Цитат
оф топик... но
Ваксините и обезпаразитяването на кучето са различни неща. Кучето трябва да се обезпарзитява редовно (дават се хапчета)
Не е добре да се дават кокали на кучетата, въпреки че те много ги обичат. Вредни са, и могат да направят големи поразии в храносмилателния тракт, особено такива, които са от птици.
Много ти благодаря за ценната информация :).Аз съм един нов фен на тази порода и мисля да си остана такъв.Но се колебая за мястото откъдето да си взема кученце имам 2 варианта:1-вия е Плевен.Непознат човек (мой приятел си е купил кученце от него),от който мисля да си взема кученце обаче мисля,че не е много компетентен!Оня ден той ми каза,че е леко надебеляла кучката,от която ще си взимам кутрето и аз се зарадвах и го попитах дали е бременна той каза,че сигурно е бременна.Попитах го дали ще провери той каза,че незнае как...Питам го дали кученцата са с родословно дърво,той ми вика,че родителите са му истински хъскита...2-ри вариант: Колега на тати (бъдещия ми кръстник) е получил кученце (подарено) 100% чистокръвно,с родословно дърво и мисля,че е от кученцата на HuskyPower,защото мисля,че е идвал при теб да си пуска женските.Е те този колега на тати каза,че ще говори с човека,за да ми продаде кученце на символична цена.Е раздвоен съм кое да избера.Мисля 2-рия вариант,защото колегата на тати е много запознат с кученцата от порода Хъски и много трудно може да се мине.И все пак той е много близък на семейството и няма да ни излъже,а за 1-рвия вариант малко се съмнявам.
Е кажете вашите мнения :blink: :blink: :blink: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Поздрави на всички :P :P :P :P :P