Ох,чак сега се добрах до компютър, а цял ден ми е на премисъл Рошка
Да,фрактурата няма нищо общо с предната травма,освен че е на същото краче.Предишното нараняване беше по-надолу,почти до лапата и явно не толкова болезнено,защото тогава нито имаше оток,нито скимтеше кученцето от болка.....Това ,че е на същото краче донякъде може би е добре,поне ще може да разчита на едно здраво краче ,докато се възстанови счупеното.От разговорите със временните стопани разбрах,че болките на Рошка са били наистина големи,това го потвърди и Галя.Как и кога се е получила травмата можем само да гадаем-вероятно е блъсната от кола,клетата животинка.Кой знае колко време е стояла сама с болката в непознатия град,уплашена,гладна и мокра....Спомням си как ме гледаше като я вкарвах в клетката,сякаш е предчувствала,милата

За жалост мойто шесто чувство този път не сработи,не очаквах такова развитие на нещата,ама хич не очаквах,само се радвах за нея....
Вече поне съм спокойна,знам че за Рошка ще се погрижат адекватно,тя е в най-добрите ръце.Сега остава да стискаме палци-да е успешна операцията и да се възстанови бързо кучинка .