Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#301 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 June 2009 - 12:36 PM

оффф нормално ли е постоянно да ме хапееее
що играчки има, ама краката и ръцете ми са й най-вкусни...
карам й се само като ми ръмжи и дори ако не спира я обръщам по гръб докато не се кротне
и голямо близане, голямо нещо, ама твърде рано я похвалих за пикането на памперс, като сме около нея там си прави нещата, ама като е сама през нощта пуска тортички навсякъде...

голяма е маймуна милинката, все по-малко спи, все повече й се играе и е една любвеобилна, много бързо свикна с нас
User's Signature

Качена снимка

#302 Потребителят е офлайн   Tara_RZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2009 - 03:18 PM

Хахаха дааа колко ми е познато. Тара беше същата, постоянно хапеше и с тези зъбки като иглички в началото цялата бях надрана, сякаш не куче, а коте имаме. Сега и растат зъбите, сърбят и за това хапе, иначе като поотрасне ще се редуцира хапането, но няма да изчезне напълно. колкото и играчки да има, пак стопанина ще е по-вкусен :ab_041: Близането при нас е перманентно, всичко, навсякаде бива :da_005:
User's Signature

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

#303 Потребителят е офлайн   magiz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 03 June 2009 - 05:28 PM

Показване на мнениетоinfetka, в Jun 3 2009, 10:36 AM, написа:

оффф нормално ли е постоянно да ме хапееее
що играчки има, ама краката и ръцете ми са й най-вкусни...
карам й се само като ми ръмжи и дори ако не спира я обръщам по гръб докато не се кротне
и голямо близане, голямо нещо, ама твърде рано я похвалих за пикането на памперс, като сме около нея там си прави нещата, ама като е сама през нощта пуска тортички навсякъде...

голяма е маймуна милинката, все по-малко спи, все повече й се играе и е една любвеобилна, много бързо свикна с нас

оххх и при мен е така...!!! просто незнам струва ми се че моя Джими е най-злобното куче в светаа... :ab_041: :ab_041: много хапе...незнам може а е и заради зъбките...
и е страшен пазач....как лае самоо :ab_041: :ab_041: :ab_041:

#304 Потребителят е офлайн   Marfieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 June 2009 - 08:19 AM

И при нас е така, въпреки, че вече сме на една година.Още от малка любимото нещо са
и палците на краката.Сега вече е топло и ходим боси и не мога да ви опиша какво е чудо.
Не хапе със злоба, но все си гони някой палец и нослето и като е мокро голям гъдел.
А за мокрите целувки няма да говоря. :da_005:

#305 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2009 - 10:48 AM

ох, чудесно, не сме само ние значи...

а сутрин толкова се радва да ме види, че направо се тресе цялата, ох голяма е мишочка
но нещо й хареса да ми седи в скута на дивана и сега драпа сама да се качва, а аз наистина не искам да ми надупчи дивана, трябва да й се карам нещо ли? Трябва да си я науча да не се качва сама, а само аз като я вдигна, има си едно одеяло на което седи върху дивана, че ме е яко шубе да не скъса кожата, че баща ми вече се зарече да не ми копува никакви мебели с тва куче. :ab_041:

и още нещо да ви питам, ще ходим на Сопот тази седмица, а тя още няма втора ваксина, от какво да я пазя най-много, то е ясно, че няма да я пускам при други кучета, но си мислих примерно горе на балката в по-девствени участваци пак ли е много рисковано?
User's Signature

Качена снимка

#306 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2009 - 01:29 PM

Не е хубаво да я водиш навън,особено по тревни площи и участъци в,които има, или е имало животни...а бездомните ходят навсякъде.Най-добре да си я носиш на ръце :ae_085:

#307 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2009 - 10:25 AM

Абе само моето куче ли има гъдел? Като го чеша отстрани, точно където му се пада последното ребро и той автоматично започва да се чеше със съответния заден крак. Странно е. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#308 Потребителят е офлайн   Marfieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 June 2009 - 11:03 AM

При нас става същото, но като я чешем по надоло по коремчето.Не мисля, че е гъдел,
по скоро някакъв рефлекс. От понеделник до вчера нещо и става на моятя госпожица.
Като ме посреща от работа започна както ми се радва и пикае.Никога досега не го е правила
и ми е притеснително. Не седи сама в къщи дори за една минута, постоянно има някой.
Прави го само на мен. И явно и тя се плаши, като и кажа НЕ, свива ушите и гледа умно.
Давайте съвети, приемам всякакви.

#309 Потребителят е офлайн   Tara_RZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2009 - 11:54 AM

Показване на мнениетоlonesome, в Jun 5 2009, 08:25 AM, написа:

Абе само моето куче ли има гъдел? Като го чеша отстрани, точно където му се пада последното ребро и той автоматично започва да се чеше със съответния заден крак. Странно е. :ab_041:

Всички кучета го правят, но май не е гъдел, а по-скоро рефлекс :smile:

Показване на мнениетоMarfieta, в Jun 5 2009, 09:03 AM, написа:

При нас става същото, но като я чешем по надоло по коремчето.Не мисля, че е гъдел,
по скоро някакъв рефлекс. От понеделник до вчера нещо и става на моятя госпожица.
Като ме посреща от работа започна както ми се радва и пикае.Никога досега не го е правила
и ми е притеснително. Не седи сама в къщи дори за една минута, постоянно има някой.
Прави го само на мен. И явно и тя се плаши, като и кажа НЕ, свива ушите и гледа умно.
Давайте съвети, приемам всякакви.

Прави го от радост смесена с притеснение според мен. Просто явно знае кой е стопанина й и когато той се прибира емоциите идват в повече и се изпуска, а може и да се притеснява да не й се карате за някоя беля. Тара прави същото, когато посреща приятеля ми и за да не се напишква той не се навежда към нея, а я кара тя да се изправи и тогава не прави бели.
User's Signature

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

#310 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 09:12 AM

вчера запознах Лала с мама и тате. Тате е страшната фигура, която никога не ми е позволявала куче и съответно една година след като се изнесох вече имам куче. Та бях твърдо решила да не им казвам поне още някой и друг месец, но мама намерила нейни снимки в компютъра на сестра ми и съответно доста се притесни, защото навремето ми се отключи алергия от морските ми свинчета и сега я е страх да не стане същото с кучо. Все пак настоя да го доведем и да го видят. Направо си беше по-притеснително от това да запознаеш гадже с тях. Лала слава богу пази поведение и през половината време сладко спя, а после като се събуди отиде до краката на баща ми и почна да го ближе. Разбира се той не устоя и я прие най-накрая. =))))

Иначе от два дни е научи да ми спи в краката под бюрото, докато съм на компютъра, много е мило как предпочита да е с мен по всяко време.. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#311 Потребителят е офлайн   kami1488 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 11:26 AM

здравейте, искам да ви попитам вие как играете с вашето кучо, на моята Рута любимата и игра е да я дразня и тя да ме хапе а също и да и дарпам играчките с което разбирасе внимавам, да не я озлобя. та исках да жи попитам вие имате ли си любимо занимание

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#312 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 04:44 PM

Любимото занимание на Рая е да я завия през глава с нещо и да ме хапе през него.Много силно хапе...Не правете това у дома си...Опасно е!

#313 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 07:46 PM

същата работа да дърпа нещо и скача да хапе..шашава работа
има една играчка английски булдог, разказва му играта и въжета също обича
User's Signature

Качена снимка

#314 Потребителят е офлайн   kami1488 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 07:55 PM

Рута е на 6 месеца, подарък е от приятеля ми за Коледа. Видял, че постоянно се ровя из форума и из развадници, но тъй като не е запознат със зоо проблема я взе от зоомагазин, но тя пак е наи-хубавото нещо в деня ми. Макар, че още не си е вдигнала ушичките и ходих в зоото да се карам с хората,че са ми продали "фалшиво" булдоче :xg_102: Карай, сега я храня с повече хрущяли (доктора ми препоръча октоподи и калмари като хрущяли :bo_014: )за да ги вдигне. Иначе се развива перфектно и е лакома, колкото всички булдочковци. Само, че малко я е страх да играе с по-големи кучовци, вашите смели ли са, ще се социализира ли? Предпочита да скача на всеееки срещнат човек. Обичам яяяя!!!

#315 Потребителят е офлайн   kami1488 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 08:35 PM

Днес в морската се скъса от игра с една джак ръселка,смля я скача и отгоре сабаря я гонитба кръгове,смях общо взето и за да не нарани горкото кученце моя слон се превърнах в падар. Много е тромавичка яката подсечки ни прави като се бута в нас, а също много обича да ни скача отгоре докато стоим,мисли си че е бебе още,а е слон :ab_041:

#316 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 08:45 PM

нямам търпение да станем достатъчно големи за да излизаме и ние с Лала....

морската градина..точно щях да попитам откъде сте

само информативно френските булдоци в коя група попадат, че търсих търсих в сайта на ФСИ ама нищо не открих, най-вероятно щот съм смотана, а не защото не пише
User's Signature

Качена снимка

#317 Потребителят е офлайн   kami1488 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 09:07 PM

от средните мисля

#318 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2009 - 10:22 PM

не, за изложбите ми е мисълта
User's Signature

Качена снимка

#319 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2009 - 11:07 PM

девета група
User's Signature

Качена снимка

#320 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2009 - 09:39 AM

Ауу туко що видях сайта, честита радост Чийта, прекрасен сайт, прекрасни четири бебета, да са ти живи и здрави и да намерят страхотни стопани
User's Signature

Качена снимка

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема