Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 11 June 2009 - 07:59 PM
ох сега прочетох една тема, в която се говореше, че заради темата с "агресията и доминантното поведение" всеки я възприема прекалено буквално и е почнал да си тръшка бебетата за щяло и нещяло, явно и аз съм от тях...
трудно е да отсейваш информация, която е толкова противоречива, уж са бебета и до 6-я месец "им отнемаш детството, ако си прекалено строг", в същото време е хубаво да се почне с обучение от най-ранна възраст...
ще почета още и ще избера вариант който да следвам
П.С какви лакомства давате за награда, аз днес давах малки парчета кренвиршчета, имах успех с тях, много ги хареса, но се оказа, че от тях много пръцка
трудно е да отсейваш информация, която е толкова противоречива, уж са бебета и до 6-я месец "им отнемаш детството, ако си прекалено строг", в същото време е хубаво да се почне с обучение от най-ранна възраст...
ще почета още и ще избера вариант който да следвам
П.С какви лакомства давате за награда, аз днес давах малки парчета кренвиршчета, имах успех с тях, много ги хареса, но се оказа, че от тях много пръцка
Публикувано: 11 June 2009 - 09:16 PM
За лакомства давам предимно гранули.
Аз искам да попитам нещо- как се справяте с разни буболечки(вкъщи). Вече е лято и станаха повече. Немога да пръскам с разни препарати-ако отиде да ближеее...
. Мисълта ми е имали някакъв препарат безопасен за кучета? Благодаря предварително!
Аз искам да попитам нещо- как се справяте с разни буболечки(вкъщи). Вече е лято и станаха повече. Немога да пръскам с разни препарати-ако отиде да ближеее...
Публикувано: 12 June 2009 - 08:37 AM
Според мен, а и от това което съм чела и гледала по телевизията, прекалено е рано за
обучение. Знам, че до шестия месец се учат предимно на хигиенни навици.
До тогава са си бебета и май бързо забравят, а и им се играе.
Кучетата водачи например се обучават след като навършат шест месеца.
До тогава трябва да научат какво може и какво не може да правят.
Например за хапане, гризане и такива от сорта.
обучение. Знам, че до шестия месец се учат предимно на хигиенни навици.
До тогава са си бебета и май бързо забравят, а и им се играе.
Кучетата водачи например се обучават след като навършат шест месеца.
До тогава трябва да научат какво може и какво не може да правят.
Например за хапане, гризане и такива от сорта.
Публикувано: 12 June 2009 - 08:45 AM
raya_buldog, в Jun 11 2009, 08:03 PM, написа:
Как се справяме с буболечките ли
....Рая ги улавя и схрусква сладко,сладко,след което ги плюе(повечето).А ако са на високо аз само я вдигам и тя си знае работата
Много съм доволна 
Хи хи
Публикувано: 16 June 2009 - 11:26 PM
така имам въпрос
понеже Лала се научи когато седя на компютъра да лежи под бюрото и да спи или дъвче нещо. Напоследък я гледам, че дъвче кабели, което не е вариант...имате ли проблем с кабелите, как най-бързо да я науча, че там не трябва да се гризе по никакъв начин?
досега казвам не и й давам нейните играчки
понеже Лала се научи когато седя на компютъра да лежи под бюрото и да спи или дъвче нещо. Напоследък я гледам, че дъвче кабели, което не е вариант...имате ли проблем с кабелите, как най-бързо да я науча, че там не трябва да се гризе по никакъв начин?
досега казвам не и й давам нейните играчки

Вход

Горе
Цитиране +