Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9001 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 May 2009 - 06:12 PM

Здравейте милички :smile:

Мерси за подкрепата!
Бяхме с Роро в Син кръст и се оказа че с едното ушенце има проблем и ни дадоха капки.
А за хапането на крачетата и аз предполагах че е невродермит, но ми дадоха само едни хранителни добавки :zh_112: и след седмица сме на контролен преглед.
Дано да се оправи момчето ми.
Направо си беше битка докато го прегледат,а той така се стресира че му се разтрепериха крачетата :rolleyes:

Гледам сложили сте страхотни снимки,което ми подсказва че и ние трябва да се включим !

Поздравявам ви всички!
User's Signature

Качена снимка

#9002 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 09:51 PM

Здравейте и от нас!

Меги, много са готини Тисата и Изи как се гушкат, явно си живеят чудесно двете, да са ти живи и здрави! Споделяй как общуват хубавиците, много ми е интересно да чета и да ги гледам на снимки! :smile:

А на Рони и Марея мога само да завиждам благородно как се кефят на разходка и на излет в планината! Чудесни снимки, с кеф ги разгледах! Аз си чакам с нетърпение отпуската ни през юли - отиваме в Родопите за риба и приключения! :af_089: Надявам се да има и риба, и приключения, и хубави снимки ...

Не знам за другите софиянци, но за мен Син кръст е добра клиника, водила съм там Линда няколко пъти и ако има, не дай боже, по-сериозен проблем - ще я заведа пак там. За жалост тя не споделя доброто ми мнението за лечебницата - последния път се наложи да я влача от колата до там на буксир! Удари спирачки на четирите лапи, като разбра къде отиваме - и ни крачка напред! :zz_219:
Мисля, че лекарите там са добри и Роро бързо ще се оправи! :zz_226:

Поздрави на всички!
:ba_025:

#9003 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 11:48 PM

Здравейте сладури!

Страхотни снимки!

Megian, двете ти девойки са просто една сладка идилия.... Да им завиди човек!!! А, пък снимките на Марея са едни зелениии, носещи веднага усмивка! Направо се влюбих в тези, където Рони намига сладко, сладко! :wub:

Нека и аз се похваля с новото "малко" братче на Франи :be_107: (брат ми ни побърка за голямо куче и хей ни на... :ab_041: )

Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9004 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 08:36 AM

Показване на мнениетоrimela, в May 25 2009, 08:51 PM, написа:

Не знам за другите софиянци, но за мен Син кръст е добра клиника
Мисля, че лекарите там са добри и Роро бързо ще се оправи! :zz_226:

И аз мисля че е добра клиниката,просто докато живеех в центъра ми беше далече, а сега съм в много близо до нея и е за предпочитане.Там има добри лекари и ти оказват вниманието което заслужаваш :wb_052:

jijafka честито за новото попълнение в семейството!
И ние си имаме временни попълнения у нас- една майка с три 20- дневни красотийки!
Ама така като гледам май мама ще си остане у нас за винаги :ab_041:

Поздрави и гушки!
User's Signature

Качена снимка

#9005 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 26 May 2009 - 04:57 PM

jijafka,честиитоооо! :af_089: На сладката Франи "малкото" братче е прекрасно :wub:!Нещо молосоидно е,ама от снимките не мога да преценя добре.Метни една подсказка! :mc_004: Маците и карамелка как приеха Бруно?Да са ти живи и здрави всичките муцунки! :ug_119:
Камка,тези дни доста си мисля за Рорката.Напълно възможно е тези неволи да му идват от храната,ако има пилешко в нея.Както е писала pappy,пилешкото е алерген.Пробвай да го свикнеш на сьомга с ориз или нещо друго.Така душанчо може да се отърве от здравословни проблеми.Разсъждавам си така ...Гушки за героя :gb_023:
Римелка,Тисата и Изи,и на мен са ми много интересни.За някои може да е нещо маловажно,но за мене е много вълнуващо да ги наблюдавам как общуват.Сега "събирам букет" от случки и преживелици и скоро ще го поднеса на всички :xa_118: :ac_007:.
Изпращам ви много слънчеви усмивки и :va_010:!

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9006 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2009 - 05:18 PM

Показване на мнениетоMegian, в May 26 2009, 02:57 PM, написа:

Камка,тези дни доста си мисля за Рорката.Напълно възможно е тези неволи да му идват от храната,ако има пилешко в нея.Както е писала pappy,пилешкото е алерген.

Аз му давах варен ориз с пилешки дробчета!Ама той го прави от по одавна, а и от онази хипо-алергична мисля беше храна нямахме подобрения.
За сега има намаляло чесане на ушите,ама хапането си е все същото :cd_045:

Роро се прави на бавачка :ab_041: майката,която съм прищтила като я няма и той ходи при малките й,гледа ги от далече и скимти само, тъй като не му давам да ги доближава :ea_103: Но мисля че ги гледа с любов,защото така гледаше най-малката ми сестра и скимтеше като му я показахме за 1-ви път :smile: Какво да ви кажа,момчето си ми е добро и миличко :ha_081:

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#9007 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2009 - 12:45 AM

Благодаря на всички за милите думи!

За сега всичко върви нормално. Франи го приема добре.... от време на време му ръмжи, но като излезем навън и види голямо куче се крие зад него :wc_055: Въпреки, че е бебе още е доста по-голям на размери и ни е добра отбранителна стена! :md_064: В момента сме в процес на социализация с котките. Тях си ги лае и им ръмжи, но се караме всеки път и ще се научи, че не трябва. Сега поне с Франи няма да ни е страх от големите кучета, защото като го видят си ги връзват, а Бруно е като малко коте- страхлив и изключително добре настроен към всички, но нека ги връзвт.... по-добре за нас! Утре по някое време ще кача още общи снимки!

Браво на Роро! Добър баща ще излезе от него! :da_005: Относно храната, аз също давам на Франческа дробчета с ориз и нямаме никакви проблеми, тя така или иначе суха храна не поглежда. Смени я с някой кучешки пастет 1-2 дена и виж дали ще има подобрение.

П.П. Мегиан, подсказката е филма "Хуч и Търнър". Бруно е същата порода като кучето от филма! :smile:

Целувки и пухкави прегръдки на всички!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9008 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 May 2009 - 09:01 AM

Цитат

П.П. Мегиан, подсказката е филма "Хуч и Търнър". Бруно е същата порода като кучето от филма!

на мен ми прилича на Дог Бордо :dry: верен отговор ли дадох :smile:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9009 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2009 - 09:23 AM

Показване на мнениетомарея, в May 27 2009, 10:01 AM, написа:

Цитат

П.П. Мегиан, подсказката е филма "Хуч и Търнър". Бруно е същата порода като кучето от филма!

на мен ми прилича на Дог Бордо :dry: верен отговор ли дадох :smile:

:ba_025: Позна! Печелиш една мокра и лигава целувка от Бруно! :db_046:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9010 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2009 - 10:02 AM

Ето и снимките! :db_046:
Вчерашната разходка беше доста забавна! Търчахме, гонихме пеперуди, учихме "малкото" братче как се ходи с повод, търкаляхме се из тревата и т.н. Като малки деца са :ab_041: , много смях пада с тях! :wub:

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9011 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2009 - 08:03 AM

Здравейте момичета!
Джижафка да ви е жив и здрав новият члев в семейството. Голям сладур е.
При нас няма нищо интересно. Ежедневните разходки и търчането на Арес са си все същите. На поляната ежеседмично се появява по едно ново бебе и вече станахме супер много. Започнаха разправии много ясно и вече сме на групи. Ние три пъти си сменяме часа на излизане. От 18,30 на 19,30, а сега излизаме в 20,00ч. Има хора, които толерират доминантното поведение на кучетата си, а това по някога създава проблеми за съжаление. Но в нашия квартал не са особено много местата, където човек може да си изведе кучинката, така че по закона на Мърфи - тези дето си траят и им е неудобно да се карат с другите, се съобразяват.
Оплаках ви се на бързо, но това положение наистина ми създава дискомфорт.
Ками, истински ти пожелавам скоро проблемите, които ви тормозят да изчезнат, а и вярвам, че в "Син кръст" ще направят най- доброто за вас. От доста места съм чувала, че са много добри.

Това е от мен за сега.
Хубав ден на всички!
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9012 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2009 - 08:15 AM

Джиджафка голям сладур е наистина новият член на семейството-да ви е жив и здрав и много много да ви радва.
Аз през почивните дни ще понаправя малко снимки на Шанел за да видите колко много сме порастнали имам чувството че с дни расте този мъник. Пожелавам ви приятен ден изпълнен с много хубави емоции!!!

#9013 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2009 - 10:06 AM

Показване на мнениетоiva81, в May 28 2009, 06:03 AM, написа:

Ками, истински ти пожелавам скоро проблемите, които ви тормозят да изчезнат

Дано!Вече от към чесане нямаме проблеми :af_089: Само дето козината около ушите е толкова мръсна,ама още не смея да го къпа :ca_003:

На нас ни се е случвало често в Борисовата някоя женска кака да отиде при Роро и да го гони и ръмжи,даже да го хапе без той дори да е проявил интерес към нея.Така веднъж с каишката щях да шляпна едно женско хъски,но то се дръпна и стопанката му най-накрая се сети да дойде да го дръпне.Знам че не е правилно,но сега няма да позволя Роро да ми се завира в краката от страх ,пък някоя кучка да му налита с ръмжене и хапане докато стопанката си пие бира на пейките :bo_014:

Пускам снимки от една разходка с 3-те кучета на приятеля ми и моя Роро - 2 черни болонки( едната от които е на 9 г и тежи 16 кила :ab_041: )

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9014 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 May 2009 - 11:28 AM

Хайде все пак да сложа някоя снимчица от ей сега за да не ни забравяте! :ab_041:

Качена снимка

още една

Качена снимка

а това е зъбла която много хапе

Качена снимка

#9015 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 May 2009 - 03:19 PM

Здравейте и от нас с Линда!
Поздравления за всички с нови попълнения, да са живи и здрави малчуганите! :ga_082:
На Камката - успешно задомяване на бебоците у дома и под контейнера, дано имат късмет всички на добри стопани!

Ние днес по програма имахме баня ... :dh_188:
Качена снимка

Качена снимка

... и разходка! :ab_041:
Качена снимка

Качена снимка

Линда си потича...
Качена снимка
...провери дърветата за катерички, после маркира - "Проверено - катерички няма!"...
Качена снимка
... пийна водичка...
Качена снимка
... и се почеса - кеф!
Качена снимка
Ех, кучешки живот! :ab_041:

#9016 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 May 2009 - 10:43 PM

rimela, всеки път сте със страхотни снимки! И фотографа добър и модела превъзходен!
Много ви се радвам! Живи и здрави да сте и много, много щастливи!

Целувки!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9017 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2009 - 08:09 AM

Показване на мнениетоrimela, в May 28 2009, 01:19 PM, написа:

На Камката - успешно задомяване на бебоците у дома и под контейнера, дано имат късмет всички на добри стопани

Мерси,дано да си намерят добър дом милите бездомничета,защото не заслужават този контейнерски живот!

Снимките наистина са ви перфектни с Линда :smile:

Роро днес сутринта едва го измъкнах от малките кучета у нас.Упорито иска да ходи при тях и да ги близка.Страшно много им се радва :ab_041: Ама мама му ръмжи и иска да го ступа.
Вчера пред нас се появи първото от много време насам дружелюбно куче(мопс).Мъжлето ми сви ушички назад и със стъпка тип "предпазлив лебед" се приближи да се запознаят :wc_055: Другата седмица ще се командироваме за малко пак в центъра при майка ми , да си види Рорко старите дружки :af_089:

Поздрави на всички!
User's Signature

Качена снимка

#9018 Потребителят е офлайн   anizi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 May 2009 - 08:34 AM

Римела Линдичка е невероятна сладурана!!! Нагушкай я от мен силно.
Как се справихте с каишките? Ние н 2-ри юни правим последна ваксинация и трябва след това да започнем да излизаме, обаче аз от сега пробвам в къщи за малко да слагам котешки нагръдник и изпадаме в див ужас-бяга, чеше, хапе..../котешки, защото най-малките XS кучешки нагръдници са ни големи/ /а нагръдник, защото с нашийник не стама-първо е малка, второ се дърпа много и трето гривата и ще я развалим/.

#9019 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 29 May 2009 - 09:17 AM

римелка,линдито е страхотна,душата ми се напълни от снимките,особено на снимките с хавлииката,голяма сладурана.да ти е все така усмихната и чаровна :ab_041:
поздрави на всички
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9020 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2009 - 08:25 PM

Ами да благодаря на всички за комплиментите за снимките, радвам се, че ви харесват! :wd_043:
Забелязали ли сте колко изразителни са физиономиите, т.е. муцуните на нашите шпицове?
Може и да си въобразявам, но за мен мимиките им са като човешки, може би защото и муцунките им са като ... човешки лица ! Имат си и нос, чело, вежди, за уста и език да не говорим! :ab_041:
Смеят се, бърчат чело, цупят се, "вирят нос" :ab_041: , "прибелват" очи... А и очите им са толкова изразителни, цяла гама от чувства има само в един поглед!
Много ми е забавно да дебна разни такива "муцки" и ако успея да ги снимам - споделям ги с вас. :re_037:
Поздрави на всички!
:ae_085:

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 453
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема