Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#8641 Потребителят е офлайн   _SuZi_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 February 2009 - 05:33 PM

Здравейте на всички!
Позабравихме се с вас, но за съжаление бях извън България доста дълго време и нямах възможност да ви пиша  :'(
Вие как сте? Как са вашите любимци!?
Виждам, че има още хора, присъединили се към форума! Добре дошли на всички и дано да ни обсипвате със снимки, за да ви се радваме  :P
issa85 твойта пухкавка Найса е прекрасна.. направо останах без думи.. да я нацелуваш от мен  :wub: :P
Колкото до мойта Сузи.. вече мога да се похваля с обилно окосмяване. Много е пухкавка, а и доста порасна. Скоро ще ви пусна и снимки  :wub:
Искам да ви попитам за някакви хапчета, предотвратяващи разгонването, защото Сузи май е в точно такъв период  :rolleyes: Бих била мн доволна да ми препоръчате някакви и г/д на какви цени са!?
Благодаря ви предварително и приятна вечер  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#8642 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 12 February 2009 - 10:56 PM

Здравейте,сладурковци и сладурани! :blink: Линче, първото разгонване е към 7-8 месец.За да не цапа госпожичката,може да и слагаш памперс на трътчицата.Продават се в зоомагазините.Моите кукли обаче винаги намираха начин да се събуят и аз впоследствие се отказах да притеснявам Тисата с такива гащи.Дано при тебе има успех! ;)  Колкото до хапчетата,които _SuZi_ иска да дава на Сузи .... НЕ ГО ПРАВИ! Ще си сбъркаш кучето хормонално.Това е моето мнение. :blink: Отговори на много от въпросите,които ви вълнуват,може да намерите във форума на Ветеринарен кабинет  http://dog.bg/forum/index.php/board,44.0.html  Поздрави и целувки на всички! :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#8643 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 11:44 PM

Здравейте сладки муцунки!

Естествено ние сме почти добре!Вие как я карате?

Роро е започнал май да сменя козината,незнам кога трябва да стане това попринцип.Предцених защото вчера като се започна уж само малко да го среша,а се свърши с това че ме заболя ръката и изхвърлих един плик с пухена козина  :o а си имаме още мноооого...
Друго няма нищо ново около нас,пък не сме се и снимали да ви пуснеме някоя снимка-значи е ваш ред тогава  ;)

Цитат

Здрасти, kamkata!
Какво научавам за Роро?  :o Да те зареже заради една нюф-ка? А не е ли - хм - малко едричка за него?  ;) Ама какво ли питам - и ние си падаме по големи и черни, сърцето не пита! ;D

Линдето и то се насочило на там  :rolleyes: И аз се чудя как става така?!Ама противоположностите се привличат ;D

Поздравчета и целувки!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#8644 Потребителят е офлайн   gLaMoUrSpArK Икона

Публикувано: 13 February 2009 - 11:09 PM

na 23 dekemvri si vzexme na6teto saldur4e fredi toi e mn krasiv i puxkav ve4e e na 3 meseca i 22 dena.toi e nai-hubavoto ne6to v givota mi.iskam da go vklu4a v nqkoi klub za sreden nemski 6pic no ne namiram takiva toi e rodosloven no nqma dokument za tova.kak moge d stane?мерси за помоща предварително

#8645 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 February 2009 - 09:00 AM

привет на всички пухчовци и техните стопани,намерих малко време да се включа и аз.
колкото до витаминките аз на рони му давам "петнил" +рибено масло и съм много доволна почти нямахме падане на козинка,няма как да се увреди кучето с тези витамини първите са с черен дроб,а вторите всички сме чували за тях .
gLaMoUrSpArK ,без документ за родословие няма как  да го запишеш.там откъдето е взето ,ги помоли да ти издадат. ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8646 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 February 2009 - 06:55 PM

Здравейте имам малко проблемче и това ме накара да се регистрирам в този форум да се консултирам и със вас някой ако е има същия или подобен проблем та..днеска става една седмица от както имам това малко съкровище среден немски шпиц и от два дни е много умърлушено повръщане с разтройство съжалявам за изразите но се притеснявам... в първите 5 дни беше много добре скачаше играеше и всичко беше нормално вече го водих  на лекар вчера днес пак ще го водя но въпреки всичко ако някой е преминал през това да сподели как сте се справили  :(  бебчето се казва Рокси и на 20.02.09 ще напави 2 месеца
User's Signature

Качена снимка

#8647 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 February 2009 - 10:34 PM

Здравейте,всички влюбени,разлюбени,опиянени от хормони или от червено вино!  ;) Добре дошли на бебоците!  :->)

Цитат

na 23 dekemvri si vzexme na6teto saldur4e fredi toi e mn krasiv i puxkav ve4e e na 3 meseca i 22 dena.toi e nai-hubavoto ne6to v givota mi.iskam da go vklu4a v nqkoi klub za sreden nemski 6pic no ne namiram takiva toi e rodosloven no nqma dokument za tova.kak moge d stane?мерси за помоща предварително
  Защо искаш да записваш Фреди в клуб? Без легитимен документ за принадлежност към порода не става.Родословие трябва да ти издадът хората,от които си го взел/а. Да ти е живо и здраво пухеното бижу! :blink: 

Цитат

от два дни е много умърлушено повръщане с разтройство съжалявам за изразите но се притеснявам... в първите 5 дни беше много добре скачаше играеше и всичко беше нормално
   Всички сме имали такива преживелици с нашите любимци,но въпреки, че симптомите са сходни,причините за такова състояние са много. Дано да имаш много компетентен лекуващ вет,който да направи необходимите изследвания ,да постави правилната диагноза и пуканчицата Рокси да се възстанови много бързо! Желая го от сърце! :kuchence: Камка,според мене е рано Рорката да се "преоблича" сега.Случайно да си му сменявала храната скоро? Ние с Тисата сме добре,мързелуваме ;D Поздрави и целувки на всички! :wub:
User's Signature

#8648 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2009 - 12:51 PM

Здравейте отново вече ни е ясен проблема на бебе Рокси има глист който направо ни съсипа и оше повече нея вече започнахме да го лекуваме първо съмненията ни бяха че е изяло ластик за коса но него го намерихме за щастие и сега вече ще се лекуваме  :( ако някой може да сподели колко време му е отнело такова лечение ...при всяко естествено е индиидуално но все пак  :(
User's Signature

Качена снимка

#8649 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2009 - 03:38 PM

На всяко бебе-кученце първо се прави вътрешно и външно обезпаразитяване.Ако изкара глисти,процедурата се повтаря след 10-12 дни.После,след седмица се прави първа ваксина и така нататък ... по схема от лекуващия вет.Всичко вече е написано във ветеринарния форум на Дог.бг. ... Просто трябва да се седне и прочете! ;) Рокси е много сладинка,но май има проблем и с очетата :(  Мишка_88, обърни внимание и на това! Питай и разпитвай вета за всичко,което те вълнува за кучо! Ако решиш,че не е много компетентен,винаги можеш да го смениш.Да имаш домашен любимец е не само огромно удоволствие,но и голяма отговорност! :blink:
User's Signature

#8650 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2009 - 05:32 PM

м да когато си я купих от магазина ми казаха че си има първа ваксина даже ми казаха на коя дата са му я били  а за да има такава би трябвало и да е обезпаразитено... веднага след като излязох от магазина отидох при ветеинар който я прегледа и каза че е здравичка  много не му се вярваше че изобщо има ваксина и трудно но в крайна сметка се съгласи със факта че може би има и ми направи график за следващи прегледи ваксинки и всичко от което кученцето има нужда може би там е била и нашата грешка че не сме му направи ли всичко от начало поне да сме сигурни че има всичко..а тези кафеви петънца на очичките вет каза че щели да изчезнат той ги погледна и каза че не са възпалени
User's Signature

Качена снимка

#8651 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2009 - 05:46 PM

Закупуването на кучета от зоомагазин носи големи рискове за тяхното здраве! Така само се поощряват такива търгаши и нерегламентираното развъждане.Ако кученцето е било с първа ваксина,е трябвало да ти дадът и паспорт,в който това е отбелязано.И не се ваксинира куче,което не е обезпаразитено :- Глистите намаляват имунитета на организма и в такъв случай една ваксинация би навредила повече,отколкото да помогне :angry: Съветвам те първо да обезпаразитите хубаво Рокси,както вече писах и после да и направите ВСИЧКИ ваксини! От това,което ми пишеш,вета ви го пиши бегал :- Аз бих го сменила ВЕДНАГА! Дано наистина  пухкавелката да е здрава! :blink:
User's Signature

#8652 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 February 2009 - 07:56 PM

нека не напрягаме ситуацията и без това се притесняват за мишето ;Dсъгласна съм меги с теб че от зоомагазин винаги има риск,но стореното-сторено с един добър курс на лечение всичко ще е ок.както каза и меги, ако има ваксина трябва да има и паспорт ,а както разбирам май не са ти дали,за това моето мнение е да му се бие бързо първата ваксина,защото ако прехване някоя болест става сериозно.mi6ka,а за пигментацията под очичките някой преставители от тази порода когато им сълзят очичките(което, не означава ,че са възпалени) им се получават тези петънца ,изобщо не трябва да те притесняват има много добри лосиони за тази цел.поздрави и гушки на мишето,зарадвай ни с някаква снимчица ако може :P
User's Signature

#8653 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 February 2009 - 10:22 PM

Ани, и аз не искам да напрягам ситуацията,но много се възмутих от начина,по който вета е приел на доверие първата ваксина ... и от начина,по който са излъгали в зоомагазина.От всичко това страдат животинките и техните стопани,а други най-безсърдечно си пълнят гушите.Искрено се надявам всичко при Рокси да е наред и тя да расте едно здраво,обичано и много жизнено кученце! :kuchence: Ще чакаме снимчици от нея,за да и се радваме и ние! :blink: Пожелавам на всички много хубава и успешна седмица!Целувки :wub:    Качена снимка  Лека нощ! ;)
User's Signature

#8654 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2009 - 12:34 AM

:blink:качих малко снимчици във галерия  почти нвсякъде нанка защото през останалото време бяха луди игри и нищо не ставаше от снимкте бяха замазани сега като се съвземе очаквам да е тези дни ще има още много:)...относно очичките не ме притеснява че са с кафевички петънца дори и да останат  така  :blink: даже му стоят много сладко:) а за ваксинката в мгазина понеже ми докараха кученцето от габрово и трябваше да дойде със паспорт но били забавили да го пратят можели да го докарат до 2 дни но ефекта пак щеше да е такъв... и ми дадоха само датата на която му е била ваксинката ... а за този вет съм доволна защтото казва всичко точно и ясно личи си че си разбира от работата и одавна лекува и кучето на приятеля ми ...след магазина като си взех кученцето отидохме при вет и той не беше много съгласен със факта че имало ваксина ...прегледа му всичко беше много здравичко и решихме да се довериме на празните приказки и така... там беше нашата грешка  :-
User's Signature

Качена снимка

#8655 Потребителят е офлайн   Sanitoo Икона

Публикувано: 16 February 2009 - 11:15 AM

Здравейте, на всички!Аз също имам среден немски шпиц.Тук е от една седмица мъжко е и се казва Рафи!Още е малък и бих искала да попитам с какво да го храня?Моля отговорете!
:sos: :sos: :sos: :sos:
User's Signature

Качена снимка

#8656 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 February 2009 - 02:06 PM

Цитат

Още е малък и бих искала да попитам с какво да го храня?Моля отговорете
прочети тук http://dog.bg/forum/...pic,3980.0.html
User's Signature

#8657 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2009 - 10:44 PM

Здравейте всички от нас с Линда!
Шпиц-привет на бебоците, да са живи и здрави и да радват стопаните си! :wub: Много полезна информация за отглеждането на малко куче има тук във форума - съветвам всички да потърсят и прочетат, има теми за всички важни неща.  :palec:

Моята хубостница днес ме изненада - май е решила да се разгонва "предсрочно"! :( По мои сметки трябва да е след 2 седмици, ама днес в Борисовата градина едно кокерче се залепи за нея, въртейки опашленцето като перка на хеликоптер - стопаните му се видяха в чудо да си го хванат мераклийчето. ;D Друг един уличен красавец ни изпрати до къщи през три квартала... Та не знам - наистина ли се разгонва или само е пуснала "предварителна информация" в  ефира?  :( Питах я - гледа невинно и мълчи!   ;)
Миналия път мъжкарите я надушиха една седмица предварително и бързаха да се запишат в "листата на чакащите". ;D
Последния път Линда ми се разгони лятото, точно бяхме на почивка в едно хотелче в Родопите. Тя милата на терасата плаче да я пусна да си тича на поляната и да се къпе в язовира, долу ергените строени, седят си на опашките, вирнали муцуни към терасата и лигите им текат, а аз ... пера в банята изцапаните чаршафи от леглото! Мъка-а-а...  :'(
Поне това лято ще сме рахат! :yahoo:

Та така е при нас...  :P
Поздрави!
:blink:

#8658 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2009 - 09:19 AM

Здравейте и от нас с Арес :wub:
Намирам малко време да драсна някой ред. При мен центрофугата действа отново с пълна сила. ;D
И аз по примера на Римелка да поздравя новодошлите и да им пожелая да са много щастливи и усмихнати с малките си пухкави топки.
При нас отново се случи неприятен инцидент, но този път не сме нахапани (слава на Бога). Един черен лабрадор нападна Арес точно на рождения му ден. Нали пък порастнахме с още една годинка на 14.02. Та той получи егати подаръка. Вече си преставях как отново се вкарваме в джаза, но ни се размина. Надявам се да съм замазала положението с лакомства и подаръка за празника. Много си хареса пискащата топка, и я влачи навсякъде със себе си, само дето на нас вече ни вибрират ушните миди ;D, но важното е детето да е добре ;)
Незнам при вас какво е положението, но ние започнахме да се скубем. Купих му едни витамини надявайки се тайничко, че мога да понамаля процеса, но не би...
Римелка, според мен вие си имате фен клуб и без да сте в деликатното състояние, като я знам красавицата, а пък си представям сега какво ще бъде ;)...
Това е за сега от нас.
Поздравявам ви всички и ви желая приятен ден! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#8659 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 February 2009 - 12:24 PM

иве,честит ти рожденник на патерица,да ти е жив и здрав хубосника,много да те радва и да се забавлява и по малко  неприятни премеждия :wub:Качена снимка
User's Signature

#8660 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 February 2009 - 01:29 PM

Поздравления и от нас на патерици за рожденика Арес, да е жив и здрав, да забрави неприятните случки и да се радва само на хубави!
Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 431
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема