Спешно! малко кученце, блъснато от кола в Пловдив
Публикувано: 02 October 2010 - 08:52 AM
Операцията е една и е била успешна. Ето и какво ми писа Гери, съфорумничката ни, която работи при доцента и която ще ни информира за състоянието на Рита.
rave__ написа:
======================================================================
Операцията мина много добре, аз честно казано очаквах по-тежко протичане.
Премахна двете бедрени глави, едната беше почти цяла, а другата беше мнооого раздробена.
На крачето, на което беше счупена тибията, сложи игла.
За шансовете, каза че ще се оправи, стига да иска да си стъпва на крачетата.
А това че толкова скоро след операцията си хапна е супер знак, той много се зарадва.
Аз като я гледам каква е смела, май няма да има проблем с прохождането
.
За първи път й се чу гласчето като й бръснехме крачетата, преди това и гък не беше казала.
Сега е малко смешна, почти цялата й задница е голичка
.
rave__ написа:
Операцията мина много добре, аз честно казано очаквах по-тежко протичане.
Премахна двете бедрени глави, едната беше почти цяла, а другата беше мнооого раздробена.
На крачето, на което беше счупена тибията, сложи игла.
За шансовете, каза че ще се оправи, стига да иска да си стъпва на крачетата.
А това че толкова скоро след операцията си хапна е супер знак, той много се зарадва.
Аз като я гледам каква е смела, май няма да има проблем с прохождането

За първи път й се чу гласчето като й бръснехме крачетата, преди това и гък не беше казала.
Сега е малко смешна, почти цялата й задница е голичка

Публикувано: 02 October 2010 - 12:07 PM
Бързам да се извиня на Гери, че поствах личното й съобщение. Тя не трябва да има против, а нейната информация е много важна и ценна. Мисля, че тя също заслужава нашите поздравления. Ще разчитаме на нейната помощ и занапред, защото трябва да ни пише как е състоянието на Рита, как да я рехабилитираме и ако имаме нужда от помощ впоследствие ще се обръщаме и към нея.
Бързам да напомня, че парите за операцията, които са събрани не достигат. Така, че ако някой може, макар и с малко, да помогне, ще сме много задължени. Предполагам, че ще ни изписват във вторник или сряда най- късно, а дотогава трябва да сме събрали сумата и платили.
И още нещо, ако някой може да осигури приемен или постоянен дом за Рита ще е много добре.
Бързам да напомня, че парите за операцията, които са събрани не достигат. Така, че ако някой може, макар и с малко, да помогне, ще сме много задължени. Предполагам, че ще ни изписват във вторник или сряда най- късно, а дотогава трябва да сме събрали сумата и платили.
И още нещо, ако някой може да осигури приемен или постоянен дом за Рита ще е много добре.
Публикувано: 03 October 2010 - 04:19 PM
За съжаление все още си търсим временен или постоянен дом, с хора, на които Рита да даде цялата си любов и да получи обичта, вниманието и грижата, които това мъничко, изстрадало същество заслужава. Рита може би ще я изпишат във вторник, най- късно сряда, а дотогава трябва да се намери дом. Тя е 2-3 месечна малка и храбра дама, със силна воля за живот, а същевременно с нежна и обичлива душа. Тя ще стане по- скоро малка, към средно големите, тъй като майката е малко по- голяма от пинчер, късокосместа и изключително красива, както и малката
Чакаме стопани!!!

Чакаме стопани!!!
Публикувано: 04 October 2010 - 04:23 PM
Току що се връщам от банката, от където взех справка до този момент. Опитах се да сканирам справката, но не успях и ще я снимам и кача вечерта. Положението е следното: на 30 септември са преведени 70 лева от mil-Милена, която се грижи за банковата сметка на форума и missi. 50 лева са дадени от Sangrea8, с която отидохме до Клиниката в Стара Загора. За която помощ им благодаря много. Парите не достигат, а времето е малко, тъй като може би ще изписват Рита тези дни. Тогава и трябва да се дават парите. За изписването днес търся доцента и може би ще разбера тази вечер. За това моля, който има възможност, да помогне, защото и всяка трохичка ще е необходима. Може да се свързвате с mil от Банковата сметка на форума или изпратите по банковата ми сметка : Юро банк И Еф Джи, IBAN 54BPBI79421096765601, BIC BPBI7942- основание блъснатото кученце от Пловдив. Ще правя подробен отчет за парите и при надвишаване на необходимата сума, парите ще бъдат преведени на банковата сметка на форума. Благодаря предварително на всички.
Публикувано: 04 October 2010 - 06:55 PM
Dnes-utre shte prevedem pari (50lv)koito biaha dareni za kuchence koeto lekuvahme no umria. Parite sa dareni ot Milka Milenova i po nejno jelanie gi prevejdame za Rita. Stiskam palci za neia i mnogo se nadiavam da se vazstanovi .
Моля, пишете на кирилица.
мод
Моля, пишете на кирилица.
мод
Публикувано: 05 October 2010 - 01:48 PM
Хубава новина и от нас
. Преди около час разговарях с доц. Паскалев, който радостно ми съобщи, че малката Рита започва да ходи, малко несигурно, но си стъпва и на оперираното краче. Това било много добре. Всичко си правило момиченцето и си хапвало както трябва. В петък ще махат конците, а другата седмица в началото ще я изписват. Говорих с доцента и за поставяне на ваксина, за да няма проблеми момичето. Той обеща да попита в друга клиника и при възможност да се направи. Въпросът обаче е къде ще отиде после малката сладурана?

Публикувано: 05 October 2010 - 09:45 PM
katia n ми даде 10 лв за храна, ето какво съм похарчила до момента:

Рита е чудесна. Днес се гушкахме и галихме.
Голяма е манипулаторка, няколко пъти си тръгвах при което тя ми хвърляше едни тъжни погледи + свити уши + бясно махане на опашка, след което моя милост отново се връщаше от вратата, отново оставяше багажа и отново гушкане и галене
. Ужас, едва си отидох
.

Рита е чудесна. Днес се гушкахме и галихме.
Голяма е манипулаторка, няколко пъти си тръгвах при което тя ми хвърляше едни тъжни погледи + свити уши + бясно махане на опашка, след което моя милост отново се връщаше от вратата, отново оставяше багажа и отново гушкане и галене