ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 01 January 2009 - 02:02 PM
Желая ви много здраве, щастие, успехи и много усмивки! Благодаря ви, че ви има!!!
Искрено ваши: Ива и Арес
Публикувано: 02 January 2009 - 05:39 PM
Първо искам най-сърдечно да ви честитя новата 2009 година и да ви пожелая най-хубавите ви моменти от миналото бъдат най-лошите ви в бъдещето, да имате всичко, за което мечтаете, да постигнете и най-съкровенните си цели в живота и все така да сте щастливи със своите пухчовци :wub: :wub: :wub:
..Много се радвам, че най накрая успях да ви пиша. Със Сузи всичко е супер, току що се прибираме от поредната снежна разходка и сега спинка сладко :P
Празниците минаха добре при нас, като изключим това, че на Нова Година Сузи не си показа дори и носа на вън ;D
Ще си позволя най накрая да ви покажа снимки от днешната ни разходка и ще очаквам с нетърпение същото и от вас :yahoo:
Целувки :wub: :wub: :wub:
...
Публикувано: 02 January 2009 - 10:47 PM
Публикувано: 04 January 2009 - 07:41 PM
Публикувано: 04 January 2009 - 08:59 PM
Публикувано: 05 January 2009 - 04:15 PM
Целувки от нас :wub:

http://park4pets.com/eson/es510x90.swf
Публикувано: 06 January 2009 - 04:15 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 08:58 PM
Много ви се радвам, но нямам много време за писане. А за мой срам, Арес още не е сниман в този хубав сняг, но дипломирането ми е идния четвъртък и ме въртят едни цетруфуги, та знае ли се ;D Радвам се, че сте добре, и си прекарвате страхотно. ;)
Прегръщам ви всички!!!
Ива
Публикувано: 07 January 2009 - 04:24 PM
Ние нещо го позакъсахме с лапките!Забелязвах че са му се оцветили бледо керемидено червен цвят м/у пръстчетата и ми казаха че е от влагата.Мазахме се с препарат,ама вчера като излезнахме през деня и както сладко търчеше мишока и се радваше на снежното време,дойде при мен и видях че лапичката му кърви,като я погледнах отдолу му се беше спукало едното мекичко(незнам как се казва) и се беше отворило доста :( Вета каза че от студа и влагата!
Миличкия...Промихвахме се вчера и сега е по добре.
Сега съм му поръчала едни ботушки за кучета и чакам да ми ги докарат всеки момент,та да мога да го изведа,че след вчера не смея, а и то не трябва да излизаме де!
За жалост,като разговарях с един от ветовете първо ми се скара от къде съм го купила естествено, а после ми обясни че още като е висял по аквариумите са го държали на влажните трици и това е повлияло на всичките ни неволи с гъбичките и другите неща на крачета :- Ама какво да се прави...
Поздрави и целувки :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 07 January 2009 - 05:03 PM