Здравейте,мили дружки!
Камка,много се радвам,че Рорката вече е добре и си е вкъщи!Докато четях за патилата ви,преживях всичко и много добре знам,колко тежко и мъчно ти е било.Не се обвинявай,че ти имаш някаква вина,защото нямаш ...вируса си е по тревата.От каквото можем,ги пазим пухчовците,но понякога се случват такива неща.Най-важното е,че всичко вече е наред!Лекуващият вет предложи ли ти да даваш на сладура някакви витаминки,за да му се засили имунната система?Нагушкай го,миличкия,много от мене!
Добре дошли на Зоя и на бебешорката Пуфи!Да е жива и здрава!
Нашият форум напоследък много се освежава с младо поколение прекрасни кученца и това много ме радва

! Зойче,аз също къпя моята хулиганка-ветеранка с шампоан на Беа Фарм за бяла козинка.
Добре дошъл и на розовоносестия Ник,който си е шпиц отвсякъде и е много,много чаровен.Очичките ще му станат пъстри,когато порасне.И моята Тиса е същата.Виждали ли сте родителите му,защото е важно те да са здрави,за да е здравичък и мъника?!
Пускайте по-често снимки на бебетата,за да ги гледаме и ние как растът,и да им се радваме!
Бобче,много яка баня сте му спретнали на Бари

.
При нас все още няма нищо интересно,защото още сме в деликатния период ...слава Богу,че му се вижда края.Изито тупка с лапки Тисата по главата всеки път,когато я види да си прави сама тоалета

и аз си падам от смях.
Честит Пет-месечко на Айси!Да е жив и здрав,и да расте щастлив и много обичан!
Много целувки за всички!