Публикувано: 24 February 2011 - 08:07 AM
Нека се включа и аз: Тинати, приятели, съжалявам, че не съм изнесла вярно информацията за Тара и Рита. Тъй като явно погрешно съм разбрала, че е била прибрана от кандидат- осиновителите и после е върната в приюта, моля за извинение по въпроса. Мина доста време откакто ти ми писа, че хората са одобрени и аз напълно логично помислих, че вече е при тях. Извинявам се още веднъж за грешната информация, която съм представила. За Рита ти си ми писала, че управителят е казал, че трябва ти да се заемеш с осиновяването, което щяло да стане много трудно. Писа ми, че здравословното й състояние налага да се води два пъти в седмицата на рехабилитация, което ако се прави от човек от твоя град, ще струва скъпо и ще трябва да пътува извън града, както и това, че почти трябва да посвети времето си за нея. До момента не знаех, че състоянието й е толкова тежко. Доцентът, извършил операцията беше сигурен, че ако има проблеми, те ще се появят след няколко години и то ако не се полагат грижи, необходими за състоянието й. Раве, която също е в течение на операцията, също потвърждава това, че изгледите за нея бяха представени като добри.Аз на няколко пъти те попитах дали и какво ще стане, ако например за шест и повече месеца тя не бъде осиновена. Това мисля, че може и да се случи, при грижите, които са необходими за нея. Ти ми отговори, че очакваш в скоро време управителя на приюта да ти постави ултиматум и ако не се намеридом в Германия има евентуален вариант и за връщането й в България. Времето лети бързо и аз лично съм много притеснена, какво ще стане, ако няма осиновител. Просто изразих своето притеснение и мъка засъществуването на такъв лош вариант с връщането, защото тук не можем да полагаме тези грижи, които са нужни.
Извинявам се, още веднъж, Тинати, че прибързано и невярно съм писала, може би трябваше да изчакам да мине повече време и ти самата да пишеш по нея, но бях много притеснена за момичето и дори мислех за намиране тук на осиновители. Това е била моята идея, без да съм искала да изопача иинформацията и да навредя на твоето добро име. Тинати, всички добре знаем твоите много и добри дела, за това, че постоянно помагаш на много хора и животни, извинявай, че така те забърквам в ненужна явно полемика и те карам едва ли не да се оправдаваш. Съжалявам още веднъж за невярно написаната от мен информация.