Бела с какво ли го е заслужила?
Публикувано: 08 November 2010 - 11:07 PM
Публикувано: 09 November 2010 - 07:20 PM
Темата е за Бела и търсим помощ за нея конкретно!
Събраха се 150 лв за 1 месец престой на Бела в приемен дом.
Хиляди благодарности на мойта приятелка и колежка, която не само ми помогна да я хванем (защото бягаше, зъбеше се, падаше и ставаше от ужас) и аз сама нямаше да мога да се справя. Тя дава 100лв за престоя й. Благодарности и на клиентка на Бествет, която дава още 50лв, Теди, не знам името на момичето.
Чакам с нетърпение да си тръгнем, за да я извадим от мазето поне за половин час на въздух.
Публикувано: 09 November 2010 - 10:31 PM
Тя сега ще бъде на сигурно и добро място,при човек,който ще прояви търпение да я научи на хигиенни навици и да я захрани.
Момичето,което дари 50лв за Бела се казва Лили и е един прекрасен човек

Добре,че бяха Марина и колежката и,просто не виждам как щеше да оцелее навън тази вейка,особено тези два дни,сигурно щеше да я отнесе вятъра на някъде........

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 10 November 2010 - 12:17 PM
PURSY, в 06 November 2010 - 10:27 PM, написа:

Сега забелязах тази странна фраза от първия пост..... Какво искаш да кажеш? Имаш ли някакви доказателства, че ТВ7 е намесена? Щото ако е така, трябва да ги разпердушиним!
Публикувано: 10 November 2010 - 01:12 PM

Говорих с кого ли не, но в телевизията нямаме особена подкрепа за кучетата.Темата не е от желаните

Благодаря най-сърдечно на Blueocean

Стискайте палци, довечера ще местим Белчето в дом!Прилича на скакалец, много е смешна, снощи вятърът щеше да я отнесе като листо от дърво! Много й хареса изварата, която й донесох, изяде половин кутия.После й дадох бисквитки, тя изяждаше половинката, другата си я носеше и се я криеше в легълцето, много беше смешна! След това безумно гладуване, милата, мисли само за ядене. Навън само търси какъв боклук да изяде!

Публикувано: 11 November 2010 - 10:45 PM
Публикувано: 12 November 2010 - 11:39 AM
Залепила се е за жената, която я гледа, ходи непрекъснато след нея.Хапва доста добре.
Помощ приемаме всякаква, и храна не откаваме, благодаря ShiBumi_GirL

От паричките от Bluocean-100лв,50 ще са да Белчето и 50 за Роши.
Единственият проблем на Белчето е, че няма хигиенни навици, и ще видим зор да се научи, щом не е извеждана навън.Навън не прави нищо, само души и търси боклуци за ядене.
В неделя ще има снимки на малкия скакалец!

Публикувано: 12 November 2010 - 12:03 PM
Публикувано: 12 November 2010 - 01:53 PM
Лошото е, че така ще свикне все с човек до нея, но няма как.
Няма двор, но я извежда навън в градинката, вчера е била заедно с доберманката, нищо не е гледала от каката, плаши се и ходи зад човека.Иначе не се плаши от кучета навън, но на два пъти ръмжа на възрастни хора, има някаква лоша асоциация.
Спи си добре, стига да й е топличко.Засега стои все с дрешката, защото е много гола.
Ще й купя Петнил и рибено масло за козинката.
Важното е да я докараме до ваксинка и после до кастрация.
Благодаря на всички за съветите и за помощта! И за това, че мислите за Белчето!

Публикувано: 14 November 2010 - 11:10 PM

Белчето се чувства прекрасно, храни се като за световно, ходи непрекъснато след новата си временна стопанка и се гуши при кака си Ру.
На мен много ми се зарадва и веднага се настани в мен.
Галя й е направила и нова дрешка-една разкошна рокля с дантелка накрая и с брошка на дупето.Много е сладка!
Единствен проблем засега са хигиенните навици, т.е.липсата на такива, навън иска да я носят, а не да ходи!Иначе е кротка и спокойна поспива си доста!
Снимките са от днес, датата на апарат не е наред, sorry!
Публикувано: 26 November 2010 - 10:19 PM
Публикувано: 26 November 2010 - 10:49 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 27 November 2010 - 12:19 AM

Публикувано: 27 November 2010 - 11:27 PM
Първо,- прилича ми на котка, защото непрекъснато иска да бъде носена или да седи в някого.Застава като циркаджийка на два крака и стои така, докато я вземеш. Даже навън досажда да я носиш, точно като йоркитата, които ги разнасят в чантичките.
Второ- прилича ми на заек-яде абсолютно всякакви плодове и зеленчуци, обожава банани! Не мога да си представя и не преставам да се чудя, толкова ли е било трудно, за да не се докара това мишле до такова неописуемо трагично състояние, след като яде и обелки от плодове.Все повече си мисля, че човекът не я докарал дотам от бедност, а от ........не коментирам.

Вече ни расте пухче по гръбчето и крачетата.
Имаме се хубави закръгленки бутчета и не ни стърчат никакви кокали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вече лае, когато я оставят сама с Лу.
Знае командата "Марш на място" и веднага отива под масичката, където й е легълчцето и си ляга.
Спи завита с одеяло като кукла.
Абе, образ голям.
Но не иска да ходи навън до тоалетна и с това ще се преборим трудно. Тази седмица ще я ваксинирам.
Утре ще има снимки!обещавам!
Специални благодарности на Rodegunda,

Чакам да ги получа и я почваме и с тях.