Успех на Ели и семейството й
Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 22 March 2010 - 11:45 PM
Цитат(shine on ♥♥ @ Mar 22 2010, 08:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
оооо определено ще има голям интерес към кучовците
ама има защо, невероятни са
Здравейте и аз това се зачудих- дали това не са Рая и Шанел. Страшни са сладури стискам им палци

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 23 March 2010 - 12:02 AM
Публикувано: 23 March 2010 - 12:35 PM
Привет и от нас!Няколко дена нямах време да пиша само минавах да ви прочета и днес съм малко по свободна.
И аз снощи от тук от там гледах Биг брадър .Като каза Ники Кънчев за френски булдог зарязах всичко и седнах.С някакво вътрешно предчувствие си помислих и аз че е нашата форумка с двата булдога.Желая им от все сърце успех на финала и нов дом за двете кучета.
Кари давай материала че ми стана много интересно дружке.Да го мятам моя франчо.Луда работа да ви разправям.
Вчера се обажда сина ми притеснен.Излязъл да разхожда Джестър .Пуснал го в Морската градина и оня се върнал назад бягайки към вкъщи ,пресякъл много оживена улица /там много рядко не минават коли/
.Успял да го хване чак пред вкъщи.Направо ми се обърна сърцето като ми разправя снощи.И за двамата единия въобще неорентиран ,другия докато го гони може да го смачка кола ,абе въобще снощи ми стана лошо.Като се прибрали Петър му ударил няколко шамара по дупето
и Джестърчето виновен си легнал на мястото.Явно е разбрал ,че е виновен.Всеки ден аз го извеждам пускам го ,върви до мен без проблем без каишка ,Вързвам го чак като наближим шосето с колите .Вчера явно е осъзнал ,че ме няма и се е върнал да ме търси.Незнам .
Ох , оплаках ви се сега да поработя малко.
И аз снощи от тук от там гледах Биг брадър .Като каза Ники Кънчев за френски булдог зарязах всичко и седнах.С някакво вътрешно предчувствие си помислих и аз че е нашата форумка с двата булдога.Желая им от все сърце успех на финала и нов дом за двете кучета.
Кари давай материала че ми стана много интересно дружке.Да го мятам моя франчо.Луда работа да ви разправям.
Вчера се обажда сина ми притеснен.Излязъл да разхожда Джестър .Пуснал го в Морската градина и оня се върнал назад бягайки към вкъщи ,пресякъл много оживена улица /там много рядко не минават коли/
Ох , оплаках ви се сега да поработя малко.
Публикувано: 23 March 2010 - 02:20 PM
Оллееее Шанел и Рая. Супер. Нямах възможност да ги гледам снощи и сега разбрах. Веднага свалям да го гледам цялото, но вече ми е интересно. Сигурна съм, че булдочковците ще са най-симпатичните персони в цялата къща. Такива са бонбончета.
Този сезон ще го гледам.
Успех и от мен на Еlia's big family
Този сезон ще го гледам.
Успех и от мен на Еlia's big family
Публикувано: 23 March 2010 - 02:55 PM
Успех и от нас на Ели и нейното семейство
На фона на всички "префърцунки" те са най-готини
и ние разбира се ще ги подкрепяме
Нямам търпение да видя как ще бъдат възприети булдочетата
и ние разбира се ще ги подкрепяме
Публикувано: 30 March 2010 - 11:44 AM
Здравейте на всички, в момента обмисляме да направим един преход в Стара Планина или в Рила другия месец, няколкочасов ще е, примерно отиване до Рилските езера или до Райското пръскало. Мисълта ми е дали Лала ще издържи. Сигурна съм че има енергията за 100 прехода, но пътя ни не знам доколко ще е на открито и до колко сред дървета. Тоест може би доста време ще е изложена на слънце. Какво мислите вие? И какви неща освен много вода е хубаво да взема?

Вход

Горе
Цитиране +