Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 03 June 2009 - 12:36 PM
що играчки има, ама краката и ръцете ми са й най-вкусни...
карам й се само като ми ръмжи и дори ако не спира я обръщам по гръб докато не се кротне
и голямо близане, голямо нещо, ама твърде рано я похвалих за пикането на памперс, като сме около нея там си прави нещата, ама като е сама през нощта пуска тортички навсякъде...
голяма е маймуна милинката, все по-малко спи, все повече й се играе и е една любвеобилна, много бързо свикна с нас
Публикувано: 03 June 2009 - 03:18 PM

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 03 June 2009 - 05:28 PM
infetka, в Jun 3 2009, 10:36 AM, написа:
що играчки има, ама краката и ръцете ми са й най-вкусни...
карам й се само като ми ръмжи и дори ако не спира я обръщам по гръб докато не се кротне
и голямо близане, голямо нещо, ама твърде рано я похвалих за пикането на памперс, като сме около нея там си прави нещата, ама като е сама през нощта пуска тортички навсякъде...
голяма е маймуна милинката, все по-малко спи, все повече й се играе и е една любвеобилна, много бързо свикна с нас
оххх и при мен е така...!!! просто незнам струва ми се че моя Джими е най-злобното куче в светаа...
и е страшен пазач....как лае самоо
Публикувано: 04 June 2009 - 08:19 AM
и палците на краката.Сега вече е топло и ходим боси и не мога да ви опиша какво е чудо.
Не хапе със злоба, но все си гони някой палец и нослето и като е мокро голям гъдел.
А за мокрите целувки няма да говоря.
Публикувано: 04 June 2009 - 10:48 AM
а сутрин толкова се радва да ме види, че направо се тресе цялата, ох голяма е мишочка
но нещо й хареса да ми седи в скута на дивана и сега драпа сама да се качва, а аз наистина не искам да ми надупчи дивана, трябва да й се карам нещо ли? Трябва да си я науча да не се качва сама, а само аз като я вдигна, има си едно одеяло на което седи върху дивана, че ме е яко шубе да не скъса кожата, че баща ми вече се зарече да не ми копува никакви мебели с тва куче.
и още нещо да ви питам, ще ходим на Сопот тази седмица, а тя още няма втора ваксина, от какво да я пазя най-много, то е ясно, че няма да я пускам при други кучета, но си мислих примерно горе на балката в по-девствени участваци пак ли е много рисковано?
Публикувано: 05 June 2009 - 11:03 AM
по скоро някакъв рефлекс. От понеделник до вчера нещо и става на моятя госпожица.
Като ме посреща от работа започна както ми се радва и пикае.Никога досега не го е правила
и ми е притеснително. Не седи сама в къщи дори за една минута, постоянно има някой.
Прави го само на мен. И явно и тя се плаши, като и кажа НЕ, свива ушите и гледа умно.
Давайте съвети, приемам всякакви.
Публикувано: 05 June 2009 - 11:54 AM
lonesome, в Jun 5 2009, 08:25 AM, написа:
Всички кучета го правят, но май не е гъдел, а по-скоро рефлекс
Marfieta, в Jun 5 2009, 09:03 AM, написа:
по скоро някакъв рефлекс. От понеделник до вчера нещо и става на моятя госпожица.
Като ме посреща от работа започна както ми се радва и пикае.Никога досега не го е правила
и ми е притеснително. Не седи сама в къщи дори за една минута, постоянно има някой.
Прави го само на мен. И явно и тя се плаши, като и кажа НЕ, свива ушите и гледа умно.
Давайте съвети, приемам всякакви.
Прави го от радост смесена с притеснение според мен. Просто явно знае кой е стопанина й и когато той се прибира емоциите идват в повече и се изпуска, а може и да се притеснява да не й се карате за някоя беля. Тара прави същото, когато посреща приятеля ми и за да не се напишква той не се навежда към нея, а я кара тя да се изправи и тогава не прави бели.

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 06 June 2009 - 09:12 AM
Иначе от два дни е научи да ми спи в краката под бюрото, докато съм на компютъра, много е мило как предпочита да е с мен по всяко време..
Публикувано: 06 June 2009 - 11:26 AM
Публикувано: 06 June 2009 - 07:55 PM
Публикувано: 06 June 2009 - 08:35 PM
Публикувано: 06 June 2009 - 08:45 PM
морската градина..точно щях да попитам откъде сте
само информативно френските булдоци в коя група попадат, че търсих търсих в сайта на ФСИ ама нищо не открих, най-вероятно щот съм смотана, а не защото не пише

Вход

Горе
Цитиране +