ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 12 February 2009 - 05:33 PM
Позабравихме се с вас, но за съжаление бях извън България доста дълго време и нямах възможност да ви пиша :'(
Вие как сте? Как са вашите любимци!?
Виждам, че има още хора, присъединили се към форума! Добре дошли на всички и дано да ни обсипвате със снимки, за да ви се радваме :P
issa85 твойта пухкавка Найса е прекрасна.. направо останах без думи.. да я нацелуваш от мен :wub: :P
Колкото до мойта Сузи.. вече мога да се похваля с обилно окосмяване. Много е пухкавка, а и доста порасна. Скоро ще ви пусна и снимки :wub:
Искам да ви попитам за някакви хапчета, предотвратяващи разгонването, защото Сузи май е в точно такъв период :rolleyes: Бих била мн доволна да ми препоръчате някакви и г/д на какви цени са!?
Благодаря ви предварително и приятна вечер :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 February 2009 - 10:56 PM
Публикувано: 12 February 2009 - 11:44 PM
Естествено ние сме почти добре!Вие как я карате?
Роро е започнал май да сменя козината,незнам кога трябва да стане това попринцип.Предцених защото вчера като се започна уж само малко да го среша,а се свърши с това че ме заболя ръката и изхвърлих един плик с пухена козина :o а си имаме още мноооого...
Друго няма нищо ново около нас,пък не сме се и снимали да ви пуснеме някоя снимка-значи е ваш ред тогава ;)
Цитат
Какво научавам за Роро? :o Да те зареже заради една нюф-ка? А не е ли - хм - малко едричка за него? ;) Ама какво ли питам - и ние си падаме по големи и черни, сърцето не пита! ;D
Линдето и то се насочило на там :rolleyes: И аз се чудя как става така?!Ама противоположностите се привличат ;D
Поздравчета и целувки! :wub:
Публикувано: 13 February 2009 - 11:09 PM
Публикувано: 14 February 2009 - 09:00 AM
колкото до витаминките аз на рони му давам "петнил" +рибено масло и съм много доволна почти нямахме падане на козинка,няма как да се увреди кучето с тези витамини първите са с черен дроб,а вторите всички сме чували за тях .
gLaMoUrSpArK ,без документ за родословие няма как да го запишеш.там откъдето е взето ,ги помоли да ти издадат. ;)
Публикувано: 14 February 2009 - 06:55 PM
Публикувано: 14 February 2009 - 10:34 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 15 February 2009 - 12:51 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 03:38 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 05:32 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 05:46 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 07:56 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 10:22 PM

Публикувано: 16 February 2009 - 12:34 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 02:06 PM
Цитат
Публикувано: 16 February 2009 - 10:44 PM
Шпиц-привет на бебоците, да са живи и здрави и да радват стопаните си! :wub: Много полезна информация за отглеждането на малко куче има тук във форума - съветвам всички да потърсят и прочетат, има теми за всички важни неща. :palec:
Моята хубостница днес ме изненада - май е решила да се разгонва "предсрочно"! :( По мои сметки трябва да е след 2 седмици, ама днес в Борисовата градина едно кокерче се залепи за нея, въртейки опашленцето като перка на хеликоптер - стопаните му се видяха в чудо да си го хванат мераклийчето. ;D Друг един уличен красавец ни изпрати до къщи през три квартала... Та не знам - наистина ли се разгонва или само е пуснала "предварителна информация" в ефира? :( Питах я - гледа невинно и мълчи! ;)
Миналия път мъжкарите я надушиха една седмица предварително и бързаха да се запишат в "листата на чакащите". ;D
Последния път Линда ми се разгони лятото, точно бяхме на почивка в едно хотелче в Родопите. Тя милата на терасата плаче да я пусна да си тича на поляната и да се къпе в язовира, долу ергените строени, седят си на опашките, вирнали муцуни към терасата и лигите им текат, а аз ... пера в банята изцапаните чаршафи от леглото! Мъка-а-а... :'(
Поне това лято ще сме рахат! :yahoo:
Та така е при нас... :P
Поздрави!
:blink:
Публикувано: 17 February 2009 - 09:19 AM
Намирам малко време да драсна някой ред. При мен центрофугата действа отново с пълна сила. ;D
И аз по примера на Римелка да поздравя новодошлите и да им пожелая да са много щастливи и усмихнати с малките си пухкави топки.
При нас отново се случи неприятен инцидент, но този път не сме нахапани (слава на Бога). Един черен лабрадор нападна Арес точно на рождения му ден. Нали пък порастнахме с още една годинка на 14.02. Та той получи егати подаръка. Вече си преставях как отново се вкарваме в джаза, но ни се размина. Надявам се да съм замазала положението с лакомства и подаръка за празника. Много си хареса пискащата топка, и я влачи навсякъде със себе си, само дето на нас вече ни вибрират ушните миди ;D, но важното е детето да е добре ;)
Незнам при вас какво е положението, но ние започнахме да се скубем. Купих му едни витамини надявайки се тайничко, че мога да понамаля процеса, но не би...
Римелка, според мен вие си имате фен клуб и без да сте в деликатното състояние, като я знам красавицата, а пък си представям сега какво ще бъде ;)...
Това е за сега от нас.
Поздравявам ви всички и ви желая приятен ден! :wub: :wub: :wub: