Спешно! малко кученце, блъснато от кола в Пловдив
Публикувано: 07 December 2010 - 11:07 AM
И двете с Лили правим всичко възможно да открием стопани, но уви, това се оказа невъзможно.
Моля, който има възможност, прибере макар и временно някоя от сладурките и по този начин спаси един живот. В момента те са малки и ще останат такива, максимум 10-12кг., не заемат почти никакво място. Много енергични и любвеобилни са.
Помогнете им!!!!!
Публикувано: 07 December 2010 - 01:26 PM
Публикувано: 07 December 2010 - 03:17 PM
А за най- светлия християнски празник Рождество Христово пожелавам да няма нито едно бездомно животно в беда и да има повече хора с добри сърца, готови да станат осиновители.
Публикувано: 13 December 2010 - 01:41 PM

Публикувано: 29 December 2010 - 09:53 AM
моля да се признае участието на всички нас ,които и помогнахме
моите огромни уважения към Галя ,която и осигури приемен дом,но да се пише,че тя я е намерила и се е погрижила за нея и я е оперирала и тн..,моля кажетер истината за Катина ,която е човека намерил Рита и я спаси ,заедно я водихме и прибрахме от операцията
имам уважение към Галя,нека и тя да каже истината и да признае труда на толкова много хора
Публикувано: 29 December 2010 - 10:22 AM
Публикувано: 29 December 2010 - 11:15 AM

Публикувано: 29 December 2010 - 01:05 PM
Ако правя нещо за животните то в никакъв случай не е за да търся признание или похвали.Правя го единствено защото така съм устроена и ще ви помоля в тази тема повече да не се обсъждат заслуги и тн.
Публикувано: 29 December 2010 - 01:10 PM
невероятно съвпадение на случката и то в Пловдив за кученце със същото име
намам нищо против ,но да се признае труда и парите на хората,които помогнаха ,а че имам заслуга да имам ,както и много други ,които дадоха пари
Публикувано: 29 December 2010 - 01:29 PM
Публикувано: 29 December 2010 - 01:58 PM
Интересно желание за медийна изява и публични благодарности-няма лошо-никой няма да ви отрече заслугите.Но да се търси под вола теле вече е малко в повече мисля.
Хайде пловдивчани-от прекрасните календари,където и Рита е герой има в мен и така си стоят-вземете един чудесен подарък подходящ за приятели по празниците и помогнете на който си изберете от без.дом.
Публикувано: 29 December 2010 - 03:53 PM
sangrea8, в 29 December 2010 - 10:15 AM, написа:
невероятно съвпадение на случката и то в Пловдив за кученце със същото име
намам нищо против ,но да се признае труда и парите на хората,които помогнаха ,а че имам заслуга да имам ,както и много други ,които дадоха пари
Защо преди да омърсите тази тема не погледнахте,че става на въпрос за различни кучета и хора?Преди да постнете тази тема си мислех,че някой е разказал неточно историята на Рита без да е запознат с подробностите и Вие сте се засегнали,но да ме обвинявате,че изземвам заслугите на някой или си приписвам такива ми идва малко в повече.
Писах лс на жената от фейса с молба да се запознаем -ние и двете Рити.
Публикувано: 29 December 2010 - 05:48 PM
Междувременно нашата героиня вчера и днес беше посетена от lilly5.Лили благодаря ти за разходката на малката госпожица.