Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#581 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2009 - 01:55 PM

Цитат(delakavlita @ Sep 6 2009, 01:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
трябва ли да доказвам на човек който не ме познава и не познавам че сам имала стаф?пак и не ме вълнува дали вярваш или не!не съм казала че съм имала клубен стаф..но той беше моето куче,и не мисля че дом.любимец трябва да е породист за да му дадеш обич и да го обичаш...или може би по родословие си избираш и приятелите??? smile.gif

"Пази Боже от "собственици"като теб-определено трябва да преосмислиш твоето поведение и мислене а чак след това да си дадеш сметка-реална за поведенческите проблеми които си имала със бившият си "обичан"домашен любимец-няма поведение което да не може да се коригира но затова са нужни Време,Специални умения, Постоянство,Търпение и не на последно място ЛЮБОВ към кученцето-но всичко това което тук всички пишем би трябвало одавна да ти е ясно-а дали е така???
Аз не се заяждам с теб просто отправям отговор на твоите писания и въпроси!
Тук може да намериш приятели НО моля те сама се замисили над това което пишеш,а после и над самото мислене отностно-Отговорноста която всеки човек трябва да поеме когато си вземе домашен любимец!
Да знаеш че познавам и френски и английски булдоци които си съперничат по поведенчески проблеми със стафове,питове булове и каквито се сетиш още породи от този тип с малко по обострени поведенчески проблеми!

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#582 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 02:03 PM

това е смешно ab_041.gif аз още не съм видяла фр.булдог да разкъса куче...или да се бие до смърт!!!!едно е да има хъс и смелост да се хварля на по големи породи друго е да ги надвива!!!не казвам нищо лошо за породата...но е абсурдно да ги сравняваш с кучета и породи от друго естество!!а ти HUBAVAJENA6 явно не си имала допир до порода като стафа за да ми говориш за обич,възпитание и неща от сорта...ако всичко това важи за останалите породи при стафа не е така!!казвам го от личен опит!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#583 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 02:11 PM

Цитат(delakavlita @ Sep 6 2009, 02:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
трябва ли да доказвам на човек който не ме познава и не познавам че сам имала стаф?пак и не ме вълнува дали вярваш или не!не съм казала че съм имала клубен стаф..но той беше моето куче,и не мисля че дом.любимец трябва да е породист за да му дадеш обич и да го обичаш...или може би по родословие си избираш и приятелите?? smile.gif

С това което сьм сложила в синьо сьм 100% съгласна!Недей търси ,да си купуваш куче без порода или в най-добрия случай приличащо на някоя порода ,като тези пари,с които щеше да купиш бялото кученце (а те ще отидат в джоба на търговеца и ще спомогнат за поредното раждане на майката), можеш да помогнеш на няколко бездомниБез дом и да осиновиш едно ,което ще ти е вярно до гроб!Банално е ,но е факт!
Родословието няма нищо общо ,по един и сьщ начин ще го обичаш.20 години сьм гледала неродословни кучета -първото ми беше неродословно коли(развъжданао по-кой знае какви правила ) -и това коли хапеше и то не кучета, а хора !!!За какьв поведенчески проблем си говорим?Е живя си 14 години при мен,при всичките проблеми ,които сме имали с него....ДА,той беше моето куче!
За първата част ,какво да коментирам...твоето куче е било dry.gif
ПОведенчески проблем не е само агресия!А и както е казано нещата имат начини да се оправят!Интересно ми е ,ако напишеш мнението си за стафовете в амстаф форума,какво ще ти отговорят,но естествено като продьлжаваш да твърдиш , че си имала амстаф...може да си имала ,не споря ,но може да си имала и пит...казваш , че не е бил клубен-е порода се доказва с документи (мисля , че това го изяснихме)
User's Signature

Качена снимка

#584 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 02:18 PM

НЕ мога да разбера-защо просто не се опиташ да не се заяждаш?СИгурна съм,че мога да си намери фр.булдог с родословие и от България!Аз живея в Гърция и тук съм обиколила всички магазини за който са ми казали, и всички собственици на магазините ми казаха,че ВНАСЯТ КУЧЕТАТА СИ С Р О Д О С Л О В И Е - ОТ БЪЛГАРИЯ И УНГАРИЯ!!!!Защо тогава да не си взема кучето от българия като така или иначе и да го взема от тук то пак ще е от някой развъдник в бг!!!????

#585 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 02:30 PM

2008 година -1 клубно кучило р-к "Munyniks"-4 кученца.
2009 година(до септември месец) -1 клубно кучило р-к "BullBravery's"-4 кученца.

Това са фактите.дано пак не се сметне за заяждане !Повярвай ми не се заяждам(това повече няма да го повтарям)
С родословие от България ,кучета френски булдог/,в зоомагазин в Гърция -няма начин!!!
Родословно куче не се купува от зоомагазин -никой развьдчик няма да си продаде кученцата на прекупвач(ЗАБРАНЕНО Е!!!)В зоомагазин кученцата ,в никакьв случай няма да са от лицензиран развъдник!Защо вярваш на магазинерите?Да ,може да идват от България или Унгария и идват от сьщите тези ферми за които говорим,обикновенно с фалшиви родословия (случая по-горе) и със съмнително здраве( и стискаш палци всичко да му е наред и да не умре на втората седмица от парвовироза )
User's Signature

Качена снимка

#586 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2009 - 02:31 PM

Цитат(delakavlita @ Sep 6 2009, 02:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
това е смешно ab_041.gif аз още не съм видяла фр.булдог да разкъса куче...или да се бие до смърт!!!!едно е да има хъс и смелост да се хварля на по големи породи друго е да ги надвива!!!не казвам нищо лошо за породата...но е абсурдно да ги сравняваш с кучета и породи от друго естество!!а ти HUBAVAJENA6 явно не си имала допир до порода като стафа за да ми говориш за обич,възпитание и неща от сорта...ако всичко това важи за останалите породи при стафа не е така!!казвам го от личен опит!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Преди да си позволя да пиша и да оспорвам нечие мнение обикновено чета всички предни публикации на дадения потребител!!! smile.gif
Ако си бе дала малко труд щеше да си разбрала до сега че не само имам Пряк-челен допир и опит със стафове и питбули ами и полагам грижи за точно проблемни екземпляри които са участвали в битки,били са малтретирани-самите те малтретират,така че по-доре спри до тук с прибързаните си умозаключения ae_085.gif
О и да вметна-голяма част от кучетата за които освен аз още един куп отговорни хора полагат грижи са натирени и изхвърлени точно от такива любящи стопани като теб-вместо да потърсят нужната квалифицирана помощ-по лесно е да се отърват набързо от проблема zz_020.gif !
Преди година за секунда се разминах от мощната захапка на англ.булдог който харесва кучета но не и хора,а ако прочетеш малко по надолу в темите във форума съм описала на дълго и нашироко случай със ужасно хапллив и свиреп фр.булдог-така че дали си взимаш чихуа хуа или стаф-никой на 100% не може да ти даде гаранция че в даден момент от растежа нещо или някой няма да отключи агресия в домашния ти любимец-по важното е да съумееш да се справиш с проблема отколкото да отървеш от проблематично станалото за теб обичано куче! smile.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#587 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2009 - 02:52 PM

Цитат(delakavlita @ Sep 6 2009, 02:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
НЕ мога да разбера-защо просто не се опиташ да не се заяждаш?СИгурна съм,че мога да си намери фр.булдог с родословие и от България!Аз живея в Гърция и тук съм обиколила всички магазини за който са ми казали, и всички собственици на магазините ми казаха,че ВНАСЯТ КУЧЕТАТА СИ С Р О Д О С Л О В И Е - ОТ БЪЛГАРИЯ И УНГАРИЯ!!!!Защо тогава да не си взема кучето от българия като така или иначе и да го взема от тук то пак ще е от някой развъдник в бг!!!????

Ако не си влизала в другите форуми влез и попрочети това онова ако не искаш да се задълбочаваш и да четеш обстойно-което апропо ще ти бъде само от полза а не вреда за чистопородното развъждане-кой,как има право да го прави защо го прави и какво цели това и тогава ще си отговориш на много въпроси и ще разбереш както вече и Чийта ти писа по горе-че няма лигитимен развъдник и отговорен развъдчик който да си остави кученцата за продажба по зоомагазините!
А ако искаш да се свържеш по някакъв начин с клуба на фр.булдоци след като не ти отговарят на мейла-има една официална организация наречена за кратко-БРФК-звъниш в канцеларията и отам ще ти дадат поне един телефонен номер на едно от трите отговорни лица които се водят оправителен съвет!
Успех!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#588 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 02:56 PM

Преди да си позволя да пиша и да оспорвам нечие мнение обикновено чета всички предни публикации на дадения потребител!!! smile.gif
Ако си бе дала малко труд щеше да си разбрала до сега че не само имам Пряк-челен допир и опит със стафове и питбули ами и полагам грижи за точно проблемни екземпляри които са участвали в битки,били са малтретирани-самите те малтретират,така че по-доре спри до тук с прибързаните си умозаключения ae_085.gif
О и да вметна-голяма част от кучетата за които освен аз още един куп отговорни хора полагат грижи са натирени и изхвърлени точно от такива любящи стопани като теб-вместо да потърсят нужната квалифицирана помощ-по лесно е да се отърват набързо от проблема zz_020.gif !
Преди година за секунда се разминах от мощната захапка на англ.булдог който харесва кучета но не и хора,а ако прочетеш малко по надолу в темите във форума съм описала на дълго и нашироко случай със ужасно хапллив и свиреп фр.булдог-така че дали си взимаш чихуа хуа или стаф-никой на 100% не може да ти даде гаранция че в даден момент от растежа нещо или някой няма да отключи агресия в домашния ти любимец-по важното е да съумееш да се справиш с проблема отколкото да отървеш от проблематично станалото за теб обичано куче! smile.gif

Това каква стопанка съм и колко добре мога да се грижа за кучето си ти не знаеш!!!както казах не ме познаваш пък и честно казано не ми пука за мнението ти!!!Дали мога да се грижа за кучето си ти няма как да знаеш!!!!Ако трябва ще обърна света,но фр,булдог и то расов ще си намеря!!!Въпрос на късмет и шанс!!!

#589 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 03:05 PM

Ехе спокойно .Сега май ти се заяждаш с хората! ab_041.gif
Не се коси ,развъдници колкото ти душа иска из цял свят ,без да обръщаш света .. ab_041.gifта Цвети ти предложи координати още вчера...

Цитат(delakavlita @ Sep 6 2009, 03:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако трябва ще обърна света,но фр,булдог и то расов ще си намеря!!!Въпрос на късмет и шанс!!!

Ше си го запазя ,това изречение ab_041.gif
Пфууу , ако наистина са нужни две страници спор да се стигне до подобно изречение ,е...ти eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#590 Потребителят е офлайн   delakavlita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 03:23 PM

Да,взех координатите,но не мога да се свържа,ще направя така както е направила цвети предполагам -

#591 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2009 - 03:25 PM

Това каква стопанка съм и колко добре мога да се грижа за кучето си ти не знаеш!!!както казах не ме познаваш пък и честно казано не ми пука за мнението ти!!!Дали мога да се грижа за кучето си ти няма как да знаеш!!!!Ако трябва ще обърна света,но фр,булдог и то расов ще си намеря!!!Въпрос на късмет и шанс!!!
[/quote]

Ама то май всички тук разбрахме каква стопанка си била отностно стафчето ти-и то лично от твоите постове smile.gif
Йееееееееее с упорство и инат може далече да стигнеш а може и на първата попаднала ти стена да си счупиш главата-дано разбираш метафоризма който използвам! ae_085.gif
А сега честно да ти кажа аз такива като теб няма как да познавам-твърде придирчива съм към хората с които контактувам както в "кучкарските среди"така и в живота! ab_041.gif и да ти кажа честно в този сайт по важни са животните но тъй като в повечето случай те вървят в комплект със собственици то повечето от тук пишещите обичат да контактуват със съмишленици които милеят за дадена порода и когато изникне проблем-споделят и в повечето случай откриват помощ-винаги се намират добри хора които да подадат ръка в труден момент-апропо без да правя реклама на Чийта то тя е точно такъв човек и аз се радвам и благодаря на другия отговорен стопанин на родословни чистопородни френчита че ни запозна-така че вместо да се палиш бързо и да си създаваш грешна представа че някой се заяжда с теб просто по добре прочети и вникни в написаното! ae_085.gif
Виж като обърнеш света там някъде на самия му край-или начало може да откриеш твоето не "расово" а родословно френчи-грешно използваш думата тя се използва за кон а не за куче md_064.gif
Спирам щото наистина ще си помислиш че се заяждам но моя тон е по остър-яяяяяяяяяя това ще да съм го прихванала от челния ми допир със стафчетата ba_025.gif-силно заразно е направо пандемия ab_041.gif
Съвсем сериозно и не на шега ти пожелавам да намериш своето френчи и когато ако това стане реалност вземеш своето така желано кученце никога не се разделиш с него по начина по който си се разделила със стафа!От сърце ти желая късмет!!! smile.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#592 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 04:32 PM

Цитат(delakavlita @ Sep 6 2009, 02:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да,взех координатите,но не мога да се свържа,ще направя така както е направила цвети предполагам -

Не зная защо имаш проблем с имейла,аз лично почти всеки ден си пиша с Агнес Милагнес,
и всеки мейл,който съм пратила е бил получен smile.gif жената е ангажирана и не винаги отговаря веднага

#593 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 04:45 PM

Аз искам да попитам за Кими,не успях да намеря нищо писано тук за нея,извинявам се,ако все има,
голяма сладурана е,малко си приличат с Хелена

#594 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 04:55 PM

http://www.munynics-...s1.htm#pedigree
това е родословието на Кими,е на снимкие не е тя,а братчето и.
User's Signature

Качена снимка

#595 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 05:06 PM

Благодаря ae_085.gif

#596 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2009 - 10:58 PM

искам да попитам горе-долу към колко варира кастрацията на женско куче
User's Signature

Качена снимка

#597 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2009 - 07:58 AM

Мисля,че около 90лв.

#598 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2009 - 02:37 PM

мерси Цвети, а някой от тук да има опит с тази процедура
изчетох тук всичко за кастрацията във ветеринарната секция на форума, но пак ме шубе малко. А иначе знам, че е правилното нещо за Лала, даже убедих и приятеля ми, които мечтае да гледа малки бебета кученца ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#599 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2009 - 02:48 PM

Не се притеснявай,няма страшно,ако искаш ми пиши на лични да ти дам кординати
на вет

#600 Потребителят е офлайн   minkmink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 September 2009 - 05:46 PM

Исакм да попитам,нормално ли е на френския булдог да и настръхва козината на гърба като лае zz_219.gif
User's Signature

Качена снимка

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема