ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ, ЧЕ СЪМ ПОТРЕСЕНА ОТ МОЯ МЛАДЕЖ, НА 6 МЕСЕЦА Е, А ВЕЧЕ СЕ КАЧВА ПО "ОНЗИ" НАЧИН НА ВСИЧКО, КОЕТО МЪРДА. УЖАСНО НЕПРИЯТНО Е. ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК СА ДРУГИТЕ МЛАДЕЖИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО. ПИШЕТЕ RS6 И ДЖАК I
Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 01 March 2010 - 12:50 AM
Бъдете живи, здрави, бели и червени.
Прикачени снимки
Публикувано: 01 March 2010 - 10:00 AM
Джако, направо не знам как да реагирам в такива ситуации, а приятелят ми даже му се кефи. Интересното е, че не подбира изобщо по пол
Искам да ви питам всички с какво се обезпаразитявате външно. Аз досега взимах Адвантикс, но ми препоръчаха каишка. Освен това в една тема бях прочела, че след къпане не бива да се слага Адвантикс веднага. Аз ли не съм разбрала или нещо съм пропуснала да запомня.
Публикувано: 01 March 2010 - 01:54 PM
Да сте живи, здрави и малките сладури мнооого да ви радват .
И ние не подбираме пол Ch@Rlie .
Обезпаразитяваме се външно с Фронтлайн .
Вета ни каза, че не трябва веднага след къпане да се слага - прочела си правилно.
Аз купувам по една тубичка и на нея нищо не пише. Ще съм много благодарна, ако някой ми обясни.
Публикувано: 01 March 2010 - 02:10 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 12:58 PM
Честита баба ви марта и 3-ти март!
Почвам да ви се хваля с моята душичка.Първата ни разходка мина превъзходно.Много съм горда с малката френска въшка.Още с изилизането от блока се държа така все едно сме излизали вечно.Като изключим треперенето от всеки един шум и това ,че като види куче се вцепенява и започва да квичи и да ходи в краката ми нещата са наред.Тази събота се разхождахме близо час при което не спря да си мрънка и да се плаши отново от себеподобните си .Имам чувството ч,е се е мислил за човек и след първата разходка е констатирал че е куче - незнам но нямаше дърпане ,бутане или тичане .Върви около мен като му сваля каишката.
Това добре но мисля че имаме проблем с обезпаразитяването .Много се чеше .Това започна след втората ,третата разходка.Преди да го изведа го водих на доктор и му сложиха "Фронтлайн"-пипета във врътлето под козината .Не съм го къпала или мокрила ,освен краката,дупето и коремчето след разходка.Доктора му откри малък участък под едната гънка на муцунката с гъбички.Каза че това е нормално хващали ги от майката.Брадавиците дето ги имахме ,вета ги върза с конец и те паднаха . Много ме е страх от бълхите .В Градината където го разхождам и на вилата където живее майка ми има много бездомни другарчета .Как да го огранича .
Сложих му противогъбична ваксина ,някой слагал ли е такава ?Отзиви моля!
А относно снимковия материал ,не мога да накарам сина ми да ми ги хвърли на скайпа та да ви ги покажа,но и това ще стане.
Как мина първата разходката на наборчето ни ?Шайни нищо не сте писали !
Публикувано: 04 March 2010 - 01:14 PM
Щом му е сложен Фронтлайн не би трябвало да имате проблем с бълхите и вероятно ,не са те причина за чесане,но знае ли се....Повече трябва да те е страх от кърлежите.
А, това с хващането на гъбички от майката хич не е нормално
Сьбира ви се ,чесане +папиломи+гъбички-имунитета му нещо куца
Публикувано: 04 March 2010 - 05:02 PM
Малко след това разви демодекоза. Ветовете казаха, че ваксината е добре дошла в този момент, тъй като при такива кожни заболявания /демодекозата/ кучетата ставали податливи и към гъбични заболявания- 2 в 1.
Основното мнение на Ветовете, което чух обаче е, че е хубаво да се отложи слагането на ваксината, понеже тя отслабва имунитета, които и без това е слаб при малките кученца. Т.е. ако е възможно било препоръчително да се прилага след 9-10 м.
Публикувано: 04 March 2010 - 09:19 PM
Публикувано: 05 March 2010 - 09:25 AM

Публикувано: 05 March 2010 - 10:39 AM
Малко след това разви демодекоза. Ветовете казаха, че ваксината е добре дошла в този момент, тъй като при такива кожни заболявания /демодекозата/ кучетата ставали податливи и към гъбични заболявания- 2 в 1.
Основното мнение на Ветовете, което чух обаче е, че е хубаво да се отложи слагането на ваксината, понеже тя отслабва имунитета, които и без това е слаб при малките кученца. Т.е. ако е възможно било препоръчително да се прилага след 9-10 м.
Рано или късно е щял да развие демодекоза (тя се предава от майката) , вероятно ваксината е ускорила появата и, на базата въздействие върху имунната система.
Публикувано: 05 March 2010 - 11:21 AM
Моля ви давайте съвети!

Вход

Горе
Цитиране +