Как някои "разхождат" кучетата си
Публикувано: 19 July 2010 - 09:12 PM
Публикувано: 28 July 2010 - 02:40 PM

По темата за изпражненията ... Аз винаги събирам.Често и с хартийка.Нооооо, около нас е акалник.Не съм видяла човек да събере изпражнение на кучето си.А минават тооолкова едри кучета

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com
Публикувано: 17 August 2010 - 08:25 PM
Кака на Жужето, в 28 June 2010 - 03:39 PM, написа:
Кучето се опитва да социализра с човека(в случея с вас),самото куче явно не получава достатъчно или изобщо любов и малко грижи:
Храна,вода,разходка,бой - досъщ като в кучкарник.Този вид хора(Ако могат така да се нарекът

Само притежателите на домашен любимец са изпитали истинската любов!
Публикувано: 19 August 2010 - 01:22 PM

В съседния вход живее една бабка,добра жена,мила.Имаше си един много стар дакел,който почина от старост,мисля.След около половин година тя вече си има ново,младо и хубаво куче,дакел,което прелива от енергия.Аз,макар и рядко ставам свидетел на нейната разходка с кучето.Тя излиза и сяда на пейката в игрището срещу кухнята ни.Обикновенно се събира доста народ там-деца,лели и чичовци и всички се познават.Децата си играят,а възрастните обменят клюки.До тук добре,но забелязахте ли какво ви казах току-що?Тя СЯДА на пейката и кучето "стои" до нея.То иска да отиде при децата,да потича малко,дърпа се,лае след тях,а бабката дори не забелязва.От време на време едно от момчетата го разхожда около игрището и то,милото го влачи,понеже има много енергия,а момчето не е малко.Не съм сигурна изобщо води ли го редовно на разходка или не,аз ли не я виждам кога излиза,дали го прави често,но не смятам,че това куче получава нужните грижи.Жената не я познавам,но не ми се струва някоя злобарка да бие кучето и да го прави нарочно.Абе...не знам просто.

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...
Публикувано: 21 August 2010 - 02:29 PM
-Selene- тази възрастна женица е свокнала да има компания(знаеш как е при старите хора не искат да са сами).За съжаление тя самата не може да устой на темпото на новото си дакелче...добре, че както казваш ти се намира някое момченце което да разходи, малко по надалеч от пейката.

Публикувано: 23 August 2010 - 04:01 PM
зад блока ми една жена си изкарва овчарката много стара без повод разбира се дори май нашийник няма .... мойта малката (американски буллдог) отива при овчарката и почва да и се катери по главата и овчарката оголи зъби не направих забележка разбира се това са си кучешки взаимоотношения после жената ми разпървя той знае че твоето къч е е от лошите и за това така реагира ...аз и казвам няма лоши кучета има лоши стопани....тя ми отговаря по следния начин НАЛИ ЗАЕш чЕ АКО КУчЕТО ТИ УБИЕ НЯКОИ щЕ ГО ЛЕЖИш ДО ЖИВОТ
(моето куче в случея беше пуснато когато няма никoй зад блока я пъскам за да я у4а на команди от сорта на ела и тнт
до нас има полянка но неможе да бъде използвана поради простата причина че буквално е осеяна със спринцовки ....тук има доста наркомани (дружна2)
Публикувано: 24 August 2010 - 12:28 PM
Публикувано: 24 August 2010 - 12:55 PM
много често виждам цинаи с питбулли ... едните баха с много красив pit бежов с бяло .... невероятен красота чак пръсхти и явно го хранят ...отделен въпрос е с какво ...но си личи че кучето е крадено няма как те да се здобият с такова нещо .....
има още едни около 12-13godi6ni мангалета некъпани целите черррни водят 1 pit бяло с черно ....жал ми е за кучето целото е кости и кокали .... много много слабо анорехично ....и от компанийката чъх че това куче доста често го съскат и го пъскат да се бие я с помияри я видят друг pit и айде да видиме кой ще бие ....
нз много искам да направя нещо по въпроса за това куче много ми е жал аз толкова ги обичам питовете и като ггледам как живее...... мислех да им кажа няколко дъмички на 4 на 5 но се сетих за варянта да насъскат кучето срещу мен или моето куче ...тогава нз какво ще направя .... доста хора се канят да гурмат тобова куче ... нз според мен най добрия варянт ще бъде по някакъв начин да им се отнеме кучето и да се приспи ...едва ли ще може д аотиде в приемно семейство защото е агресивно и никoй не би го прибрал ...а пък и не е ясно дали може да бъде социализирано
всеки път като видя анохехичното куче искам да направя нещо....посъветвайте ме ... дали да не ги заплаша че ако до 10дни кучето не придобие вид ще звънна на \"властите от зоо полиция\" за да им го вземат и че ще ги \"глобят и преберат в затвора\" :Д
нз нещо което да ги стресне
Публикувано: 25 August 2010 - 10:35 AM
Публикувано: 30 September 2010 - 05:54 PM

Публикувано: 08 October 2010 - 10:46 AM
Аз като изляза с две малки и към нас като хукне някое свободно голямо куче съм само за снимка.А ако съм и с детето е....При нас лошото е , че няма дори и една кучешка поляна :(

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com
Публикувано: 11 October 2010 - 02:27 PM
Цвети Милева, в 08 October 2010 - 10:51 AM, написа:
Аз като изляза с две малки и към нас като хукне някое свободно голямо куче съм само за снимка.А ако съм и с детето е....При нас лошото е , че няма дори и една кучешка поляна :(
Абослютно съм съгласна с теб. Моят не го пускаме без каишка, когато в парка има дори едно куче. А когато го пуснем, аз съм радар , а приятелят ми се занимава с него, пръчки и т.н . Оплаквах се затова, че дори с каишка да е кучето ми, при него идват такива без каишка... :(