Преди 6 месеца се беше появило това на кучето ми и за три седмици я излекувах с Ветеузан.За съжаление обаче това се повтори имаме го вече втори ден ,а изглежда така.Миналият път раната беше достигнала 20см дължина и около 6см ширина.Страшно много я боли не ми дава да я намажа с лекарството,което слагам вечер без да го разреждам.Ако е от значение баща й е имал същото.Днес я заведох на ветеринар той обаче ми каза,че щом вече съм третирала раната с Ветеузан неможе да вземе проби за да се уточни какво точно е това.То се появява като едно малко слузесто петънце без козина и за два дни достига тези размери които са на снимките.За съжаление обаче този път вече забелязах,че се е подуло и вътре под кожата се е образувало топче голямо колкото шепичка.Миналият път не се беше случвало подобно нещо и се притеснявам да не е гной.Страх ме е да я заведа и на преглед при ветеринар защото съм от Бургас,а тук нямаме особено компетентни специалисти.Лошото е ,че кучето е бременно и се притеснявам да не навреди това на кученцата минали са едва 23 дни от бременността незнам дали има някакво значение.
Моля тези които са имали подобен проблем или ветеринари посещаващи сайта да ми дадът някакъв съвет за лечение или поне да ми каже какво точно е това.Силно се надявам тя да се управи !
Благодаря предварително!

Вход

Горе
Цитиране +