fanfann, в 05 October 2010 - 09:47 PM, написа:
От днес момчето е в нов приемен дом. Едно момиче от София го взе следобед. Ще се опита да му намери подходящ дом, където да тича наволя и да е обграден от внимание и ласки. Надявам се да слуша много и бързо да й влезе под кожата. Ако съседите и направят някакви проблеми може да се окаже пак при мен. Ще чакам и ще стискам палци за хубава развръзка. Пропуснах да направя снимки от изпращането. Като има някакви новини ще пиша незабавно.
Ух, най-после - сърцето ми беше свито дали ще го харесат. Стискаме силно палци Роки да се държи прилично, да слуша и да пази тишина, и ще чакаме с нетърпение да чуем най-добрата новина, че си е намерил своите хора!
struggle написа:
Здравейте,
с fanfann обсъдихме като вариант да се търси нов дом на Роки и в чужбина. Колкото повече варианти- толкова по-добре. Моля, ако някой има опит с това и знае накякви сайтове където може да се регистрира малкия красавец или някаква организация, която може да съдейства- да сподели.
Поздрави!
struggle, има пуснати снимки с разказ за Роки във Фейсбук, точно оттам го видя и момичето, при когото е сега временно кучето; освен това съм обещала на fanfann да направя профил на Роки в сайта на една българска организация, която търси дом на кучета и котета в страната и чужбина.
За съжаление осиновяванията в чужбина не стават много лесно - твърде много са чакащите и търсещите дом зад граница и понякога минава много време докато излезе късмета на животното, някои така и не успяват. Да не говорим че за това е необходимо да познаваш правилните хора и да си спечелил тяхното доверие, за да ти обърнат внимание и да ти помогнат. Да се надяваме, че Роки ще бъде голям късметлия и бързо ще спечели нечие добро сърце завинаги (то той си е къметлия всъщност след като вие сте го видяли и fanfann го спаси - много други негови събратя така и си остават агонизиращи след удари от автомобили покрай пътя и никой не им обръща внимание

).