Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 08 September 2009 - 08:35 PM
искам да разбера какво мислите за отваряне на една тема за свободни кучила
не знам дали е позволено рекламирането на кучила без съгласието на собственици, но мисля, че ще е много полезно да се представят перспективни кученца от България и Европа. Като дойде някой потребител и каже "и аз искам, ама откъде" можем да посочим и всичко да е ясно.
Темата ще е доста активна, без излишен спам и разбира се трябва често да се обновлява
какво мислите?
не знам дали е позволено рекламирането на кучила без съгласието на собственици, но мисля, че ще е много полезно да се представят перспективни кученца от България и Европа. Като дойде някой потребител и каже "и аз искам, ама откъде" можем да посочим и всичко да е ясно.
Темата ще е доста активна, без излишен спам и разбира се трябва често да се обновлява
какво мислите?
Публикувано: 08 September 2009 - 09:43 PM
Infetka не е добра идея. Правото на реклама е на собственника на кучилото т.е. развъдчика. Има тема "Развъдници и полезни сайтове....." там има толкова много линкове, а и в нашия сайт са линковете на болшинството добри развъдници.
Който търси намира .
Който търси намира .
Публикувано: 08 September 2009 - 09:44 PM
Доста е субективнно това представяне-как и кой ще определя ,кои са перспективните кучила?
То кученца -много (в едно 70% от развъдниците има),но как да се подбират и кои от тях да попаднат в темата?Например ,ти ,известно време търсеше кученце и контактуваше с някакви развъдници ,които даже незнам кьде ги беше намерила(със сините кучета)...та за теб бяха перспективни , а за мен бяха брак и чисто комерсиално развъждане...надявам се разбираш какво искам да кажа?
Преди време пуснах един-два линка ,а после се замислих ,че представи си, някой реши да си вземе точно от там и кучето вземе , че излезне нещо не както трябва ...
По -подходящия вариант според мен е ,ако някой контактува с някой развъдчик ,има му доверие и го пита иска ли да представи кучилото му (или му предложи сам да си го представи) .
Така представих второто кучило от развъдника Exclusive french (Израел)... е нямаше кой знае какьв интерес,още имат едно свободно мьжко кученце,а за тези кучета сьм сигурна,че са перспективни и най-важното здрави !
Та така....
То кученца -много (в едно 70% от развъдниците има),но как да се подбират и кои от тях да попаднат в темата?Например ,ти ,известно време търсеше кученце и контактуваше с някакви развъдници ,които даже незнам кьде ги беше намерила(със сините кучета)...та за теб бяха перспективни , а за мен бяха брак и чисто комерсиално развъждане...надявам се разбираш какво искам да кажа?
Преди време пуснах един-два линка ,а после се замислих ,че представи си, някой реши да си вземе точно от там и кучето вземе , че излезне нещо не както трябва ...
По -подходящия вариант според мен е ,ако някой контактува с някой развъдчик ,има му доверие и го пита иска ли да представи кучилото му (или му предложи сам да си го представи) .
Така представих второто кучило от развъдника Exclusive french (Израел)... е нямаше кой знае какьв интерес,още имат едно свободно мьжко кученце,а за тези кучета сьм сигурна,че са перспективни и най-важното здрави !
Та така....
Публикувано: 11 September 2009 - 05:30 PM
Цитат(Vivityyy_ @ Sep 11 2009, 04:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
какво е ЛБ ?

Лично съобщение
Chiita младежа е страхотен
Публикувано: 11 September 2009 - 07:29 PM
Цитат(Vivityyy_ @ Sep 11 2009, 06:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
хехе :) не е ли ЛС :)
А ,"лична бележка" не може ли да е ? Nо то е трудно човек да се сети ,признавам!
Цитат
Chiita младежа е страхотен
И на мен ми харесва .Пълен брат е на Фифа .Това е родословието му
http://www.braverysb...t=pedigree_fifa
Публикувано: 13 September 2009 - 12:51 PM
Извинявам се предварително
Нормално ли е женско куче на 4 месеца да се "качва" като мъжко
От никъде не го е видяла -нито е мъжко
А и смятам че и ОЩЕ РАНО !!! Явно аз нормално животинче няма да си имам( и котарака ми беше с "обратни" нагласи) . Имам и клип заснет ( в действие ) с Навара ,но незнам как да го кача.
Публикувано: 14 September 2009 - 09:47 AM
Нормално е, не се притеснявай minkmink, даже и при пораснали женски. Нашата пинчерка докато не я кастрирахме преди няколко години се клатеше на всичко - ръце, крака, кукли, възглавници ... до 6-7годишна. А и тя си е доста доминантна "личност" вкъщи - глава на семейството
Карали сме и се, но така и не спре, и като ни дойдеха гости и веднага ги нападаше
Но нямам вече спомени колко голяма започна?
Но нямам вече спомени колко голяма започна?

Вход

Горе
Цитиране +