Dog.bg Форуми : Болно бебе немски шпиц

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Болно бебе немски шпиц ПОМОЩ

#41 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 October 2010 - 07:57 PM

Най-вероятно са прочели тук,че нещата отиват по надълбоко не само за продажбата на болни кученца,но изобщо за нередностите във фирмата им.
Идеята за "Господари на ефира"не беше лоша,най малко щеше да има повече гласност и да достигне до повече хора.Много се надявах че вие и други които са пострадали от тези хора ще задълбаете повече нещата.
А сега...до следващите които ще се оплачат тук.

#42 Потребителят е офлайн   m_mime Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 October 2010 - 04:39 PM

Да аз признавам че просто сажалих човека и се отказах, НО и никой не пожела да ме подкрепи за това което бях замислила ! Аз и сама щях да се оправя, но само с помоща на приятеля ми. Тук всеки говори, но един не каза "аз съм с теб" и след като човека ми се извини ( ясно кучето няма да ми се варне и цял живот ще го помня ), но на мен целта ми бяха парите като някакво възмездие лично за мен.

#43 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 23 October 2010 - 04:57 PM

Извинете , но кой човек сте съжалила? Този , който продава болни кученца без да му мигне окото ли? За такъв човек съжаление няма .... ок , разбирам , че сте си искали парите обратно - това е напълно нормално , всеки човек би се борил за това...но имайте предвид , че вие ставате съучастник в следващите му престъпления. Всяко следващо болно кученце , което е продадено , ще е заради хората, които не са направили нищо и просто са продължили по пътя си (не визирам само вас , говоря за абсолютно всяка жертва на измамата от страна на тази борса за смърт) . Ако бяхте се поровили още малко , все някой щеше да се отзове, както казах и аз бих помогнала, но аз не съм си купила куче от там , мисля , че и всеки , който се включи в темата би се включил , НО ние не сме си купили кученце от там и това би било просто клевета.....така че ...има толкова хора , които са си патили от тях, не вярвам да няма кой да се включи , просто не сте попаднала на точните хора. Разбирам , че не ви се занимава с това след като сте си получили парите , не ви обвинявам , само изказвам моето мнение....това е. Пожелавам ви от все сърце успех с следващият избор на кученце , дано си намерите най - прекрасното другарче и повече да не преживявате това.
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#44 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 23 October 2010 - 04:58 PM

Всяко едно следващо умряло куче, продадено от "горкия" човек, който търгува с измама и животи - ще бъде обречено именно заради бездействието на всички пострадали преди това и техните получени и удовлетворяващи "лични възмездия". Така, както се случи и на вас, заради бездействието на пострадалите преди вас.
Нима три думи, написани във виртуалното пространство, от напълно непознати "с теб съм!" - щяха да ви мотивират повече? Не мисля. Няма смисъл да си намирате оправдания, вменявайки вина.
Не казвам, че е лесно. Но човек трябва да следва морала си, да мисли глобално и да се бори. Поне да е направил каквото е по силите му. Независимо дали ще има резултат.
Тук е въпросът какъв резултат се търси. Дали да си върна парите и забравям или да опитам да спра тази порочна практика.
Всеки с морала си.

п.п. Писали сме заедно с елс.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#45 Потребителят е офлайн   m_mime Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 October 2010 - 05:45 PM

Да така е. Аз не сам казала че съм права, но да думите " с теб съм" поне за мен щяха да помогнат много, защото приателя ми беше напално против да се занимавам с каквото и да било, дори и заради парите. Той вярва че рано или късно всичко си идва на мястото и аз хем трябваше да се въздигна срещу него и при това сама. Държавата като цяло ни е точно на това дередже точно защото всички само говорим ( включително и АЗ ) . А когато дойде време за действие всеки се скатава.

#46 Потребителят е офлайн   m_mime Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 October 2010 - 05:47 PM

а колкото до новото куче вече си го харесах:))), платих го, ходих да го видя него и родителите му :)))) Но е още много маничко и ще го взема парвите дни след нова година :))))))))

#47 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2010 - 05:54 PM

Показване на мнениетоm_mime, в 23 October 2010 - 03:44 PM, написа:

Да аз признавам че просто сажалих човека и се отказах, НО и никой не пожела да ме подкрепи за това което бях замислила ! Аз и сама щях да се оправя, но само с помоща на приятеля ми. Тук всеки говори, но един не каза "аз съм с теб" и след като човека ми се извини ( ясно кучето няма да ми се варне и цял живот ще го помня ), но на мен целта ми бяха парите като някакво възмездие лично за мен.

Какво ще помниш бе човек?! :ud_009:
Направо не е истина...
Ти си си казала Всичко,както го чувстваш... :zz_020:
Бъди щастлива с паричките в ръка и със скалъпените Не истински извинения... :zz_020:
Еееееи тъпо и първосигнално племе...голяма част от нас...
Малки ,жалки душички...
Един или два дена ви държи Мъката и Cъпричастността,докато не си получите това което искате?! :zz_020:
Мъчно и било станало..За кое,за кой ,за какво?! :ud_009:
Мисля да се спра до тук...

Бyшката Интелигентно и Hе толкова емоционално е казала всичко,каквото е необходимо,за което Комплименти... :rc_036:
Аз лично не се сдържах,дори и да има последствия...
Ама Бушка ...
Въпрос:...Заслужава ли си?!Като няма да те проумеят?!
Отговор:..Заслужава си в стремежа и Надеждата,Hякой да прочете и да Осъзнае... :ae_085:
Но това Hе засяга Въпросният случаи според мен...Срам и резил...

P.с...Ма Много срам...Чак да ти дойде да се закопаеш някъде...
Направо ми се сви душичката от яд и мъка,за Съкровището,което е било Оценено достойно Материално и в момента сигурно,ако беше живо щеше да предпочете да не се е раждало... :dh_188:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#48 Потребителят е офлайн   m_mime Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 October 2010 - 06:05 PM

Всички много знаят да говорят но само до там.

#49 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 23 October 2010 - 06:11 PM

Но не ние се оплакваме , че сме купили болни животни. И не ние искаме възмездие , а след като си получим парите си затваряме очите. Вие сте наясно какво е направил този господин нали? Той ви е затворил устата, подкупил ви е ....... пак казвам , че ще бъдете съучастник и не само вие , а и вси1ки останали хорица , които си затварят устите и само знаят да се оплакват , а не предприемат нищо. Надявам се само да не сте се излъгала и да си вземете куче от НЕТИ отново .... вие си решавате как да постъпите и сте избрали лесният начин, това си е ваш избор, но ставате от хората виновни за просперитета на този отвратителен бизнес с животи.
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#50 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2010 - 06:13 PM

Показване на мнениетоm_mime, в 23 October 2010 - 05:10 PM, написа:

Всички много знаят да говорят но само до там.

Ако ти отговоря в настоящия момент ,каквото ми идва...
ЩЕ премина всякакви граници...Което Hяма да е добре,а и не ми е в стила с хора,които Hе познавам лично...
Така ,че успех ти желая и Mного спокойни нощи ,изпълнени с Kрасиви сънища... :mg_062:
В крайна сметка е важно всеки да е доволен и горд със себе си...Нали?!
Хайде със здраве... :re_037:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#51 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2010 - 11:20 PM

Аз лично съм много разочарована! Всички само сме говорили и нищо не сме правили!!!! Ха,а кой ти даваше съвети??? Кой беше с теб в трудния момент??? Ние!...Всички който са писали тук са искали да помогнат,сигурна съм,че без наша помощ нямаше и парите да видиш! Това малко ли е? Ако беше решила да действаш,пак щахме да помогнем,да се отзовем,дори и със съвет,което никък не е малко!
Много здраве и от мен!
П.С. до следващата жертва.......
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#52 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 12:18 AM

Здравейте и от мен, чак сега попаднах на темата. Моето куче също е от Нети, ако са същите Нети от София. Слава богу кучо е ОК, явно съм имала късмет, сега е жив и здрав на 4 г. Исках да го видя преди това и да си избера, но казаха, че не може, останах с впечатление, че го докараха от провинцията.

#53 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 12:48 AM

Това е борса , разбира се , че е някъде от провинцията. Имат си хора ли...или пък си имат ферма :zz_020: ... те си знаят ... едва ли ги държат при тях....все пак нялъде из рекламите им бях чела , че може да се види кучето чааак след предварително уговорена среща няколко дена предварително :dry: е то от това ако не става ясно ... от кое. Радвам се , че вашия куч е имал късмет , но е сред малкото ... едни имат (сигурно около 2 % от 100%) ... други за жалост нямат. За мен те са най - лоши от всички останали ....
User's Signature

#54 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2010 - 10:53 AM

m_mime, ето този начин на мислене ме изумява - "дугите кучета ги яли", който за съжаление е показателен за едно незряло и егоистично мислене.
Замисляли ли сте се от къде идват кученцата, преди да попаднат в магазина? Замисляли ли сте се как живеят кучките? Замисляли ли сте се какви психологически проблеми имат кученцата живяли в аквариуми? Замисляли ли сте се какво представляват фермите за кучета? Замисляли ли сте се, че вие самата ставате част от това и окуражавате фирми като Нети да продължават с гнусната си търговийка? Замисляли ли сте се как биха се почуствали другите (поредните) хора във вашата ситуация с умряло кученце в ръце?
Изобщо замисляте ли се за нещо?
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни