да радваш мами, тати и всички вкъщи! Да не правиш белички и щасливо да ръфаш кокал цял живот!
Неосведомена, да намачкаш сладураната от мен и Лиса и да ни радваш още мнооооого дълго време с нейни сладки снимки!  :wub: :wub: :wub:

#7792 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 12:37 PM

:blink: Еее няма нищо..все пак и го чистити! ;)
А като заговорихме за кучешки родженни дни, на вашият кучо кога му е рд-то :blink: На парис е на 23януари :P

Като стане на 1годинка и аз мисля да му направя някаква "торта"или нещо подобно от бисквитки..кучешки шоколад и т.н да почуства,че има празник :yahoo: ;) :wub:

Чао! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#7793 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 02:14 PM

Много ви благодаря за прекрасните пожелания ,мили момичета :wub:Най-много се зарадвахме на пожеланията за здраве, защото миналата седмица й откриха бъбречно заболяване, което води до спадане на имунитета и от там - козинопад...Сега се лекуваме и много ,много се надяваме всичко да има щастлив край.
А сега сега малък поздрав от Пуфи за всички вас с няколко снимки как се копае дупка на плажа, едно носле в пясък и още нещо....
Целувки  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#7794 Потребителят е офлайн   Didka_puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 03:32 PM

оооооооооо, колко е сладкааааааа  :o :wub:, така сърдечно желая лечението да е ползотворно и да заздравите организма! Пишете все пак накъде вървят нещата, аз лично се уча от такива куражлии стопани и попивам всичко.....
Рамонче, Лисито е родена точно на 28 март но понеже тя е голяма шашма и се отзовава винаги когато някой влезе в кухнята за нея всеки ден има по няколко празника!  ;D
П.П- макар, че никой нищо не и дава от масата и вече с гордост казвам, че ям ли забравям че имам куче- ляга в краката ми и "Гък" не казва! Ееееех, тъй да беше и с пустите....пишута  ;D
Поздрави!

#7795 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 July 2008 - 04:51 PM

охо,пуфито на море май добре си е изкарала :Pблагоприятно лечение всичко ще е ок не се тревожи ;)
User's Signature

#7796 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 05:29 PM

Благодаря ви момичета. Много сте мили  :wub: Другият четвъртък сме на контролен преглед и искренно се надявам лечението да има резултат.
На морето наистина прекарахме страхотно и никога не съм вярвала ,че ще ми е по-лесно с кучето отколкото с детето.  :yahoo:
Но лятото е в разгара си и предполагам , че ще има и други които да споделят преживявания на море или планина :P
User's Signature

Качена снимка

#7797 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 July 2008 - 07:28 PM

[quote author=neosvedomena link=topic=3483.msg441604#msg441604 date=1215617344]
Благодаря ви момичета. Много сте мили  :wub: Другият четвъртък сме на контролен преглед и искренно се надявам лечението да има резултат.
[quote]когато имаш резултат от вет.лекар,пиши за да знаем как се развива,сладурката[/quote]
User's Signature

#7798 Потребителят е офлайн   ramon4ety Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 08:50 PM

И от мен имаш същите пожелания!Дано лечението да има ефект, дано скоро се оправи! :blink:

neosvedomena, Права си, тепърва лятото започва!Аз скоро ще ходя във Варна и с дидка ще се видим... :yahoo: ще бъде супер снимкиии..цели албуми ще ви предоставя :yahoo: ;D Даже съм си уговорила среща  с ivetа_2 i seska нека да поиграят пухчовците :blink: :yahoo:ю

Чао, мили  момичета! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#7799 Потребителят е офлайн   Didka_puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2008 - 09:37 PM

даааа, колкото повече пухчовци, толкова по- добре....Ще има забавления и игри  :yahoo: .....за някой, за други работа в офиса..... :'( Дано успея все пак да нагушкам всички!
А за другия ми проблем (аз продължавам въпреки всичко да ви държа в течение ;D) - това малко топчесто кученце е способно да стиска часове наред, повече от мен и хората които познавам! В точно 18.50ч. въпреки, че е опасно и не е препоръчително преди разходка и дадох да яде, след като близо час преди това не беше пила вода, здраво се нацоца и я изведох веднага навън. (Дадох и храна, защото тя е антифенка на разходките и винаги седи като пън и не помръдва.) Още и още баща ми я чака........отчетохме, че вече е изпила около половин литър вода.....Започвам наистина да се притеснявам.........
Чудя се, ако сменя банята с площадката на етажа дали ще свикне по- бързо, че трябва да си върши работите навън.....Искам също да отбележа, че заринах квартала и отворих работа на всички кучета с моите напоени боклуци с Лисино пишу! Няма ефект- гарантирам! Незнам, вече стана почти седмица а нищо....оф, ужас! Подлудих ви, спирам!
Лека вечер и много цунки на всички четириноги вкъщи (изключвам пияни гаджета)  :wub:

#7800 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 July 2008 - 09:24 AM

Здравейте момичета ние с Айс се изгубихме малко на село сме си и днес аз за малко си дойдох. :blink: Вие как сте?Как са и шпицовете ви.Много поздрави и целувки от мен и Айс. :wub: :wub: :wub: А на Пуфи Честит Рожден Ден на патерица да ти е жива и здрава и много да ви радва! [move] :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :drugarche: :palqcho: :kuchence: :Танц: :zaek:[/move]
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема