Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 26 April 2009 - 03:44 PM
Просто какви ли не животни съм имала, папагали, зайчета, джербили, плъхчета, игуана, но кучето определено е нещо, чакано цял живот (поне 21 години) и питам каквото ми хрумне.
Мерси lonesome за изчераптелния отговор, видях на един приятел булонката с памперс по време на разгонване и се зачудих.
Благодаря ви на всички.
Публикувано: 26 April 2009 - 03:52 PM
Публикувано: 27 April 2009 - 10:33 AM
lonesome, в Apr 26 2009, 07:25 AM, написа:
В България,клубовете по породи определят дали ще се слагат татуировки.Специално клуба на френския булдог не поставя тату на малките родени тук ,а изисква микрочипиране.Както е вече в много европейски страни.
Ако някой ви предлага кученце внесено от вьн с родословие , чип, европаспорт ,тату, ваксини и т.н проверявайте добре нещата!Ако трябва се свьржете с клуба по порода в сьответната страна.Защото е пълно с подобни обяви из нета ,пускани от агенции и зооборси, които в крайна сметка се оказват в повечето случаи измамни.
Най-добре сами комуникирайте с развьдчика!
Публикувано: 27 April 2009 - 01:37 PM
Едит: Какви точно грижи трябва да полага стопанина на френчи за отварянето на гръдния кош? Храним със храна супер пермиум, осигуряваме максимално много движение (естествено, вече започваме да се съобразяваме и с температурите), родителите (поне за майката съм сигурна) имаше добре оформен гръден кош или както аз казвам имаше конусовидно тяло, а моя продължава да прилича на кренвирш. Или може би има още да се променя?

Публикувано: 27 April 2009 - 01:58 PM
"- Внасяме по заявка ВСИЧКИ ПОРОДИ .Всички вносни кучета са минали ветеринарно медицински преглед,ваксинирани и обезпаразитени вътрешно и външно,с РОДОСЛОВИЕ,европаспорт и поставен микрочип.Родители с доказан произход и качества.Гаранция за здраве и чистопородност."
Вече явно много хора като им се обаждат се интересуват от тези неща , та и рекламирането им е ъпдейтвано... а достатъчно много хора са се опарили точно от тях.
Просто като ще хващаш бика за рогата ,хвани го сам!
Не бих се доверила някоя агенция да ми избере куче и да ми го докара без да знам от кьде идва ,от кой развьдник е , кои са родителите ,кой е ЧОВЕКА стоящ зад получаването на точно това кучило и т.н.Пък ако ще и да е с хиляда татуировки и микрочипове.Между другото и двете могат да се сложат, не само в бебешка възраст.
Та ако имате сьмнения и така сте си получили кучето чрез прекупвач, най добре проверка в клуба в сьответната страна ,от където е кученцето.
lonesome,на тази възраст на която е Спайк (7-8 месеца ли беше?),само адекватни разходки и игри с приятелчета.
Колко е максимално дългата му разходка на ден?Пусни някоя нова негова снимка.
Публикувано: 27 April 2009 - 04:15 PM

Публикувано: 28 April 2009 - 09:43 AM
Относно движенията ,мисля ,че са му нужни разходки на повод(както на всяко друго куче), а колко точно си зависи от самото куче.
Публикувано: 29 April 2009 - 02:05 PM
Публикувано: 29 April 2009 - 05:05 PM
Сърдечни поздрави Симона
Публикувано: 29 April 2009 - 06:06 PM
Публикувано: 29 April 2009 - 06:39 PM
Щом не съм я прибрала значи си имам причина и няма как това да стане като се има предвид колко животни имам вкъщи и други фактори.Направила съм каквото ми е по силите,това е.Някои и това не биха направили.
Написала съм поста си за да помогна по някакъв начин ако е възможно,няма нужда да се заяждаш.
Повечето хора са много силни на думи по форумите,но в действителност не.Предполагам,че ти до сега си прибрала всяко бездомно куче,което си я видяла на улицата,щом говориш така.
Публикувано: 29 April 2009 - 08:16 PM
Публикувано: 29 April 2009 - 08:38 PM
raya_buldog, в Apr 29 2009, 04:06 PM, написа:
благодаря за доброто посрещане и за съвета!!! моето сладко френчи се казва Джими и е на 54 дни!! много го обичам и никога няма да го изоставя или нещо подобно!! голяма забава е в къщи имам го от 2 часа а вече е толкова палавичък!!
поздрави Симона
Публикувано: 29 April 2009 - 10:06 PM

Вход

Горе
Цитиране +