Здравейте,компанията!
Жорко,крайно време беше да се обадиш.Чудехме се как я карате с Фокси,а той е станал невероятно красив шпиц .... Двамата с Кай са супер тандем

.Надявам се,че вече по-честичко ще ни радваш с техни снимки!
Мадамчето Рокси

да внимава с химикалките,за да не изцапа курсовата работа на Мишето!Мише,успех в учението!
На Римелка и Ани пожелавам пълноценна почивка и богат улов,и да изцапат яко тиганите

,за да могат Линдето и Ронката да си хапнат прясна рибка!Ще чакам с нетърпение разказчетата ви от летуването.Сигурно двата пуха ще сдиплят много изпълнения и сладки пакости

.
Мара Пепеляшка,какво го закъса с тези регистрации?Паролата ли си забравяш?Важното е,че пак сте си ти и сладкия Айси

.
При нас няма нищо ново.Тисата ми е малко тъжничка,защото не може да тича свободно.Извеждаме я само на повод и много набързо. Имаме си много обожатели и става страшно.Даже ми се наложи да използвам метла,която взех назаем от един магазин в блока,за да разгонвам четириногите пичове

.И да ви се похваля .... Изито ми се падна едно много умно,добро и "говорещо" коте.Голяма идилия са с Тиса

.
Благодаря на всички за пожеланията към дъщеря ми!Учи много детето и показва отлични резултати.Дано,когато живот и здраве завърши,да се реализира успешно!
Мони,радвам се,че писа,но кажи как сте ти и Айс!Добре ли сте?
Джиджафчице,Франи има много чаровна оранжева усмивка.Направо трепе конкуранцията от плюшки

.
Надявам се скоро да имам повече време пред компа и да ви зарадвам с нови снимки на моите космати момиченца.
Поздрави и много целувки за всички!