ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 22 November 2008 - 01:46 PM
Та така за кучетата хубаво, ама за такива пишман- шоферки като мен, май положението е друго ;D
Публикувано: 22 November 2008 - 06:27 PM
Сигурна съм, че той заслужава най-доброто ;)
Колкото до мойта топка.. май вече предпочита да живее на вън, че като я гледам с тоя сняг.. трудно и е да се раздели с него ;D ;D
Публикувано: 22 November 2008 - 10:36 PM
Публикувано: 23 November 2008 - 02:08 PM
Публикувано: 23 November 2008 - 06:54 PM
Жули, големи са сладури и много ти завиждам. Въпреки, че си давам сметка за грижите, които са необходими, както и безсънието. Но си заслужава. Дано да им намериш добри и грижовни стопани.
Не знам вие какво мислите, но как според вас може да се познае грижовния от негрижовния стопанин. На запад развъдниците провеждат нещо като тест на бъдещите стопани и по него си вадят изводи за човека. Много ми е интересно.
Аз и друг път съм разказвала, че взех Арес на 6м. от стопани, които просто искаха да се оттърват от него. Въобще не искам да влизам в подробности на състоянието му. Според мен дори го бяха били. Но това е тема на друг разговор.
Меги, по повод за шофирането - искам да ти кажа, че е мит за жените шофьорки. Все повече се убеждавам, че и от мъжете има такива некадърници, че ми настръхва косата като пътувам.
Абе написах някакви неща, ама...
Лека ви вечер!!!
Публикувано: 23 November 2008 - 09:04 PM
да ти кажа нямам представа изобщо как може да разбереш кой ще се грижи добре за кученцето или повече го взима ей така, за едната идея-защото било модерно,аз съм се убедила че хората могат да имат много и то различни лица в зависимост от ситуацията,но искернно се надявам бебоците на жули да си намерят едни добри и грижовни собственици и да си растат на воля и безгрижно :wub:
понеже при нас изобщо не валя сняг,но за сметка на това днес беше като пролет ,бяхме на вилата и рони се набяга много,пускам ви малко снимчици :wub:
Публикувано: 23 November 2008 - 10:14 PM
Публикувано: 23 November 2008 - 11:14 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 03:05 AM
Въпреки, че раздялата е тежка, за тези маничета си струва :P Сигурна съм, че ще им намериш най-подходящите стопани ;)
марея Рони е много фотогеничен както винаги :kuchence:
Целувки от мен и Сузи :wub: :drugarche:
Публикувано: 25 November 2008 - 01:30 PM
Поздравявам ви с една снежна снимка,но да не ни се подигравате колко е сив Роро.Къпан е преди седмица,но вече заприлича на прасе и не само по цвят а и по килограми ;D ;D
Публикувано: 25 November 2008 - 04:32 PM
Те май всички са като мечета със зимната козина. Аз по принцип вече "не съм сама" относно кучето ми и породата изобщо, но като ги гледам едни такива горди, със самочувствие... Абе държат се като императори/ки. Страхотни са.
Да са ни живи и здрави!
Публикувано: 26 November 2008 - 07:16 PM
Цитат
Чудесни сте :yahoo: Мама Съни се е справила блестящо :wub: Как сте момичета и момче в това време? На Тисата и е екстра,обаче на мене ми е студено ...ша ривъъъ :'( .... Поздрави и целувки за всички! :blink: :wub:
Публикувано: 27 November 2008 - 09:11 AM
Ние като излизаме, аз съм облечена като мишленче, трудно ми е с тези дрехи, но пък заради студа на вън си заслужава. А и като имам предвид и по колко се разхождаме. Така, че обличайте се топло: якета, панталони, шалове, шапки, ръкавици, защото хубавците си имат достатъчно топла дрешка и могат по цял ден да си играят на студа.
Хубав ден от мен :wub: :wub: :wub: :wub:
П.С. Днес май вече ще с реши, ще го бъде ли или няма да го бъде "ЗАкона за етажната собственост". Дано хората, които правят законите да са поумнели поне малко иначе, ако го приемат ще стане мазало.
Публикувано: 28 November 2008 - 09:57 AM
Поздрави на всички и много :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 28 November 2008 - 05:25 PM