Истински кучкар ли сте?
Публикувано: 15 March 2007 - 08:10 PM
Публикувано: 16 March 2007 - 10:05 AM
Цитат
Цитат
Между другото, тук май е мястото да попитам. Луда ли съм или е нормално, че се притеснявам, че кучето се интересува от жужащи и жилещи насекоми? Изпитвам див ужас, че както ги гони и лови, ще вземе да лапне някое, то ще го ужили и кучето може да се задуши bl)
Напълно нормално да се притесняваш. Не искам да усилвам притеснението ти -но си е опасно.
Да, някои кучета са алергични, също като хората bl)
Нашия имаше "пчелно премеждие" когато беше на 4 месеца - беше го ужилила пчела по муцуната. Нямаше да разбера, ако не беше почнал да се подува - първо ми изглеждаше нещо нехарактерно във физиономията му - и чак когато взе да му се затваря окото разбрах, че се издува. Това стана за около 2 часа. След това се пръскахме с Алое-спрей, биха ни противоалергични инжекции. И докторът се опита да у обясни, че се ядат само черните мухи, а жълтите - не wink
Че всички сме луди, ама много луди кучкари - ясно l) Но пък не скучаем, не се обездвижваме, не оставаме необичащи или необичани w)

Публикувано: 08 October 2007 - 08:45 AM
Цитат
за другите немога да говоря,но аз определено съм луда ;D 8) много ми се чудят като говоря в странното множествено число,ама нали все пак 'винаги е аз и кучето/кучетата' ;D а ето и няколко допълнения от мен
-че какво като е минус еди-колко-си градуса навън,хора няма а фонтанчетата в морската са замръзнали както са течали!?та нали кучо трябва да се разходи,а и гигандските ледени висулки на кея са доста интересни и за двама ви 8)
-болните кученца спят по диваните и леглата,а ние с мама и котката-където намерим ;)
-а най-добре е с куче до главата и котка в краката ;D
-дъжд,градушка,буря,снаг-а ний сме на разходка пак 8)
-винаги си намирам повод да мина през зоомагазина-ей така,да поразгледам какво ново и уж случайно да купя някоя друга глезотия за кучовзи
-близо 30 мин се чудите дали ще му ходи повече червеното,лилавото или синьото якенце?или може би жълтото?не,не са детето,на кучето ;)
-паспортите на кучетата винаги си седят в чантата,за разлика от мойте документи които са бог-дори-незнае-къде ;D
-след като някой е направил грешката да ме пита какъв домашен любимец имам,гледа ето така :o не защото имам куче,а защото са 13(+котките и костенурката) :D
Публикувано: 12 December 2007 - 06:12 PM
Много е весело! Браво insult!
Публикувано: 20 March 2008 - 03:19 PM
Публикувано: 20 March 2008 - 04:04 PM
Например обичам да нося моята сладуранка.
Готвя само на кучето.... ;D ;D
Слагам му каишка в зависимост от времето. :rolleyes:
Има още,но в момента не се сещам-така,че съм истински кучкар. :->)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 21 March 2008 - 09:42 AM
Мога да добавя и няколко лични:
-Знаете имената на всички редовни четирикраки посетители в парка. На стопаните им-не, те са само придавка към Лора/Джони/Чоки etc.;
-Когато колежката ви говори за бебето си, отговаряте "Да и кучо правеше така";
-Когато се прибирате у дома след работа, детето изчаква кучето да ви се нарадва и чак след това се приближава за прегръдка;
-Когато купувате подарък на децата си, никога не забравяте да вземете някоя дреболийка и за кучо. Иначе не е честно (обратното обаче не важи).
Публикувано: 21 March 2008 - 10:43 AM
Моят приятел например често казава "ти за кучето ще се сетиш да купиш храна,а за мен и за теб-не" .И наистина е така,защото кученцето няма да отиде до магазина да си купи,а аз съм длъжна да му купя.
Или сещам се за многото каишки,четки,гребени и глезоти,които повечето не използва,ама нали трябва да си има всичко... ;D ;).

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 21 March 2008 - 12:19 PM
Публикувано: 21 March 2008 - 01:40 PM
Бих добавила:
-Взимаш куче - в жилището трябва да има само негова стая;
-Взимаш по-голямо куче - сменяш кола или лодка за да е с тебе;
-Взимаш още едно куче - продаваш апартамента и купуваш къща, за да имат пространство;
-Готвиш - мъжа и детето питат какво по-вкусно от тяхното ядене ще яде този път кучо;
-Кучо влиза в студената вода - почваш да се тръшкаш, че ще изстине а той е с козина по-дебела от кожух и му е адски хубаво;
-Глезльо възпитава тебе - а не ти него :huh:
-Всичко описано по-горе го правиме всички в къщи :yahoo: :meche: :klati:
Според мене просто сме добри хора и затова ние си обичаме животинките и те ни отвръщат със същото.

Публикувано: 23 March 2008 - 11:17 AM
Абе луди, луди, ама си ни е добре...имаме си безрезвервен приятел, който обичаме до безумие и това е споделено на 100%...кой може да мечате нещо повече от това :)
И на моят кучо му бях направила стаичка, нарисувах кокалчета по стените със светещи бои(темперни), направих му легло - колко нашето, сложихме балатум, за да може до като е малък да поддържаме хигиена и да не му е студено, НО....на принца не му хареса...и отказа да седи там и бяхме принудени да пренесем леглото (единственото, което хареса от стаята) в нашата спланя...Еххх..какво да го правиш... :)

Вход

Горе
Цитиране +