Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#541 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 September 2009 - 12:06 PM

KAIPY темата е страхотна,поздравления за Chiita,че я създаде ae_085.gif ,
надявам се да бъде прочистена от безмислените постове и да продължим да побликуваме
достойните представители на нашата порода,за което обещавам,че скоро и аз ще се включа smile.gif

#542 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 01:35 PM

Цитат(Dante_french @ Sep 4 2009, 10:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте. Имам един въпрос. Кога френч почва да вдига крак? Данте е вече на 8месеца и вчера до едно дърво го вдигна някъде към 6см и толкоз. Повече не го е вдигал-продължава да пишка като мома. Кога ще го вдигне за постоянно? Мерси предварително smile.gif

Вдигането на крак е строго индивидуално. Като с вдигането на ушите... Може на 8 месеца, може на година и половина. Въобще не по - рано от преди куча да си реши, че му е време. ab_041.gif Наша милост продължава да е на настроения и аз го разбирам, защото няколко пъти е падал след вдигане на крак. ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#543 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 10:42 AM

Цитат(raya_buldog @ Sep 5 2009, 12:54 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Вече ще настоявам всеки собственик на френч да се фотографира заедно с него,за да е по достоверно...

Да ,докъде стигнахме ab_041.gif и ако може с лична карта и днешен вестник ab_041.gif
Да не се обиждат новите потребители , шегуваме се ...
То си личи , че снимките на белите кученца ,са си български,за сьжаление май от фермата в Пазарджик(че и там имало ферма се дочу,основно за хъски но и други породи са експлоатирани) ,с екстри..."доставка до вашия дом"...
Един сьвет като купувате кученца от обява поне пуснете телефона в гугъл и като излезнат безброй обяви за продажба на различни ,обявени за някаква порода кученца -по добре се откажете!

delakavlita от къде е кученцето?
User's Signature

Качена снимка

#544 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 10:57 AM

Ами съжелявам,че така с недоверие се отнасяте кам новите но явно има защо. dry.gif Кученцето е от добрич,в петък го очаквам да пристигне жив и здрав при мен.Дано всичко е ок защото доста пат го чака!Снимки от новият му дом,ще има в петък smile.gif

#545 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:00 AM

Добре дошли на вас,от сърце ви желая много радост с новия член,
да ви е жив и здрав и много послушен smile.gif
Очакваме снимки ae_085.gif

#546 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:09 AM

Това е баща му,можете и сами да прецените -колко е породист! ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#547 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:13 AM

Мисля,че щом сте го избрали това дали е породист или не няма значение,
а породност се доказва с един документ наречен родословие smile.gif
Важното е да ви е живо и здраво кученцето

#548 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:17 AM

Виждала съм тази снимка по обявите . Харесва ли ви това куче ?Такава ли е представата ви за френския булдог?
И наистина направете си експеримент и пуснете телефона в гугъл...Намерих сега обява със снимката, която пуснахте на кученцата -излизат безброй други обяви за продажба на кученца различни породи -основно от региона Пловдив /Пазарджик(въпреки че могат да си напишат какьвто и да е град)
В Добрич има родословна двойка френски булдоци , но те все още нямат поколение.Но и в северна България си има ферми.
User's Signature

Качена снимка

#549 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:29 AM

аз съм сигурна в родословието на кученцето,искам да ме радва и да е живо и здраво.това е..

#550 Потребителят е офлайн   Vivityyy_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:29 AM

Ех,каква си лоша!?Момичето си е харесало кучето и си го е купила..какво им има на белите..как си личи..колко е породисто...Всяко живо същество има право на дом независимо от къде е и какво е!Толква ли е важно да са родословни..Мойто като е родословно кво....Да не би да съм спечелила нещо от това,че имаме лист хартия на който му е пише бабата,дядото и тн?Да не мислиш,че ще тръгна да я мъкна по изложби и после да напиша на всички моето куче спечели награда....Преди да имам моргана имах куче от улицата..не виждам нищо лошо..щом толква много мъчат кучетата по фермите..по-добре момичето да има такова,защото го е спасила от мъките му да седи в клетка!Не се заяждам!ИЗразявам мнението си!Относно детенцето...не е хубаво да прави така..и сега ще пусна едно предложение можем да си направим форум,тема където всеки да си избере къща от нета кухня бла бла.....и да се позабавляваме малко как би искал да изглежда живота ни!
User's Signature

Качена снимка

#551 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:31 AM

Да,за съжаление обявите са пълни с продажба на "булдочета" angry.gif

#552 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:34 AM

Цитат(delakavlita @ Sep 5 2009, 12:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
аз съм сигурна в родословието на кученцето,искам да ме радва и да е живо и здраво.това е..

Сьжалявам ,но няма как да сте сигурна , защото кученцето няма родословие.
А наистина е най-важно да е живо и здраво , а да сме сигурни в това е добре да знаем какво купуваме.

User's Signature

Качена снимка

#553 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:42 AM

Цитат(Vivityyy_ @ Sep 5 2009, 09:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех,каква си лоша!?Момичето си е харесало кучето и си го е купила..какво им има на белите..как си личи..колко е породисто...Всяко живо същество има право на дом независимо от къде е и какво е!Толква ли е важно да са родословни..Мойто като е родословно кво....Да не би да съм спечелила нещо от това,че имаме лист хартия на който му е пише бабата,дядото и тн?Да не мислиш,че ще тръгна да я мъкна по изложби и после да напиша на всички моето куче спечели награда....Преди да имам моргана имах куче от улицата..не виждам нищо лошо..щом толква много мъчат кучетата по фермите..по-добре момичето да има такова,защото го е спасила от мъките му да седи в клетка!Не се заяждам!ИЗразявам мнението си!Относно детенцето...не е хубаво да прави така..и сега ще пусна едно предложение можем да си направим форум,тема където всеки да си избере къща от нета кухня бла бла.....и да се позабавляваме малко как би искал да изглежда живота ни!

Ще ти отговоря аз на това!Родословието не е само лист хартия,с който да ходиш на изложби и да се фукаш,
ами доказва породността на кучето,както и преди всичко това,че няма наследствени болести.......
Аз освен кучетата си с родословие имам и неродословно и ще ти кажа,че почти от както я имам съм абонирана
във ветеринарните клиники,а и повечето хора от нашия подфорум притежатели на френчита имат проблем със здравословното състояние на кучетата си.........

#554 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:42 AM

М даа лоша сьм...
Цитат(Vivityyy_ @ Sep 5 2009, 12:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
..Мойто като е родословно кво....

Vivityyy_,Моргана няма родословие и ти много добре го знаеш.Не заблуждавай хората.Излъгали са те(не си първата и няма да си последната , за сьжаление) , не е нужно да продьлжаваш тази лъжа.Защо не написа имената на родителите и?

Цитат(Vivityyy_ @ Sep 5 2009, 12:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
..не виждам нищо лошо..щом толква много мъчат кучетата по фермите..по-добре момичето да има такова,защото го е спасила от мъките му да седи в клетка!

Тук е нещото , което не осьзнаваш!!!Замисляш ли се , че тези кученца имат майка -която ражда 2 -пъти годишно ,докато е жива или докато може , за да се захранва пазара.И тази майка живее в тези клетки и много често в отвратителни условия!Примери колкото искаш.
Ето за това сьм против купуването от ферми и зоомагазини!Защото няма да спре тази експлоатация ,когато се купуват."Спасяваш" едно , но по този начин единствено пълниш джоба на търговеца и освобождаваш място за появата на двойно повече.
User's Signature

Качена снимка

#555 Потребителят е офлайн   Vivityyy_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 11:51 AM

Не заблуждавам никой!Който ме е попитал съм написала кой са майката и бащата на кучето ми!Не мисля ,че е нужно да го правя обществено достояние!Относно фермите и ти си права,но и аз съм права!Всеки може да си изкара родословие..до колкото знам има бели родословия!Аз предполагам,че ти си от клуба на френския булдог..не те познавам и не знам..обаче съм сигурна,че знаеш доста!НО за Добрич мисля,че грешиш или са ме излъгали!До колкото знам Иво има много хубаво мъжко куче с родословие,което е бяло има родословие.Ние с него даже сме говорили моята като порасне да я пусна на неговото куче,защото той много я харесва!
User's Signature

Качена снимка

#556 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 12:02 PM

Е ,аз те питам , кои са родителите?
Има ли причина да не искаш да го правиш обществено достояние?И още нещо...родословието е документ в който пише името на твоето куче , след това има графички в които пише имената на родителите и прародителите , а освен това пише имената на развьдчика и твоето име!!!
Имаш ли нещо подобно?Аз знам отговора ,но престани ,ти да се заблуждаваш (умишлено или не) и да заблуждаваш другите хора. Помогни тази лъжа да стане обществено достояние , за да намалеят измамите с породата "френски булдог"!!!
Родословието не е ксерокопия от някакви родословия на несъществуващи кучета!

Не разбрах какво греша за Добрич?
Знам , че там има двойка родословни френски булдоци , които все още нямат поколение.Може да е планирано , но кога ще имат , не знам.Да, мисля , че Иво се казва собственика.Но тук вьобще не става дума за тях.
Аз сьм само член на клуба,нищо повече.И щом твърдиш , че кучето ти има родословие , ще е добре да се обадиш на отговорника по развьдна дейност , да проучиш нещата относно родителите на твоето куче...Че ми писна вече от легенди...крайно време е тази история да види бял свят...
Относно родословията -не може всеки да си изкара родословие-това може да го направи само развьдчика на кучето!!!
User's Signature

Качена снимка

#557 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 12:05 PM

както и да е разубедихте ме!!!това беше!!!ще търся когато се прибера в българия!!след месец..но поне ми даите инфо от каде мога да си намеря..англ.искам от самото начало но се обадих на 2,3 развъдника и като ми казаха 2000лв просто се отказах и се спрях на френски!!

#558 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 12:06 PM

ако е да дам 1000евро то и тук са толкова... ea_103.gif

#559 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 12:10 PM

Цитат(delakavlita @ Sep 5 2009, 01:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ако е да дам 1000евро то и тук са толкова... ea_103.gif

Потърси си ,където живееш в момента, като проучваш нещата -лицензирам развьдник ли е ,родословия , родители , къде с еотглеждат кучетата и т.н.
Все пак искаш да си вземеш приятел за следващите минимум 10 години.

А, ако искаш булдог (английски или френски)за 200-300 лева няма да намериш такъв нито тук , нито кьдето и да е.Ето Говори с Цвети или Халмарк , те наскоро си внесоха булдочета и са най наясно с цените в момента.
User's Signature

Качена снимка

#560 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2009 - 12:15 PM

не съм казала 200,300 лв!!!! 1000 лв мога да дам за англ.булдог..но не и 2000 лв защото както казах за толква си го намирам и тук

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни