Публикувано: 02 February 2011 - 11:03 PM
Аз пък просто съм бясна на гнусната нишка ,че българите не можели да се грижат ,не били дорасли да се грижат, не можели да управляват дарени пари , могат само да режат крака явно и нямат Закони. А , и жената не можела да масажира крака , моля ви се.
Бе дали българи стотици хиляди хора не се възмутиха искрено от тази ужасна история и не събираха подписи, пари ?.
Дали българи не се емнаха ,вкараха време, нерви и средства и не проправяха път за Законите си ?Дали безучастно гледахме? Дали не воюваме всеки Божи ден на фронта за животните? Верно е ,Стара Европа е напред с материала, поради май разбираeми причини , но тук не живеят безучастни дебили !
Ма господина бил наливал пари за приюти.Ма оценяваме го. Както и оценяваме, че тези пари са не негови лични ,а от дарения.На едни прекрасни хора ,поклон им честно.
Ма и сигурно трябва да си посипем главите с пепел завинаги ,защото Родината ни е създала уродът рязал Мима.На фона на това, че в Германия примерно, като да няма садисти. Ни един. Ха! Некак не ми харесва (а аз съм последният човек , който страда от национализъм ) , че някой упреква нацията ми ,че не можела да се грижи за животните си , а само ги насилвала . А и конкретно собственичката на кучето , като да не можела ,макар че априори е и отнет шансът да го направи!
А и чисто практически - народът се облещи като видя що сметки са разкрити, що пари се изискват за това страдалче.А ма моля ви се, колко да струват тези протези и това лечение ??Колко още не достигат ,че да събираме? Въпреки ,че сме май кофти хора ,не способни .Наглост.
Ма имала документи за собственост, ма дреме им, те били по-читави и по- способни - така били решили.Не мога за уважавам съд ,който не зачита документи за собственост.Било то и в милата Стара Европа.
PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !