Фантастичка женско куче дебелак
Публикувано: 15 October 2010 - 12:02 AM
Аз като някой прибрал куче уж временно и накрая решил да го задържи, знам каквоти е Ина
За това и чак сега пиша тук и малко нямам какво да добавя към вече написаното.

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 06 January 2011 - 06:48 PM
Ина, имаш едно ужасно красиво момиче за приятел! х))
Поздрави от нас!
Поздрави от нас!

Публикувано: 08 January 2011 - 06:36 PM
Днес аз и Арвен се запознахме с Фани. Съвсем случайно на Витоша както обикновено стават готините срещи. Фани е прекрасна! Красива, лъскава, игрива, наистина прекрасна! Заради нейната красота и двата фотоапарата сдадоха багажа
Получи се единствено това:

Публикувано: 08 January 2011 - 11:07 PM
Еееее, страхотна изненада! х))
Диванета х))
Диванета х))
Публикувано: 16 February 2011 - 03:13 PM
От край време искам да ви покажа бащата на Фани х)) Предполагам, че Ina ще се зарадва да види още един член от родата.

Красавец е, нали? х))
За съжаление е нехващаем и разбира се - некастриран.

Красавец е, нали? х))
За съжаление е нехващаем и разбира се - некастриран.
Публикувано: 07 April 2011 - 06:49 PM
Мисля че току-що открих една от сестричките на Фани х))))))). Попаднах на нея в албум във фейсбук. Вижте пискливото кученце от клипчето в тази тема, а после вижте тези снимки и открийте разликите х)))).

Тези снимки са правени в края на ноември 2010. Чакам отговор от момичето, което е търсило стопани на тази красавица, да каже къде я е намерило.

Тези снимки са правени в края на ноември 2010. Чакам отговор от момичето, което е търсило стопани на тази красавица, да каже къде я е намерило.
Публикувано: 11 April 2011 - 03:02 PM
Публикувано: 13 August 2012 - 11:33 AM
Честито :)! Пожелавам ви още много щастливи години съвместен живот. Фани се превърна в едно прекрасно куче благодарение на грижите и любовта на Ина. Пожелавам на повече бездомничета този късмет!