Dog.bg Форуми : Говорим за нашите любими французи!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (91 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорим за нашите любими французи!

#1081 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 February 2010 - 01:55 AM

Така е,името е много хубаво както и притежателката му smile.gif Всички снимки са забавни и готини.Welcome!!!

#1082 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2010 - 10:22 PM

Азз съм сравнително от доста скоро във форума, но когато разглеждам галерията на дог.бг виждам доста французи, чийто не срещам да пишат в нашия подфорум cd_045.gif .
Бях останала с впечатление че собствениците са доста по-малко, или са тези, с който си общуваме тук, а се оказа че изобщо не е така...доста повече са
smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#1083 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 01:22 PM

офф направо съм избесняла...
оня ден малка идиотка беше нахапала очилата ми, направо ги беше направила на сол, а аз виждам мноого зле без тях. Някак си ги беше взела от бюрото, което все пак е високо. Дадох към 300лв за нови, днес моля ви влизам и какво да видя, един химикал раздробен на парчета, а целия нов бял диван от изкуствена кожа намастилен. Това не стига, ами и фотоапарата ми беше смъкнала от някъде и обектива му е абсолщтно непотребен вече.

Толкова ми е криво, че не знам какво да правя. Естествено мастилото не се маха с нищи, нито с веро, нито със сапун, лакочистителя малко го изсветли, вениш, белина,нищо. Започнах да гледам цени на претапициране вече. А фотоапарата, надявам се да успеят да го оправят, не знам дали още е в гаранция. Просто ми иде още сега да я изхвърля навън. eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

Та сега си търся клетка, ако може втора ръка, че вече нямам пари за нова. И съвети за махане на мастило от кожа...
User's Signature

Качена снимка

#1084 Потребителят е офлайн   kara and cveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 02:50 PM

infetka нямам думи,много гениални пакости правят,така да ни е яд eg_033.gif
аз се старая да премахвам всичко което могат да докопат,но няма как да опазя краката на маса и столове ab_041.gif
Всичко са наръфали мойте злодей.Фотоапарата ти дори и да е в гаранция едвали ще я уважат dry.gif
Аз съм прежалила всичко,което може да унищожат (а съм на квартира и трябва да възтановявам всичко)
единствено ме е яд на среднощните напишквания и надаквания.Дайте съвет,че вече не издържам,а и
мъжа ми започна да бесува по тоя повод dry.gif Всички бели при нас се случват през нощта eg_033.gif

#1085 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 03:33 PM

Infetka съчувствам ти искрено. И мойта камера е леко поизгризана, но го хванах навреме. Вече съм с един телефон по малко, а другия ми е само леко поуръфън. dh_188.gif Ядосваш се, чистиш и се надяваш като попорасне да се кротне. Аз поне така се успокоявам. Пребирам всичко да не го стига и така си живеем. ae_085.gif Иначе аз хиляда пъти съм казвала, може да съм малко досадна, но с клетка ние се родихме. Направо централно си решихме проблема.

Цвети за напишкването нощем, ние спряхме като почна да спи при нас в спалнята. Леглото му е до нашето и понякога като реши се качва и при нас особено сега като му е студено. Иначе като спеше сам в другата стая и той го обръщаше на тоалетна вечер. Никакво чувство за хигиена няма, даже веднъж си беше заспал върху пишканото на теракота. zz_020.gif ud_009.gif

#1086 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 04:08 PM

Eeee ,не Sparky_TabY,ти ме уби ...та кучетат имат инстинкти за хигиена спрямо това къде спят ...или е бил много мальк (което не ми се вързва даже и при малки) ...незнам...
kara and cveti вариантите не са много ,а и те вече са на вьзраст когато спокойно могат да си стискат, явно са решили ,че там безнаказано могат да си ги вършт тези работи ,защото реално са сами и когато го правят никой не им се кара.Май ще трябва да спите известно време заедно.

User's Signature

Качена снимка

#1087 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2010 - 08:58 PM

Само докато ви чета и ми настръхва косата.Ако е успокоение за някого ,кротват се около годинката,но до годинката който оцелее. Аз страшно се нервя на пакостите му .Не смея да го ударя ,само с вестника ,но с него постигам успех след 5 минутно гонене,при което той го обръща на игра и сигурно е забравил за какво му се карам.
Незнам как да помогна за мастилото,но все би трябвало да има изход.Толкова модерни препарати има вече ,не е нормално да няма за почисване на мастило.Аз преди да прегапицирам моята гарнитура беше сива кожа изкуствена абсолютно подобие на естествена.Със спирт изчиствах мастилото от химикалите и фулмастрите на моя син като беше малък.
Имам една стара книжка с хитринки ще погледна в нея и дано да мога да помогна.
При нас нищо ново освен това че студа прогони всякакви мераци да акаме и пишаме на балкона .Всяка вечер след работа съм със стирката там където батко е изтървал да ни заведе до банята.
Не иска да яде гранули иска от нашето ядене незнам защо при условие че му правя само попари със извара и тук таме някой бульон от пиле с хляб.Стои до масата квичи и се прави на многострадален бърем нещо да му дадем.
Ама така е .

#1088 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2010 - 09:15 PM

Не съм съгласна с това,че се кротват около годинката dry.gif ..По -скоро около 2-рата вече улягат.Аз като си спомня Рая какви ги вършеше tc_073.gif ub_013.gif Мисля,че колкото и да бъдат възпитавани,то пак ще правят бели в тази възраст.Няма как,все едно на малко дете да забраниш белите ?! Как да стане ?! wb_052.gif

#1089 Потребителят е офлайн   minkmink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2010 - 11:51 AM

Наистина понякога могат да те изкарат от релси,тия тазманийски дяволи ab_041.gif Телефоните не ги пипаме,понеже като звъннат знае ,че някой ще дойде и отива да чака пред вратата wub.gif Бели не е правила от дълго време вътре в стаята,за последно я извеждаме към 9-10 часа вечер и след като легнем( късно през ноща),като загасим светлините и оставяне достъп до банята и почти винаги ходи(по малка нужда ),до тераса нямам как -понеже е от към спалнята ze_075.gif При нас всичко друго освен барабунките (така им викаме на лакомствата ) се ръфат. Интересното е ,че барабунките не ги яде,макар че са на място достъпно за нея -като кажа "къде е барабунката " отива допира брадичка и чака wub.gif аз да и дам wub.gif ... де да беше с останалите неща така.... ab_041.gif
Infekta,пробвай с разгримирващ крем-лосион dry.gif
User's Signature

Качена снимка

#1090 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2010 - 12:20 PM

БЯСНА СЪМ.Да ви разкажа щото ще гръмна.Значи все съм се убеждавала ,че има прости хора ама толкова прости .....
Снощи минах през магазина и купих на беладжията консерва за малки кучета на Фрискас.Прибрах се от работа отварям консервата ,замириса ми на ламарина ,но вътрешноста миришеше даже апетитно.Сложих му да яде ,тоя само отиде я подуши и не кусна даже.А Джестър да не яде?Прочетох съдържанието пиле с грах погледнах отдолу да видя до кого е годна ,срока на годност е минал преди четири месеца.Ядосах се щото едни гранули купихме вече веднъж с червеи .
Днес преди работа минавам през магазина хем да им кажа да си прегледат срока на годност на продуктите ,хем да си купя кис.мляко.Показах консервата на една невзрачна и носово говореща госпожица и по най тактичен начин и обясних че не си искам парите ами просто да се поогледат..Представете си какъв е беше отговора - "А то остана да гледаме годността и на животинската храна."Къде ти е бе касовата бележка.?Е вярвайте като настръхнах с извинение я направих на 5 стотинки.Няма да пресъздавам ситуациято но останах потресена от просташкия манталитет на девойката.
Значи щом е за животни могат и да не гледат.Това е абсурд.Успоредно с това имам приятелка която работи в склад за кучешки аксесоари и храни ат А до Я и твърди че въпреки кризата хората продължават да купуват качествена храна на животните си и държат на качеството най вече .Ами мога ли да тичам до склада на другата страна на Варна при условие че имам магазин в близост. На финала нахраних котенцата на работа и 2-ри път обеца на ухото.

#1091 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2010 - 12:22 PM

infetka, направо ме разби с тези пакости. А Лала ми изглеждаше толкова послушничка, да не повярва човек на какво е способна въпреки невинния си вид smile.gif Дано да успееш да изчистиш дивана. Стискам палци!

Дари, направо така се радвам, че си я поставила на място. Направо излизам извън кожата си в такива малоумни ситуации. Аз даже бих се обадила на Комисията за защита на потребителите да им направят една проверка.
User's Signature

Качена снимка

#1092 Потребителят е офлайн   petiivanova Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2010 - 01:25 PM

Цитат(petiivanova @ Feb 9 2010, 01:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(kara and cveti @ Feb 8 2010, 02:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
infetka нямам думи,много гениални пакости правят,така да ни е яд eg_033.gif
аз се старая да премахвам всичко което могат да докопат,но няма как да опазя краката на маса и столове ab_041.gif
Всичко са наръфали мойте злодей.Фотоапарата ти дори и да е в гаранция едвали ще я уважат dry.gif
Аз съм прежалила всичко,което може да унищожат (а съм на квартира и трябва да възтановявам всичко)
единствено ме е яд на среднощните напишквания и надаквания.Дайте съвет,че вече не издържам,а и
мъжа ми започна да бесува по тоя повод dry.gif Всички бели при нас се случват през нощта eg_033.gif

ЗДРАВЕЙТЕ
Аз съм отскоро регистрирана.Имам бял френски булдог казва се Шона и на 7 февруари направи 7 месеца.отностно хигиенните навици с нея нямах кои знае какви проблеми.Вмомента се храни 2 пъти на ден сутрин и вечер,обикновено след храна до час наи много ходи по голяма нужда,вода и давам да 20 часа за да мога да регулирам пишкането вечер.Последно я вадя в към 22 и 30 .По принцип кучетата започват да се стискат час след 6-ия месец.Отностно гризането и аз имах проблеми но аткакто и купувам кокали с телешка кожа вече всичко е ок.Надявам се да съм помогнала със нешто

#1093 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2010 - 01:27 PM

Здрасти! Добре дошла! От аватара виждам, че Шона е супер красавица smile.gif Сложи й снимки да й се порадваме smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#1094 Потребителят е офлайн   petiivanova Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2010 - 01:34 PM

Цитат(petiivanova @ Feb 9 2010, 01:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Ch@Rlie @ Feb 9 2010, 01:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здрасти! Добре дошла! От аватара виждам, че Шона е супер красавица smile.gif Сложи й снимки да й се порадваме smile.gif

незнам как става
аз съм и направила албум със седем снимки

#1095 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2010 - 01:49 PM

Ще ми е трудно да ти обясня аз. Надявам се, че някой друго ще опита smile.gif

Разгледах снимките в Галерията ви, Шона наистина е много сладка wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#1096 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2010 - 04:36 PM

Добре дошла на Шона и Петя.И ние сме от Варна, но сме на 3 месеца и още нямаме никакви навици почти.
Мъчим се нещо да правим ама все нещо се случва и не можем да продължим.От снега бяга като опарен.

Ch@Rlie, на когото разправях днес всеки ме посъветва за това да се обадя където му е мястото.Пусто все съжелявам хората и не искам да създавам неприятности.

#1097 Потребителят е офлайн   katina Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2010 - 06:40 PM

Здравейте и от нас! От скоро си имаме едно черно "дяволче", казва се Макс и е на четири месеца. Всяка сутрин се събужда с идеята за нова пакост, но ние вече му свикнахме и много си го обичаме. След като почетохме във форума се убедихме, че явно трябва да се примирим с белите докато не навърши поне една годинка. Искаше ми се да кача някоя снимка, но не мога да се ориентирам как точно става, затова направих албум в профила си.
Ще се радвам да ни приемете сред вас. ae_085.gif

#1098 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2010 - 09:17 PM

Добре дошъл на малкия Макс smile.gif af_089.gif И очакваме снимки когато е възможно ae_085.gif

#1099 Потребителят е офлайн   shine on ♥♥ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 February 2010 - 12:38 AM

ДОБРЕ ДОШЛИ НА МАКС И ШОНА!!!!
да са ви живи и здрави френските пакостници

много се радвам че редиците ни се увеличават

User's Signature

Качена снимка

#1100 Потребителят е офлайн   darito_71 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2010 - 10:05 AM

Добре дошъл на Макс и неговите собственици .Радвам се ,че сте сред нас.Ние пък сме на 3 месеца и 1 ден.
Вчера имахме мини рожден ден ,посрещнахме го с тузарска кърпа на врата с черепчета и кокали .Подаръка беше свински уши.Препоръчвам ви ги горещо приятели.Жената от която купувам храна ми ги препоръча .Малко с недоверие ги купих ама и се доверих .Като се върнах му дадох и настъпи необикновена тишина .Вярвайте ми 5 часа все едно нямах куче .Ръфа го, облизва се, не го дава,личи си ,че се кефи. Даже като вечеряхме не дойде до масата да квичи и да иска храна.Мислих ,че не се препоръчва за малки кученца но продавачката ме убеди че са достатъчно изсушени и най вече подходящи.От испанска фирма са произведени и да ви кажа в много луксозен пакет със златни инкрустации.Струват 3,70 - 10 бр.

• (91 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни