Болно бебе немски шпиц ПОМОЩ
Публикувано: 21 October 2010 - 07:57 PM
Идеята за "Господари на ефира"не беше лоша,най малко щеше да има повече гласност и да достигне до повече хора.Много се надявах че вие и други които са пострадали от тези хора ще задълбаете повече нещата.
А сега...до следващите които ще се оплачат тук.
Публикувано: 23 October 2010 - 04:39 PM
Публикувано: 23 October 2010 - 04:57 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 23 October 2010 - 04:58 PM
Нима три думи, написани във виртуалното пространство, от напълно непознати "с теб съм!" - щяха да ви мотивират повече? Не мисля. Няма смисъл да си намирате оправдания, вменявайки вина.
Не казвам, че е лесно. Но човек трябва да следва морала си, да мисли глобално и да се бори. Поне да е направил каквото е по силите му. Независимо дали ще има резултат.
Тук е въпросът какъв резултат се търси. Дали да си върна парите и забравям или да опитам да спра тази порочна практика.
Всеки с морала си.
п.п. Писали сме заедно с елс.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 October 2010 - 05:45 PM
Публикувано: 23 October 2010 - 05:54 PM
m_mime, в 23 October 2010 - 03:44 PM, написа:
Какво ще помниш бе човек?!

Направо не е истина...
Ти си си казала Всичко,както го чувстваш...

Бъди щастлива с паричките в ръка и със скалъпените Не истински извинения...

Еееееи тъпо и първосигнално племе...голяма част от нас...
Малки ,жалки душички...
Един или два дена ви държи Мъката и Cъпричастността,докато не си получите това което искате?!

Мъчно и било станало..За кое,за кой ,за какво?!

Мисля да се спра до тук...
Бyшката Интелигентно и Hе толкова емоционално е казала всичко,каквото е необходимо,за което Комплименти...

Аз лично не се сдържах,дори и да има последствия...
Ама Бушка ...
Въпрос:...Заслужава ли си?!Като няма да те проумеят?!
Отговор:..Заслужава си в стремежа и Надеждата,Hякой да прочете и да Осъзнае...

Но това Hе засяга Въпросният случаи според мен...Срам и резил...
P.с...Ма Много срам...Чак да ти дойде да се закопаеш някъде...
Направо ми се сви душичката от яд и мъка,за Съкровището,което е било Оценено достойно Материално и в момента сигурно,ако беше живо щеше да предпочете да не се е раждало...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 23 October 2010 - 06:11 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 23 October 2010 - 06:13 PM
m_mime, в 23 October 2010 - 05:10 PM, написа:
Ако ти отговоря в настоящия момент ,каквото ми идва...
ЩЕ премина всякакви граници...Което Hяма да е добре,а и не ми е в стила с хора,които Hе познавам лично...
Така ,че успех ти желая и Mного спокойни нощи ,изпълнени с Kрасиви сънища...

В крайна сметка е важно всеки да е доволен и горд със себе си...Нали?!
Хайде със здраве...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 23 October 2010 - 11:20 PM
Много здраве и от мен!
П.С. до следващата жертва.......
Публикувано: 24 October 2010 - 12:18 AM
Публикувано: 24 October 2010 - 12:48 AM

Публикувано: 24 October 2010 - 10:53 AM
Замисляли ли сте се от къде идват кученцата, преди да попаднат в магазина? Замисляли ли сте се как живеят кучките? Замисляли ли сте се какви психологически проблеми имат кученцата живяли в аквариуми? Замисляли ли сте се какво представляват фермите за кучета? Замисляли ли сте се, че вие самата ставате част от това и окуражавате фирми като Нети да продължават с гнусната си търговийка? Замисляли ли сте се как биха се почуствали другите (поредните) хора във вашата ситуация с умряло кученце в ръце?
Изобщо замисляте ли се за нещо?

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...