Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 08 June 2009 - 02:21 PM
LORD_BULL, в Jun 8 2009, 10:39 AM, написа:
Brawo, Рени, голяма работа направи !!!
Таткото A'Vigdors Brabus е жесток, дано предаде класата си на бебоците!
Пожелавам ти вманиачени собственици....
Таткото A'Vigdors Brabus е жесток, дано предаде класата си на бебоците!
Пожелавам ти вманиачени собственици....
Мерси , Лорде да ти се връща.
Не я направих сама тази работа , добре ,че има и друг "луд" колкото мен
А пожеланието е супер
Публикувано: 08 June 2009 - 02:42 PM
Chiita, в Jun 8 2009, 07:11 AM, написа:
Благодаря на всички за пожеланията.По нататък, ще ги представим, както си трябва.Запазвамe си правото ,тогава да получаваме поздравления
...
Сега,шшшшшшшшшшшшшшттт, че мама Фифа кърми и не дава на никой извън семейството да ги доближи
Сега,шшшшшшшшшшшшшшттт, че мама Фифа кърми и не дава на никой извън семейството да ги доближи
.
Поздравления, Chiita!
Много силна кръв притежавате,
а сайта ви е просто супер!
Да се множите все така!
Да са здрави и прекрасни бебчетата!
.

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583
Публикувано: 10 June 2009 - 09:56 AM
днес си сложихме втората ваксина, лекарките ни са много доволни, казаха, че много сме пораснали...и изобщо днес всички й се радваха, като отидохме в кабинета вътре имаше една огромна далматинка, която не ни обърна никакви внимание само леко я душна, но Лала не изглеждаше изплашена. С хора засега се социализира отлично, ще видим занапред как ще е с кучета. Нямам търпение да започна да я извеждам, а всъщност колко време след третата ваксина мога да я извеждам.
Публикувано: 10 June 2009 - 01:43 PM
Chiita, в Jun 8 2009, 03:21 PM, написа:
Не я направих сама тази работа , добре ,че има и друг "луд" колкото мен
...
Chiita,не трябва да се чувстваш "луд",за да правиш нещата,както трябва да се правят.
Поздравления за смелостта и безкомпромисния избор.Пожелавам здраве на бебоците.
Успех!
Публикувано: 11 June 2009 - 06:13 PM
infetka, в Jun 10 2009, 08:56 AM, написа:
днес си сложихме втората ваксина, лекарките ни са много доволни, казаха, че много сме пораснали...и изобщо днес всички й се радваха, като отидохме в кабинета вътре имаше една огромна далматинка, която не ни обърна никакви внимание само леко я душна, но Лала не изглеждаше изплашена. С хора засега се социализира отлично, ще видим занапред как ще е с кучета. Нямам търпение да започна да я извеждам, а всъщност колко време след третата ваксина мога да я извеждам.
на нас ветеринарката ни че можем да го разхождаме 5-10 дена след 3-тата ваксина...
Публикувано: 11 June 2009 - 07:25 PM
днес се занимавах доста време с Лала, схвана май какво се иска от нея със седни и дай лапа.
поощрявам я с наградки и се справи доста добре като за първа тренировка
въпросът ми е кога командите стават добре научени и до кога се стимулират кученцата с наградки и вкусотийки. какво ги стимулира да вършат командите след периода с лакомствата?
опитвам се да бъда строга с Лала и когато прекали с нещо и аз не искам вече да го прави или когато много ми ръмжи я обръщам по гръб докато не се успокой, днес така няколко пъти я обръщах, но тя продължаваше да дращо по дивана, хванах я за кожата на врата и по-силно я разтресох ( четохче това е най-близкия начин до който майките наквазват бебетата, дано съм права) след като схвана и се разсърди най-демонстративно ме погледна и се изпишка пред мен, аз разбира се казах не и я сложих на памперса й
бях много учудена от първата й проява на твъдоглавост, явно ще си имам работа с инатче...
добре ли постъпвам засега, опитвах се да правят това, което съм чела из форума, да показвам доминантно поведение, нищо, че е още само на 2 месеца...търде рано ли й е да я строявам или?
поощрявам я с наградки и се справи доста добре като за първа тренировка
въпросът ми е кога командите стават добре научени и до кога се стимулират кученцата с наградки и вкусотийки. какво ги стимулира да вършат командите след периода с лакомствата?
опитвам се да бъда строга с Лала и когато прекали с нещо и аз не искам вече да го прави или когато много ми ръмжи я обръщам по гръб докато не се успокой, днес така няколко пъти я обръщах, но тя продължаваше да дращо по дивана, хванах я за кожата на врата и по-силно я разтресох ( четохче това е най-близкия начин до който майките наквазват бебетата, дано съм права) след като схвана и се разсърди най-демонстративно ме погледна и се изпишка пред мен, аз разбира се казах не и я сложих на памперса й
бях много учудена от първата й проява на твъдоглавост, явно ще си имам работа с инатче...
добре ли постъпвам засега, опитвах се да правят това, което съм чела из форума, да показвам доминантно поведение, нищо, че е още само на 2 месеца...търде рано ли й е да я строявам или?

Вход

Горе
Цитиране +