Спешно! малко кученце, блъснато от кола в Пловдив
Публикувано: 29 December 2010 - 07:57 PM
Всеки, който познава Галя, знае, какъв невероятен човек е тя, каквито и прекрасни неща да кажа за нея, ще са слаби. Вижте щастливите и кучета, не говоря за нейните лично, вижте как болни, смачкани, обезверени от нас хората, кучета разцъфтяват и грейват от щастие и поемат към новите си домове неузнаваеми, благодарение на нея. Защото Галя работи със сърцето си, а сърцето и е голямо и пълно с любов.
Да, днес видях Рита. Рита е щастливо куче и ходи с обожание след Галя, която 2.5 месеца е денонощно с нея.
И ако Галя не беше я прибрала след операцията, къде щеше да е Рита сега?
Добре, че кучетата са истински благодарни същества, за разлика от нас.

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 29 December 2010 - 10:31 PM
benyb, в 29 December 2010 - 01:03 PM, написа:
И аз така мисля. Браво на всички, които са помогнали на Рита ( тази, която е при Галя). Браво и на жената от Брестник приютила втората Рита. Радвам се, че има такива хора и дано не се разочарова и продължи да помага на животни в беда... А за Галя какво да каже човек? Мисля, че на всички е ясно за какво става въпрос...Да си присвои чужди заслуги??? Да бе, да
benyb, в 29 December 2010 - 01:03 PM, написа:
Хайде пловдивчани!
Календарите са страхотни и имате възможност да помогнете на животно в нужда.
Публикувано: 31 December 2010 - 05:36 PM

ако в следващия си живот съм куче и съм слушала много, искам да попадна в дома на Галя

хората да си приказват каквото и колкото си искат за заслуги и други подобни - който има очи да гледа

Лили, малко ме е яд, че сме се разминали - и двете сме били при Галя в сряда. много бих се радвала да се запознаем, да се надяваме, че с малко координация и това ще стане

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2011 НА ВСИЧКИ!
пожелавам да срещаме все повече хора като Галя през новата година

Публикувано: 10 January 2011 - 08:36 PM
Публикувано: 10 January 2011 - 09:11 PM
Докажете ми, че не съм права, ще бъда безкрайно щастлива.

Публикувано: 21 January 2011 - 04:15 PM

Публикувано: 24 January 2011 - 05:59 PM

За заминаването обаче има един единствен проблем- финансов. Пътят е 75 евро с бусче, в което ще пътува със своите сестрички- Тара и Бела. Малката госпожица трябва да бъде подготвена и за пътя: прегледана от ветеринар, ваксинирана и чипирана.
Сумата не е голяма, но събирането й ще представлява проблем за мен и Лили, която се грижи изцяло за сестричките Тара и Рея, също блъсната от кола, а и помага постоянно финансово за всичко, свързано с кучетата. Мисля, че не трябва да се изпуска възможността да бъде намерен сигурен дом за Рита. Затова ще помоля всеки, който има макар и малка финансова възможност, да ни помогне.
Публикувано: 24 January 2011 - 06:18 PM

Публикувано: 25 January 2011 - 03:21 PM
Разбира се, възможността да намери осиновител в чужбина е най-доброто, което бихме искали за Рита, благодаря на хората, които правят това възможно от все сърце.
Много хора помогнаха на Рита в пътя и дотук, всички, писали в тази тема, всички, които са я четяли и съпреживявали.
Бих помолила за последно да помогнете да изпратим момичето, за по-малко от месец, при много неочаквано и бързо развитие на събитията, се оказа, че трябва да изпратим и четирите момичета, за което аз лично не съм подготвена финансово, така че Катя и аз ще бъдем много задължени и благодарни за всяка, дори най-малка финансова подкрепа. В темата за сестричките на Рита съм написала сумата, необходима за тях и дарените до момента суми, наистина сме над възможностите си, а да не приемем такова щастливо предложение би било непростимо.

Публикувано: 25 January 2011 - 06:22 PM

Публикувано: 26 January 2011 - 01:15 PM
elsss, в 28 September 2010 - 06:00 PM, написа:

не ходете в клиника Свети Георги Георги град Пловдив защото.....
Аз също имам шар пей казва се Принцес Дейзи Райкова и е на 3години и 2месеца. Като всички шар пей и тя има проблем с ушите заведохме я в клиника Свети Георги в Пловдив.Държехме да я прегледа управителя на клиниката Д-р Георги Богданов Сяров. Той каза че тя има нужда от промиване на ушите и от отоскопия (директно наблюдение на тъпанчевата мембрана) Това се извършва като се упои кучето . За съжаление въпреки жестокия ценоразпис на клиниката на кучето ни бе поставена най - евтината възможна анестезия а таксите като на най скъпа. Вследствие като приключи манипулацията кучето ни за малко да умре. Чакахме я да излезне от упойка цели 54 часа . звъняхме отчаяно на доктора и питаме защо още не се съвзема - но уви той по телефона не можел да диагностицира . Търгащина за съжаление има на всякъде но моля ви не ходете в тази клиника ИМА ОПАСНОСТ ДА ЗАГУБИТЕ ЛЮБИМОТО СИ СЪЩЕСТВО. На всичко отгоре вследствие смешната упойка която ползва гореупоменатия лекар предизвика издуване на корема. Доктора веднага настоя хаха за операция на корема защото видите ли тя била обърнала стомаха. Добре че не се съгласих. Оказа се че тя просто е глътнала въздух и като изпусна газовете се оправи .На мен ми бе казано цитирам” Е какво толкова се притеснявате все пак е куче , аз толкова близки хора съм загубил вие за едно куче…..” Изводите за съответната клиника и управителя чиито думи цитирах оставям на вас ! За радост с много грижи и внимание тя вече е добре и я излекува доктор Лазаров от Пазарджик.
Публикувано: 27 January 2011 - 08:23 PM
Пожелавам на всички да ходят на ветеринар само за ваксини!
Днес mil_ ни предаде чрез benyb още 160 лв. от продажба на календари.
Сърдечна благодарност на всички, които не са забравили малката Рита и са пожелали да и помогнат в пътя и към намиране на постоянен и щастлив дом, дом, какъвто за съжаление кученца като нея не намират тук.
Огромно благодаря!

Публикувано: 02 February 2011 - 12:51 PM

Засега ще е в приют, докато се намерят стопани за сладката госпожица. Надявам се това да стане по- бързо..
Благодаря на всички, които помогнаха да стане възможно отпътуването й

Очаквайте и снимки