Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • 465
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9241 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 July 2009 - 10:25 AM

Добре дошли на Зоя и Пуфи. Също и на Ник. Поне на мен кученцето поразително ми прилича на Айси като мъничък.
За шампоана и аз мисля, че може да се опита с няколко вида. Но и аз ползвам за бяла козинка. И съм доволна. Но като се прибера ще ви напиша името му, че не го помня.

Сега да почерпя защото днес ставаме на 5 месеца.

Качена снимка

Целувки на всички пухчовци. Хубав ден.

Много се радвам, че Роро вече си е в къщи. Бързо да се оправя и повече да не му се случват подобни проблеми.
User's Signature

Качена снимка

#9242 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 July 2009 - 11:07 AM

привет на компанията!
първо да честитя на рори оздравяването,пожелавам му от все сърце това да е за последно и от тук нататък да е едно здраво и щастливо кученце :gb_023:
а,сега добре дошли на зоя,пуфи и ник,попаднали сте на точното място тук може да получите много полезни съвети за вашите сладури,а й да споделяте за тяхните преключения :af_089: :af_089:
и не на последно място ЧЕСТИТ ПЕТИ МЕСЕЦ НА АЙСИ,да е жив и здрав и много игрив :ug_119:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9243 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2009 - 12:51 PM

честит празник на аиси и здравеи на ник и на мен ми прилича на бари като ммалък
цунки от нас
User's Signature

Качена снимка

#9244 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 14 July 2009 - 06:06 PM

Здравейте,мили дружки!
Камка,много се радвам,че Рорката вече е добре и си е вкъщи!Докато четях за патилата ви,преживях всичко и много добре знам,колко тежко и мъчно ти е било.Не се обвинявай,че ти имаш някаква вина,защото нямаш ...вируса си е по тревата.От каквото можем,ги пазим пухчовците,но понякога се случват такива неща.Най-важното е,че всичко вече е наред!Лекуващият вет предложи ли ти да даваш на сладура някакви витаминки,за да му се засили имунната система?Нагушкай го,миличкия,много от мене!
Добре дошли на Зоя и на бебешорката Пуфи!Да е жива и здрава!
Нашият форум напоследък много се освежава с младо поколение прекрасни кученца и това много ме радва :wub: ! Зойче,аз също къпя моята хулиганка-ветеранка с шампоан на Беа Фарм за бяла козинка.
Добре дошъл и на розовоносестия Ник,който си е шпиц отвсякъде и е много,много чаровен.Очичките ще му станат пъстри,когато порасне.И моята Тиса е същата.Виждали ли сте родителите му,защото е важно те да са здрави,за да е здравичък и мъника?!
Пускайте по-често снимки на бебетата,за да ги гледаме и ние как растът,и да им се радваме!
Бобче,много яка баня сте му спретнали на Бари :ac_007: .
При нас все още няма нищо интересно,защото още сме в деликатния период ...слава Богу,че му се вижда края.Изито тупка с лапки Тисата по главата всеки път,когато я види да си прави сама тоалета :mc_004: и аз си падам от смях.
Честит Пет-месечко на Айси!Да е жив и здрав,и да расте щастлив и много обичан!
Много целувки за всички! :gb_023:

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9245 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 06:49 AM

благодаря на всички,много сте мили,днес ще потърся шампоана,за който ми казахте,че малката лудетина вече е с кафяво коремче,след като вчера легна в една локва за да се освежи :ab_041: ,много са хубави вашите кученца,сладури,дано само по бързо свикнем с нагръдника,защото още не сме го пробвали,незнам как ще го приеме пуфи,тя е много своенравна.А вашите кученца хапеха ли като малки,ръцете и краката ви?Защото пуфи ме изяде,изобщо не мога да я галя,много ме хапе :ab_041: ,да са ви живи и здрави кученцата,както и вие,жвлая ви весел ден и ще разкажа за къпането :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#9246 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 15 July 2009 - 06:53 AM

ето още снимчици
User's Signature

Качена снимка

#9247 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 06:56 AM

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#9248 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 06:57 AM

ето ни :ab_041: Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#9249 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 07:43 AM

Мерси на всички за пожеланията към Рори.Той е много добре,по нищо не личи какво му се случи,освен по обръснатата лапичка :smile:
Много му се излиза и след като се наяде или види че аз се обличам,тича до шкафа където му е повода и започва да скача като лудо куче.

Показване на мнениетоMegian, в Jul 14 2009, 05:06 PM, написа:

някакви витаминки,за да му се засили имунната система?

Нищо не ми казаха,само антибиотика и да не го извеждам една седмица.Какви витамини за имунната система мога да му давам?
User's Signature

Качена снимка

#9250 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 07:45 AM

мерси мегиан , как е твоята муцунка?
зоя пуфи е страхотна да ти е жива и здрава . що се отнася до хапането и моя много хапеше но като че ли с времето спира малко по малко да хапе а за каишката бързо свикват не се притесняваи . но знай , че всички шпицове за своенравни.
целувки от нас
вижте какъв бонбон има една приятелка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9251 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 08:08 AM

Здравейте на всички.Ами да виждала съм родителите му и са много готини,но те не са с пъстри очи,само моя сладур,който се казва Бари е с пъстри очи.почти е на 5 месеца и страшно много хапе,основно крака и ръце.Цялата съм в рани(дано да спре):).ето и още снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#9252 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 08:21 AM

:ud_009: още едно Бари :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#9253 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 08:21 AM

:ab_041: Имаме си вече дв пъстрооки шпицета с розови носленца във форума :af_089:
nik_tan , много е сладък Бари.
User's Signature

Качена снимка

#9254 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 08:32 AM

Искам да ви питам с какво ги храните,че аз чета,но навсякъде различни неща пишат.само гранули ли давате или и друга храна.От мои познати знам че хубаво да им се дава телешки дроб и пилешки,сварено пилешко месо,но незнам дали да му давам.Давам и гранули,но само гранули ли?Ако може да ми помогнете,че въобще не ми е ясно кое е хубаво и кое не,а искам да го гледам както трябва.
User's Signature

#9255 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 08:48 AM

Показване на мнениетоnik_tan, в Jul 15 2009, 07:32 AM, написа:

Искам да ви питам с какво ги храните,че аз чета,но навсякъде различни неща пишат.само гранули ли давате или и друга храна.От мои познати знам че хубаво да им се дава телешки дроб и пилешки,сварено пилешко месо,но незнам дали да му давам.Давам и гранули,но само гранули ли?Ако може да ми помогнете,че въобще не ми е ясно кое е хубаво и кое не,а искам да го гледам както трябва.

аз го храних със бебешката храна на педигри за малки породи ама незнам другите с какво ги хранят аз лично само с гранули го храня и е много важно да не му сменяш често храната
User's Signature

Качена снимка

#9256 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 09:03 AM

Ами аз като му давам само гранули и като му ги сложа в купичката ги изсипва от там и ми носи купичката.Много е сладък ама неиска да ги яде много много.И поради тази причина се поразрових малко и пише че ако неиска да яде само гранули да разтопя малко масло в микровълновата и да ги полея и аз за сега така правя и има ефект.Яде,но си мисля да пробвам и с дроб.Ако някой знае че не е полезно да се дава дроб моля да пише.
User's Signature

#9257 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 09:41 AM

Браво на Роро. Радвам се, че вече е добре.
Бари е голям сладур. Пуфата също. За хапането вече съм писала. Научих се да си пия кафето по турски. Иначе ще остана без палци. :ab_041: Като цяло това е начина Айси да ми покаже, че ме обича. Като ме хапе за щяло и не щяло.
Но се вслушах в съвета и му направих много нови снимки. Не всичките се получават обаче защото не е от най-кротките модели.
Целувки на всички и спорен ден.

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#9258 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 10:24 AM

бари,роро,айси,страхотни са и малко ме успокоихте,че и вашите хапят,аз си мислех че от цял кашон кученца,съм избрала най хапливото :ab_041: :ab_041: :ab_041: ,извинявайте ако съм пропуснала някое от кученцата ви,но още не им знам имената,страхотни снимки сте сложили,а относно храната и аз взимам педигри,първо взимах дозички,сега взимам консерва,но и сипвам и супичка,пастет също обича,а гранулките не ги обича :zz_020:,аз на моята лудетина и купих много хубава кайшка чврвена със камъчета,велурена,много е сладка ще я снимам и ще ви я пратя,сега е съвсем като плушена играчка :ab_041: ,а и исках да ви питам как да разбера дали пуфи е мини или среден шпиц,каква им е разликата?
User's Signature

Качена снимка

#9259 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 July 2009 - 03:45 PM

Зоичка при нас идва един мини шпиц да си играем. Единствената разлика, която виждам е...в размера. Всичко останало е като на средният шпиц. Яката, потурките, опашката, че и номерцата. Килограмите най-добре ще те ориентират. Айси от месец насам си стои на 6 кг. Или поне приблизително толкова. И върху кантара стои мирен колкото пред фотоапарата. Трябва да е 8 в зряла възраст, но тук момичетата са споделяли, че са и повечко дори. Аз исках среден защото по принцип по-големите породи са ми слабост. Но вече съм влюбена в шпица без значение малък, среден или голям е. Няма друго такова куче и толкоз. :ab_041: За храненето ние ядем Проплан като добавям към гранулките сварен ориз по една, две супени лъжици. Сутрин и вечер в осем часа. Напоследък не бърза да си изяде дозата както преди. Понякога си оставя една малка част, която си изяжда като се върнем от разходката. Абе големи сме вече...определено променя поведението си. И не е това диваче, което беше. Най се радвам като не пишка навсякъде. Късно вечер го нося на ръце в банята и му говоря като на малко дете. "Хайде сега да пишкаме"...и той пишка и ме гледа с тия усмихнати очички сякаш ми отговаря "виждаш ли колко съм послушен вече" Толкова много го обичам , не е истина просто. Вечер като се върна първо го грабвам да го нагушкам и веднага сме навън. Чак след разходката шетам и готвя. Такива работи......но вие знаете за какво говоря.
User's Signature

Качена снимка

#9260 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 05:19 PM

:ba_025: :ba_025: :ba_025: мале Айси какъв хубав мъж е станал мале разкошен е ... пупу
що се отнася до килцата ние сме смо 8 :db_046: :db_046:
цунки и ето ни и нас ама моля ви споделяите за кои бари става на въпрос че от днес сме 2

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 461
  • 462
  • 463