ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 08 December 2008 - 07:24 PM
Меги, много спите. То верно, че времето е отврат и постоянно към това действие ни подтиква, ама вие не прекалявайте. Много ми е интересно, замълча ли си като ти казаха, че Тисата вече е възрастно куче? Хорската тъпота няма граници, ей!!!
Снимките ви в сънено, полусъсено и пр. състояние заразява. ;D
Хубава ви вечер на всички от нас
Публикувано: 09 December 2008 - 08:25 PM
и днес вече е много студено, чак не ми се излиза, но трябва. Чакам с нетърпение почивните дни за да успея да почина малко.
Ани, абсолютно сме семейство Мейзга. Мъжът ми се занимава с цветя, а у нас няма и едно. Имахме няколко, но Арес им видя сметката много бързо. И с елхите както писах е по същия начин.
Най- важното е че в къщи е весело. Колкото до снимки, нямаме нови. Аз не го снимам много, по простата причина, че винаги забравям фотоапарата.
Лека вечер на всички
Публикувано: 10 December 2008 - 07:46 PM
Публикувано: 10 December 2008 - 08:05 PM
Вече ми е мъчно за вас :'( но за дълго съм извън града и няма да мога да ви пиша често :( Но преди Коледа вече ще съм online :yahoo:
Вие как сте?? Пухчовците слушкат ли или майсторят нови пакости ;D
Разбрах, че си имаме и още някой нов във форума lin4e_75 и малката топка Парис :P Добре дошли от нас :wub: Естествено с каквото можем помагаме ;) А и пускайте повече снимки на малката принцеска.. мн0го е сладичка.. да я нацелуваш от мен :wub: :wub: :wub:
Всички сте много хубавки.. както винаги без грешка :->)
Аз ще позабавя малко снимките, че сега съм на друг pc но при първа възможност ще пусна нови, че вие вече сигурно ни забравихте :'(
Приятна вечер и целучки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 December 2008 - 08:09 PM
И ние с Рорин сме намалили малко времето на разходките,защото аз се поразболявам за жалост.За почивните дни бяхме на гости на баща ми и баба ми с малкото мишле и учудващо се държал много културно като го оставих сам 2-те вечери,нито една беля не направил ;D С баба си станаха дружки,въпреки че тя е малко по студена от към кучетата.Не може да ги мляска както аз,например :blink:Та бях забравила какво е да имаш голям двор и да не се оглеждаш постоянно от къде ще изкочи някое кутре да ни цепне и другото оче...Гонихме се като луди и търчахме ;D И естесвено аз си забравих и апарата и телефоните-100% почивка ;D И такива работи от нас ,пожелавам ви приятна вечер на всички :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 December 2008 - 09:40 PM
Публикувано: 11 December 2008 - 09:52 AM
камка,и ние почти всяка седмица го водим рони на вилата да си потича без да се овъртам за някой недружелюбен кучо, аз след нападението си нося вече пръчка,когато се разхождаме-ей,така за всеки случай :(
поздравявам ви с една снимка на която много ни се спииииииииииии,няма само тиска да се излежава,я ;D ;D ;D
Публикувано: 11 December 2008 - 04:41 PM
Публикувано: 11 December 2008 - 05:59 PM
Измислихте ли къде ще карате Новата година с кучовци или без ???? Или е още рано да питам ;D
Публикувано: 11 December 2008 - 07:02 PM
Публикувано: 11 December 2008 - 11:59 PM
За ваксината - питай лекар, той ще прецени какво идали може да сложи. По-добре 2 ваксини, отколкото никаква. А и той е малък още и е важно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 December 2008 - 09:17 AM
А аз нещо нямам особено много време. Преди празниците се вкарах в някакви филми и краят поне на част от нещата се вижда евентуално януари.
За винцето - и аз обичам, особено червеното. Но повече от 1 чаша НЕ, щото съм нокаут ;D А и напоследък като излзам с приятели няма как да си позволя, щото си имам принципи ;D ;D ;D, като съм с колата НИКАКЪВ АЛКОХОЛ ;)
Жорко по твоя въпрос искам да напиша няколко неща, които смятам, че ще са ти от полза. По въпроса за миризмата: Да, наистина има сухи шампоани, аз самата ползвам такъв, но трябва да знаеш, че ако кучу намирисва, по- добре е да го изкъпеш наистина и след това само да поддържаш чистотата му с този шампоан. Като след разхозка задължително трябва да го измиваш с вода. Относно ваксините, ако предишните му стопани не ви дават паспорта вие няма как да сте сигурни точно, кои ваксини са сложени. При мен иваше същия проблем с последната ваксина. В паспорта не беше отбелязана, а иначе старите стопани на Арес казаха, че са поставени всичките и нашия вет. му я сложи. Предполагаму, че и при вас ще стане така. Относно повръщането. На моята приятелка НОК-а, много повръща милата в кола и техният вет им даде някакво лекарство, но става и ДЕГАН за хора, по 1/2 таблетка. За часовете, в които трябва да се даде не съм сигурна, така че си питай вета. Но за лекарството е 100%. То е за хора, но става. Естествено, че той може да ви даде и специално за кучета.
Аз ще се захващам да поработя, а на всички ви желая приятен, макар и мрачен ден и много :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 December 2008 - 11:41 AM
Публикувано: 14 December 2008 - 01:56 PM