Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 20 October 2010 - 10:13 PM
аз залагам на произведените от Лина кучета пред тези, произлезли от Пловдивбул Кенъл.
Ако разбира се твоите победят на някоя реномирана изложба или на клубна специалка,
то най-тържествено обещавам една бутилка Чивас Регал.
Ако си готов - приеми облога - мъже сме колко му е една бутилка виски!
Публикувано: 20 October 2010 - 10:13 PM
А за изложбите не си се появявал Вярно е

Дали си скромен и за мама няма да коментирам - просто съм възпитана

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.
Публикувано: 20 October 2010 - 10:27 PM
kaloqn, в 20 October 2010 - 08:18 PM, написа:
аз залагам на произведените от Лина кучета пред тези, произлезли от Пловдивбул Кенъл.
Ако разбира се твоите победят на някоя реномирана изложба или на клубна специалка,
kaloqn-е стига де,/ ще кажат че си пристрастен /никой не знае какви кучета от кой ще излязат! Нито кой къде ще победи! Всеки си има виждане по въпроса,съдиите също

Просто вече ми писна да чета и слушам глупости,

Аз и сега щи дам бутилка виски,само не ги дразни и ти

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Публикувано: 20 October 2010 - 10:38 PM
Whitebul, в 20 October 2010 - 10:04 PM, написа:
Кои три ,от кои четири че малко не съм в час напоследък -много нови кучета (RIP за тези които не оцеляха) във вашия край .Къде при тебе живеят -където и Кира ли?Не е ли тясно мазето за три кучета?
Това засега...
Публикувано: 20 October 2010 - 10:57 PM
Обло и топло с кученце в тревата и българското знаме отзад, то си стана цяло домашно по рисуване за 3ти клас. Не ми пречи ама и не ми звучи много [tejkarski]. Ама почваме отзад напред, оформлението е важно.
[/quote
хахахах ами така излезе от думите ми,вярно

Публикувано: 20 October 2010 - 11:30 PM
Публикувано: 20 October 2010 - 11:50 PM
tattoo, в 20 October 2010 - 08:43 PM, написа:
Whitebul, в 20 October 2010 - 10:04 PM, написа:
Кои три ,от кои четири че малко не съм в час напоследък -много нови кучета (RIP за тези които не оцеляха) във вашия край .Къде при тебе живеят -където и Кира ли?Не е ли тясно мазето за три кучета?
Това засега...
Кира, Клер и Руда - това са трите кучета. Бета пък е в София. Мазе имам, към стария апартамент, но се ползва за друго, а не за отглеждане на кучета. Бих те поканил да видиш настоящото обитание на животинките, ама трудничко ти се разбира като говориш, та предпочитам писмено да си комуникираме

Публикувано: 21 October 2010 - 12:00 AM
kaloqn, в 20 October 2010 - 08:18 PM, написа:
Направил си правилния залог! Две кучила не ме правят развъдчик. Със сигурност сред "Боровинките" ще има по-качествени от моите, но няма как да ги сравним по-рано от клубната през 2012, когато възрастта ще позволява явяването им в един и същи клас. Надявам се дотогава и в двата развъдника да има още кученца, от различни връзки, пък дори и да загубя уискито няма да ме е яд

Публикувано: 21 October 2010 - 12:13 AM
GaLeN`, в 20 October 2010 - 11:35 PM, написа:
ок,но искам да я снимаме партията за доказателство ,обаче знаеш после какво ще стане,,,,,със снимките,,,,,нищо

Публикувано: 21 October 2010 - 10:32 AM
bagatur, в 21 October 2010 - 05:28 AM, написа:

добре че си лягам рано, че и на мен щеше да ми хвръкне главъта...

Само така не спирайте, нека Силата бъде с вас, както му казват.

bagatur'-е то вярно че някой хора никога не излизат от пубертета но не съм вярвала че и ТИ си от тях.......

Каква Сила ви е подгонила НЕ знам но ако някой се изживява като джедаи да си чете тук :
http://freeforum.pol...hp?topic=1432.0
На мен най-ми хареса първото изречение ...- Какви са според вас днешните джедаи - последователи на Светлата или Тъмна сила, или кукуряци???

Минавайте там,объркали сте форума

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Публикувано: 21 October 2010 - 05:26 PM
Цитат

Не си спомнял да съм комуникирал скоро с тебе та да ти се налага да ме разбираш...Радвам се че поне написаното разбираш -и то доста добре щом се жегна и взе да нападаш и обиждаш.Покажи поне една снимка(ПРИМЕРНО ТАКАВА) ,за да ме убедиш че не съм прав.
Публикувано: 21 October 2010 - 07:20 PM
kaloqn, в 21 October 2010 - 03:39 PM, написа:
Апелирам модераторите да затрият някой-друг пост!
Мод: Кои постове по-точно(имат номера)?
Прав е !!! ПРЕКАЛИХТЕ !!! И Клавдий май не само багатур е все още в пубертет по твое мнение...
Публикувано: 21 October 2010 - 08:38 PM
tattoo, в 21 October 2010 - 05:31 PM, написа:
Цитат

Не си спомнял да съм комуникирал скоро с тебе та да ти се налага да ме разбираш...Радвам се че поне написаното разбираш -и то доста добре щом се жегна и взе да нападаш и обиждаш.Покажи поне една снимка(ПРИМЕРНО ТАКАВА) ,за да ме убедиш че не съм прав.
Опссс ,забравих за мазето...Явно владееш някакъв твой си диалект.Мазето за underground развъждането ти ли е нужно?Аз лично и мазе не бих ти продал...