Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 07 February 2010 - 10:22 PM
Бях останала с впечатление че собствениците са доста по-малко, или са тези, с който си общуваме тук, а се оказа че изобщо не е така...доста повече са
Публикувано: 08 February 2010 - 01:22 PM
оня ден малка идиотка беше нахапала очилата ми, направо ги беше направила на сол, а аз виждам мноого зле без тях. Някак си ги беше взела от бюрото, което все пак е високо. Дадох към 300лв за нови, днес моля ви влизам и какво да видя, един химикал раздробен на парчета, а целия нов бял диван от изкуствена кожа намастилен. Това не стига, ами и фотоапарата ми беше смъкнала от някъде и обектива му е абсолщтно непотребен вече.
Толкова ми е криво, че не знам какво да правя. Естествено мастилото не се маха с нищи, нито с веро, нито със сапун, лакочистителя малко го изсветли, вениш, белина,нищо. Започнах да гледам цени на претапициране вече. А фотоапарата, надявам се да успеят да го оправят, не знам дали още е в гаранция. Просто ми иде още сега да я изхвърля навън.
Та сега си търся клетка, ако може втора ръка, че вече нямам пари за нова. И съвети за махане на мастило от кожа...
Публикувано: 08 February 2010 - 02:50 PM
аз се старая да премахвам всичко което могат да докопат,но няма как да опазя краката на маса и столове
Всичко са наръфали мойте злодей.Фотоапарата ти дори и да е в гаранция едвали ще я уважат
Аз съм прежалила всичко,което може да унищожат (а съм на квартира и трябва да възтановявам всичко)
единствено ме е яд на среднощните напишквания и надаквания.Дайте съвет,че вече не издържам,а и
мъжа ми започна да бесува по тоя повод
Публикувано: 08 February 2010 - 03:33 PM
Цвети за напишкването нощем, ние спряхме като почна да спи при нас в спалнята. Леглото му е до нашето и понякога като реши се качва и при нас особено сега като му е студено. Иначе като спеше сам в другата стая и той го обръщаше на тоалетна вечер. Никакво чувство за хигиена няма, даже веднъж си беше заспал върху пишканото на теракота.
Публикувано: 08 February 2010 - 04:08 PM
kara and cveti вариантите не са много ,а и те вече са на вьзраст когато спокойно могат да си стискат, явно са решили ,че там безнаказано могат да си ги вършт тези работи ,защото реално са сами и когато го правят никой не им се кара.Май ще трябва да спите известно време заедно.
Публикувано: 08 February 2010 - 08:58 PM
Незнам как да помогна за мастилото,но все би трябвало да има изход.Толкова модерни препарати има вече ,не е нормално да няма за почисване на мастило.Аз преди да прегапицирам моята гарнитура беше сива кожа изкуствена абсолютно подобие на естествена.Със спирт изчиствах мастилото от химикалите и фулмастрите на моя син като беше малък.
Имам една стара книжка с хитринки ще погледна в нея и дано да мога да помогна.
При нас нищо ново освен това че студа прогони всякакви мераци да акаме и пишаме на балкона .Всяка вечер след работа съм със стирката там където батко е изтървал да ни заведе до банята.
Не иска да яде гранули иска от нашето ядене незнам защо при условие че му правя само попари със извара и тук таме някой бульон от пиле с хляб.Стои до масата квичи и се прави на многострадален бърем нещо да му дадем.
Ама така е .
Публикувано: 08 February 2010 - 09:15 PM
Публикувано: 09 February 2010 - 11:51 AM
Infekta,пробвай с разгримирващ крем-лосион
Публикувано: 09 February 2010 - 12:20 PM
Снощи минах през магазина и купих на беладжията консерва за малки кучета на Фрискас.Прибрах се от работа отварям консервата ,замириса ми на ламарина ,но вътрешноста миришеше даже апетитно.Сложих му да яде ,тоя само отиде я подуши и не кусна даже.А Джестър да не яде?Прочетох съдържанието пиле с грах погледнах отдолу да видя до кого е годна ,срока на годност е минал преди четири месеца.Ядосах се щото едни гранули купихме вече веднъж с червеи .
Днес преди работа минавам през магазина хем да им кажа да си прегледат срока на годност на продуктите ,хем да си купя кис.мляко.Показах консервата на една невзрачна и носово говореща госпожица и по най тактичен начин и обясних че не си искам парите ами просто да се поогледат..Представете си какъв е беше отговора - "А то остана да гледаме годността и на животинската храна."Къде ти е бе касовата бележка.?Е вярвайте като настръхнах с извинение я направих на 5 стотинки.Няма да пресъздавам ситуациято но останах потресена от просташкия манталитет на девойката.
Значи щом е за животни могат и да не гледат.Това е абсурд.Успоредно с това имам приятелка която работи в склад за кучешки аксесоари и храни ат А до Я и твърди че въпреки кризата хората продължават да купуват качествена храна на животните си и държат на качеството най вече .Ами мога ли да тичам до склада на другата страна на Варна при условие че имам магазин в близост. На финала нахраних котенцата на работа и 2-ри път обеца на ухото.
Публикувано: 09 February 2010 - 12:22 PM
Дари, направо така се радвам, че си я поставила на място. Направо излизам извън кожата си в такива малоумни ситуации. Аз даже бих се обадила на Комисията за защита на потребителите да им направят една проверка.
Публикувано: 09 February 2010 - 01:25 PM
аз се старая да премахвам всичко което могат да докопат,но няма как да опазя краката на маса и столове
Всичко са наръфали мойте злодей.Фотоапарата ти дори и да е в гаранция едвали ще я уважат
Аз съм прежалила всичко,което може да унищожат (а съм на квартира и трябва да възтановявам всичко)
единствено ме е яд на среднощните напишквания и надаквания.Дайте съвет,че вече не издържам,а и
мъжа ми започна да бесува по тоя повод
ЗДРАВЕЙТЕ
Аз съм отскоро регистрирана.Имам бял френски булдог казва се Шона и на 7 февруари направи 7 месеца.отностно хигиенните навици с нея нямах кои знае какви проблеми.Вмомента се храни 2 пъти на ден сутрин и вечер,обикновено след храна до час наи много ходи по голяма нужда,вода и давам да 20 часа за да мога да регулирам пишкането вечер.Последно я вадя в към 22 и 30 .По принцип кучетата започват да се стискат час след 6-ия месец.Отностно гризането и аз имах проблеми но аткакто и купувам кокали с телешка кожа вече всичко е ок.Надявам се да съм помогнала със нешто
Публикувано: 09 February 2010 - 01:34 PM
незнам как става
аз съм и направила албум със седем снимки
Публикувано: 09 February 2010 - 04:36 PM
Мъчим се нещо да правим ама все нещо се случва и не можем да продължим.От снега бяга като опарен.
Ch@Rlie, на когото разправях днес всеки ме посъветва за това да се обадя където му е мястото.Пусто все съжелявам хората и не искам да създавам неприятности.
Публикувано: 09 February 2010 - 06:40 PM
Ще се радвам да ни приемете сред вас.
Публикувано: 10 February 2010 - 10:05 AM
Вчера имахме мини рожден ден ,посрещнахме го с тузарска кърпа на врата с черепчета и кокали .Подаръка беше свински уши.Препоръчвам ви ги горещо приятели.Жената от която купувам храна ми ги препоръча .Малко с недоверие ги купих ама и се доверих .Като се върнах му дадох и настъпи необикновена тишина .Вярвайте ми 5 часа все едно нямах куче .Ръфа го, облизва се, не го дава,личи си ,че се кефи. Даже като вечеряхме не дойде до масата да квичи и да иска храна.Мислих ,че не се препоръчва за малки кученца но продавачката ме убеди че са достатъчно изсушени и най вече подходящи.От испанска фирма са произведени и да ви кажа в много луксозен пакет със златни инкрустации.Струват 3,70 - 10 бр.

Вход

Горе
Цитиране +