Dog.bg Форуми : Подарявам/имам нужда от ...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам/имам нужда от ...

#161 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 November 2012 - 02:28 PM

Паучовете дойдоха при мен, за което много, много благодаря на Nickey!

#162 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2012 - 03:55 PM

Търся назаем малка транспортна клетка (достатъчна за две тримесечни котета) за 3-4 дни. Намериха дом заедно във Видин и е нужно утре следобед да ги закарам от София, ще се върна след около 3 дни. Хубавото е, че са сестрички и в този дом ще ги вземат и двечките. Благодаря предварително.

#163 Потребителят е офлайн   nellidi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
Публикувано: 02 November 2012 - 08:45 AM

Показване на мнениетоnellidi, в 27 October 2012 - 03:26 PM, написа:

Имам нужда от торба.

Здравейте, само да кажа, че Anuk се зае с моята торба. Благодаря на всички, които се отзоваха!
User's Signature

Качена снимка

#164 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2012 - 03:15 PM

Показване на мнениетоCaya, в 01 November 2012 - 01:55 PM, написа:

Търся назаем малка транспортна клетка (достатъчна за две тримесечни котета) за 3-4 дни. Намериха дом заедно във Видин и е нужно утре следобед да ги закарам от София, ще се върна след около 3 дни. Хубавото е, че са сестрички и в този дом ще ги вземат и двечките. Благодаря предварително.

Мога да дам клетка, тя е за куче, но е достатъчно голяма да стане за две малки котета.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#165 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 06 November 2012 - 10:56 AM

Търся си затворена котешка тоалетна, втора употреба, на прилична цена. :)
Много изхвърлят малките вампири!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#166 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 November 2012 - 11:02 AM

Буш, ако успея да сглобя една цяла от всички части, които имам, твоя е :ab_041:.

#167 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2012 - 11:12 AM

Еха, супер! Не държа на вратичка - много котета отказват да я ползват. Та само един отвор е по-добре от цяла открита.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#168 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 November 2012 - 11:24 AM

Е, щом не държиш на вратичката мисля, че ще уредим работата. Все пак ще прегледам инвентара и ще ти пиша пак като е сигурно.

#169 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2012 - 03:26 PM

Подарявам една опаковка Ипакитин - при бъбречна недостатъчност за кучета и котки 50г., срок на годност до 9/2014 Ползвани са 2-3 гр. от опаковката!

#170 Потребителят е офлайн   ivi nedkova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2012 - 08:35 AM

Имам нужда от кучешки поводи и нашийници.Не държа да са нови разбира се.
Няколко кучета заминаха и още няколко ще пътуват идния месец и ще се радвам ако някой ми подари стари за да не давам пари и за това :(
Предварително благодаря!

#171 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 14 November 2012 - 11:26 AM

Показване на мнениетоМърфи, в 10 November 2012 - 03:26 PM, написа:

Подарявам една опаковка Ипакитин - при бъбречна недостатъчност за кучета и котки 50г., срок на годност до 9/2014 Ползвани са 2-3 гр. от опаковката!

резерве:-) Благодаря, Мърфи!
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#172 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2012 - 11:32 AM

Показване на мнениетоbushkata, в 06 November 2012 - 10:56 AM, написа:

Търся си затворена котешка тоалетна, втора употреба, на прилична цена. :)
Много изхвърлят малките вампири!

Молбата ми остава :md_064:
На вратичката хич не държа, т.е. дори да я няма не е проблем. И да я има - сигурно ще се наложи да я махна.
User's Signature

#173 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 November 2012 - 11:34 AM

Трябват ми една малка и 3 средни клетки за кастрацията на кучета от тази тема. Много моля ако някой може да услужи да не се стеснява! Най-късно утре до 17ч. клетките трябва да са събрани (Южен парк), а в началото на следващата седмица ще бъдат върнати!
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#174 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2012 - 11:53 AM

Аз също мога да дам една пластмасова клетка, среден размер за куче може би 15 кг. Пишете подробности къде трябва да се закара
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#175 Потребителят е офлайн   malerin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2012 - 09:49 PM

Транспортна клетка

Здравейте,
във вторник имаме куче, което ще пътува за Германия, но се оказа, че клетката която бяхме приготви за него му е малка...търсим от някъде назаем или да си купим на старо. Не знам какви точно са стандартните размери, но трябва да е поне 70 см. дълга и да е от затворения тип, тъй като пътуването ще е със самолет. Ако някой има някакви идеи с които може да помогне ще сме много признателни! Благодаря предварително!

#176 Потребителят е офлайн   v100 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2012 - 07:53 AM

Подарявам:
- 2 малки клетчици за минихамстери.
- две клетки ца големи хамстери.
- играчки за хамстери - колелца.

Подарявам Ривотрил - против епилептични припадъци при кучета, само 1 таблетка съм ползвала за моя Ричи.

#177 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2012 - 10:08 PM

Ако някой има координати на човек, който може да дойде утре или най-късно в неделя, за да ми стрелне едно куче със стреличка, моля да ми пише на лични.
Кучето е пред телевизията и ще го отровят, както отровиха други две, а не мога да го хвана и трябва много спешно да го махна оттам.

#178 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2012 - 12:41 PM

Подарявам медицински консумативи. Направих списък с по-"екзотичните" - Прикачен файл  spisak.doc (31.5K)
Брой сваляния: 201

От обикновените - има малко катетри, компреси в най-различни размери, памперси за хора.
Ако някой проявява интерес моля да пише, също ако има нужда от повече информация. Част от нещата са с изтекъл срок на годност.
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#179 Потребителят е офлайн   koset0 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 December 2012 - 05:49 PM

v100,

Писах ти ЛС !

#180 Потребителят е офлайн   Persefona_86 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 December 2012 - 04:37 PM

Здравейте,

Не знам дали тук е правилното място за моята молба за помощ и дали има смисъл да я публикувам, но искам да знам, че съм изчерпала всички варианти.

Кучето ми е немска овчарка, намерена преди 1 година покрай оживен булевард. Има някъде из форума тема за нея, но не я намирам в момента.
Рая (кучето) се оказа с много лошо минало (живот в клетка, в развъдник), поради което последиците не закъсняха.
Тя има лакътна дисплазия и на двете предни лапи, с която се борим откакто сме я намерили и въпреки, че тя практически няма хрущяли и на двата крака, с лекарства я поддържаме в състояние без силна болка.
След това се появи проблема с гръбнака. Привлачваше леко задните си крака като ходи, но тъй като вече бяхме на много лекарства, операции и възстановяване, нямаше назначено лечение за него до вчера.
По-късно се установи, че Рая има DCM (Dilated CardioMyopathy) - заболяване на сърцето, което при кучетата не се лекува, а може само да се забави и съкращава живота значително (1-2 години живот от диагнозата).
След няколко месеца махнахме тумор от млечните жлези на Рая със съмнение за Рак. Според патолога, тумора беше метастаза на раково образувание във вътрешните й органи, но нито на ехограф, нито на рентген се откриваше някаква аномалия. Въпреки това, направихме курс за химиотерапия, за да избегнем евентуално рецидивиране на тумора. Няма и седмица след последното вливане и се появи нов тумор, който за седмица порасна двойно. Отидохме за нова операция да го премахнат и на предварителната рентгенова снимка се видя, че има разсейки в белия дроб. От тогава Рая се води в краен стадий на рак, на палеативно (за облекчаване на симптомите) лечение и правим всичко възможно да й дадем колкото се може повече време с нас.
За съжаление вчера, изведнъж Рая загуби сила в задните си крака и не може да стъпва на тях. Оказа се притискане на нерви някъде из прешлените на гръбнака, но поради напредналия рак, не може да се говори за скенер или оперативно освобождаване на нервите.
Затова сега сме на кортикостероиди и търсим инвалидна количка.

Цялата тази история я написах с цел да покажа защо ми е толкова спешно да намеря инвалидна количка на заем за Рая. Трябва ми днес или утре най-късно. Поръчали сме вече да се направи такава специално за нея, но по празниците, дори с доброто желание на хората да работят по нея в празничните дни, това ще отнеме 4-5 работни дни, които ние не можем да загубим.
Ако някой може да даде на заем или под наем или дори за продаване количка за средно голяма Немска Овчарка, моля да ми звънне на 0878 869386.

Благодаря

П.П.: Това е албум със снимки на кучето, за преценка на евентуален размер:
http://www.facebook....64999497&type=3

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема