Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8381 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 November 2008 - 01:46 PM

Снега ни изненада доста. Макар, че вече беше време да завали. Но след 1ч. прекаран на вън да си отривам колата въобще не ми е забавно и вече не ми харесва ;D. По- добре си е да е топличко, пък за кучовците можем да измислим нещо. Не стига, че бях до глезени в сняг, ами на всичкото отгоре ми се откачи чистачката. Ха сега, като са ми ги сменяли на бензиностанциите и аз нямам идея как става. След близо 20 мин. мръзнене се появи човечец, който помолих да ми я оправи.
Та така за кучетата хубаво, ама за такива пишман- шоферки като мен, май положението е друго ;D
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8382 Потребителят е офлайн   Joro_Fox.94 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 04:06 PM

спокойно Фокс ве4е го прибрахме и сега спи на топло  :blink:

#8383 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 06:27 PM

Joro_Fox.94 много се радвам, че твоят пухчо вече е на топло  :yahoo:
Сигурна съм, че той заслужава най-доброто  ;)
Колкото до мойта топка.. май вече предпочита да живее на вън, че като я гледам с тоя сняг.. трудно и е да се раздели с него  ;D ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8384 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 22 November 2008 - 10:36 PM

Ех,какъв кеф за четириногите,брейййй :yahoo: Що не бях и аз кучка,та така да му се радвам на снежеца?  :rolleyes: А дали пък не съм?  ;D  Иве,то повечето мъже са пишман шофьори,така че немой да се даваш! ;) Аз затова се качвам само на мотор,защото няма чистачки и само на трактор,защото е с яки спирачки ;) ;D  Жорко,  дано наистина кучо да е добре и на топличко! Няма ли да пуснеш някоя нова зимна снимка на Фокси? ;)  Представям си малката Сузи как се въргаля и тича в снега .... малка,сладка бебешорка :wub: Хайде,спинкайте! Лека нощ от нас! :blink:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8385 Потребителят е офлайн   Julieta Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 01:57 PM

:blink:

#8386 Потребителят е офлайн   Julieta Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 01:58 PM

:blink:

#8387 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 02:08 PM

Много са сладки бебоците и ти,Жули :blink: :wub: Наистина ще ти е трудно да се разделиш с тях ... преживяла съм го два пъти,но е добре да знаеш,че са при добри хора.Има ли вече мераклии за тях? На едната снимка виждам шишенце с мляко ... дохранвате ли се? Сигурно са много лакомички ;D Как е мама Съни? :blink:
User's Signature

#8388 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 06:54 PM

Здравейте,

Жули, големи са сладури и много ти завиждам. Въпреки, че си давам сметка за грижите, които са необходими, както и безсънието. Но си заслужава. Дано да им намериш добри и грижовни стопани.
Не знам вие какво мислите, но как според вас може да се познае грижовния от негрижовния стопанин. На запад развъдниците провеждат нещо като тест на бъдещите стопани и по него си вадят изводи за човека. Много ми е интересно.
Аз и друг път съм разказвала, че взех Арес на 6м. от стопани, които просто искаха да се оттърват от него. Въобще не искам да влизам в подробности на състоянието му. Според мен дори го бяха били. Но това е тема на друг разговор.
Меги, по повод за шофирането - искам да ти кажа, че е мит за жените шофьорки. Все повече се убеждавам, че и от мъжете има такива некадърници, че ми настръхва косата като пътувам.

Абе написах някакви неща, ама...

Лека ви вечер!!!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8389 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 November 2008 - 09:04 PM

иве, много ме разведряваш когато чета твойте постове :wub:
да ти кажа нямам представа изобщо как може да разбереш кой ще се грижи добре за кученцето или повече го взима ей така, за едната идея-защото било модерно,аз съм се убедила че хората могат да имат много и то различни лица в зависимост от ситуацията,но искернно се надявам бебоците на жули да си намерят едни добри и грижовни собственици и да си растат на воля и безгрижно :wub:
понеже при нас изобщо не валя сняг,но за сметка на това днес беше като пролет ,бяхме на вилата и рони се набяга много,пускам ви малко снимчици :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8390 Потребителят е офлайн   Julieta Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 10:14 PM

Момичета, благодаря ви за милите думи! Въпроса за раздялата с мъниците гледам да отбягвам, въпреки че скоро ще трябва направо да се сблъскам с него! За сега няма конкретно никой, който да се е заинтересовал от кученце. Единият мъник е предназначен за таткото Джино! Ако се сещате за някой, който иска шпиц кажете!!! Малките растат всеки ден и ги дохранваме със специално сухо мляко за кученца! Вече проявяват и характер и искат много внимание: глезят се, дори се карат помежду си, хапят се, ръмжат, лаят  ;D На 29.11. стават на 1 месец и ще ги обезпаразитяваме! Меги, щом имаш опит дай ми съвети, които ще са ни от полза! Целувки!

#8391 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 11:14 PM

Жули,когато Чара роди първия път,много се шашнах,защото бяха седем бебета и се притесних,че няма да мога да намеря на всички домове.Едното мъжко почина на втория ден ...май мама го беше задушила без да иска :'(  Когато поотраснаха, ги раздадох на хора,които познавам и получавам информация за тях,от която съм доволна :blink: А Тисата дъщеря ми ми я подари за Коледа,като и беше вързала една голяма червена панделка ;D и така тя си остана у нас,за което съм много щастлива :yahoo: Вторият път Чара роди трички от същия татко ...Попи Мони,Кари и Макс ...беше ми много трудно да ги дам и се мотках доста време,докато им намеря точните хора ...Даже Макс остана до 6м.Направих му всички ваксини и обезпаразитявания и вече живеех с мисълта,че и той си е мой,но му се усмихна късмета на момчето. Сега знам,че всички те за живи и здрави,и ги гледат с обич ...дори често виждам някои от тях :blink: Но Тисата няма да ражда ...в това съм категорична. Аз просто извадих късмет с моите бебета,но повече такива експерименти няма да си правя :- Много е отговорно! Дано и твоите бебоци да имат хубава съдба и любящи стопани! :kuchence: Ако те интересува нещо конкретно-питай,защото аз в момента не се сещам! :blink:  Ани,както винаги много хубави снимки :OK: Рони е голям чаровник,особено сред цветята /те са втората ми лудост ;D/  направо еееее ... :wub:  Иве,те за това е рекламата за мултифункционалната жена :palec:   Аз на мъж вера немам за ниииищо :sviruka: ;D    Успешна седмица,мили :drugarche: и лека нощ! :wub:
User's Signature

#8392 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2008 - 03:05 AM

Julieta наистина малките са много сладки  :wub: Направо ти завиждам  :'( Не че и аз си нямам едно бебе..  ;D обаче Сузи стремително расте и скоро ще ми липсва някое малко пухче като твоите  :wub:
Въпреки, че раздялата е тежка, за тези маничета си струва :P Сигурна съм, че ще им намериш най-подходящите стопани  ;)
марея Рони е много фотогеничен както винаги  :kuchence:
Целувки от мен и Сузи  :wub: :drugarche:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8393 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2008 - 01:30 PM

Здравейте момичета и момче :blink: Как сте???Да ви се похваля,то не е много за хвалба де аз закъснях даже ама му бях взела на Роро един много готски нашийник(черен с камъчета) ;D и вчера на вечерната ни разходка се престраших и му го сложих,казвам престраших защото той се тегли като говедо и си мислех че ще се задуши.Та вчера вечерта беше единствената вечер,в която не ме боляха ръцете и нямах мазоли ;D А пък на Малкия му беше доста чудно какво е това и отначало малко се мяташе ;D ;D , а после започна да ходи като балерина :Танц:
Поздравявам ви с една снежна снимка,но да не ни се подигравате колко е сив Роро.Къпан е преди седмица,но вече заприлича на прасе и не само по цвят а и по килограми  ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#8394 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2008 - 04:32 PM

Напротив, много е сладък Роро.
Те май всички са като мечета със зимната козина. Аз по принцип вече "не съм сама" относно кучето ми и породата изобщо, но като ги гледам едни такива горди, със самочувствие... Абе държат се като императори/ки. Страхотни са.
Да са ни живи и здрави!
User's Signature

Качена снимка

#8395 Потребителят е офлайн   Julieta Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 November 2008 - 11:05 AM

;D http://www.vbox7.com/play:87e08354

#8396 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 November 2008 - 11:38 AM

малееееееееееее жули супер сте всички,малките са големи дудовци ;Dкакви коремчета имат само,май добре си похапват :yahoo:намери ли им добри стопани? ;)
да ги намачкаш и нацелуваш от нас с ронката :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8397 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 November 2008 - 07:16 PM

Цитат

Чудесни сте :yahoo: Мама Съни се е справила блестящо :wub: Как сте момичета и момче в това време? На Тисата и е екстра,обаче на мене ми е студено ...ша ривъъъ :'(  .... Поздрави и целувки за всички! :blink: :wub:
User's Signature

#8398 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2008 - 09:11 AM

Всички май сме с еднаква съдба (защо ли??????????????) ;D ;D ;D
Ние като излизаме, аз съм облечена като мишленче, трудно ми е с тези дрехи, но пък заради студа на вън си заслужава. А и като имам предвид и по колко се разхождаме. Така, че обличайте се топло: якета, панталони, шалове, шапки, ръкавици, защото хубавците си имат достатъчно топла дрешка и могат по цял ден да си играят на студа.

Хубав ден от мен :wub: :wub: :wub: :wub:

П.С. Днес май вече ще с реши, ще го бъде ли или няма да го бъде "ЗАкона за етажната собственост". Дано хората, които правят законите да са поумнели поне малко иначе, ако го приемат ще стане мазало.
User's Signature

Качена снимка

#8399 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2008 - 09:57 AM

Здравейте!И аз преди малко се прибирам от разходка и ми премръзна всичко живо,а малкото дебелаче едвам го вкарах във входната врата,никога не му стига времето навън.И днес си имахме дружка в разходката,улична и много мила малка кафява лисичка :blink: Толкова е сладичка и като я видя всеки път обмислям вариянт да я прибера ама няма къде :'(!Една стая в повече да имахме и щеше вече да се излежава с Роро ;D.Днеска му удариха една хубава игра ама не си бях взела тела :( да има направя по няколко снимки.

Поздрави на всички и много  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8400 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2008 - 05:25 PM

Здравейте и от нас с Тисата! :blink: Искам да ви споделя нещо,което не е за хвалба,но е много показателно.Преди около две години бях закъсала със здравето и известно време не можех да ходя.Близките ми носеха шоколади и лешници,защото на това ме избиваше,а семейството ми ги изяждаше и аз започнах да си ги крия под възглавницата  :izcherven: Снощи тръгвам да си лягам и намирам поредното скътано съкровище ... крайче от хляб под възглавниците :rolleyes: Тисата веднага скочи,а пък дъщеря ми вика: "Ми,да ...няма на кого да се метне!" ...и ме сочи :o Тогава зацепих,че калпазанката крие разни нещица точно отпреди две години ....горе-долу ...Дотогава правеше други бели ;D Е,приличат ли кучетата ни на нас или не? Вие как мислите? :blink: Целувки :wub: :wub: :wub:
User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема