Ние се разхождаме в Борисовата градина и аз обикновено го пускам чак като стигнем големите тревни площи, а не в гористата част, обаче вчера реших да го пусна там, още в самото начало на парка,за да видя как ще се държи и за да му засвидетелствам голямото си доверие и той се стрелна напред и като видя, че аз не съм на другия край на каишката беше направо в шок!!! Хаха спря се,погледна ме супер учудено, но и развълнувано . . . и аз му казах да тича напред и той се стрелна, после спря, погледна ме и ме изчака . . . и се скрих зад едно дърво . . . и той като не ме видя . . . луда паника, хукна натам откъдето бяхме дошли и като го повиках и ме видя . . . леле каква радост . . . беше страхотен и не се отдалечаваше и само гледаше къде съм . . . страшна работа . . .И днес също беше така, и много слуша това момче (пу, да не са ни уроки) . Ама днес така се затича, че го изгубихме от поглед(не беше опасна ситуация) и той, като не ни видя (бяхме с баща ми) и след 5 сек го видяхме да идва, засилил се беше като стрела . . . и после се оказа, че там където отиде имало супер много кучета (а той трудно пропуска) и въпреки тях, той се е върнал при нас . . . Направо умряхме от кеф!!! И така откакто сме влезли в парка и сме стояли час и половина не му е слагана каишката и не се отдалечава от нас, а аз само викам след него "Браво Неро, Браво момчето ми, много добре" и той също се кефи и така . . .
Съжалявам за спам-а, но бях длъжна да се похваля за големия напредък . . .

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

НЕ-то неработи, скарвам и се, а тя сякаш иска да ми отмъщава и като и се разширят зениците и започва да ме дебне и да ми скача за да ме захапе .Труполясвам я на земята по гръб, а то диването се бори с мен като я обездвижа за 10 сек. не мърда ама пусна ли я сякаш още повече се амбицира да ме закача със захапване.Направих грешката да я цапардосам по муцунката с ръка...и след това приема ръката ми като заплаха и се опитва да я избегне и предотврати контакта със захапване когато я погалвам.В нас ми казаха че трябвало повече да я пошляпвам
 НЕ-то неработи, скарвам и се, а тя сякаш иска да ми отмъщава и като и се разширят зениците и започва да ме дебне и да ми скача за да ме захапе .Труполясвам я на земята по гръб, а то диването се бори с мен като я обездвижа за 10 сек. не мърда ама пусна ли я сякаш още повече се амбицира да ме закача със захапване.Направих грешката да я цапардосам по муцунката с ръка...и след това приема ръката ми като заплаха и се опитва да я избегне и предотврати контакта със захапване когато я погалвам.В нас ми казаха че трябвало повече да я пошляпвам   вече незнам кое е правилно, понеже явно съм пропуснала нещо във възпитанието и когато и се скарам не се кротва ами ми прави напук.Искам да разбере че когато съм ядосана няма тън мън
 вече незнам кое е правилно, понеже явно съм пропуснала нещо във възпитанието и когато и се скарам не се кротва ами ми прави напук.Искам да разбере че когато съм ядосана няма тън мън   Мисля си че ако разбере това ще ме слуша повече даже ще мога да я пускам без повод на разходка из полето.Врече 100% съм решила да и взема душач и да я разхождам на къс повод докато не се научи на редом,понеже се съмнявам че и от това произтича лиготията и...Моля дайте съвет за един разхайтен пубертет....
 Мисля си че ако разбере това ще ме слуша повече даже ще мога да я пускам без повод на разходка из полето.Врече 100% съм решила да и взема душач и да я разхождам на къс повод докато не се научи на редом,понеже се съмнявам че и от това произтича лиготията и...Моля дайте съвет за един разхайтен пубертет....