Dog.bg Форуми : Никой не обича старите кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Никой не обича старите кучета Деди вече е обичан :)

#101 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 January 2011 - 09:57 PM

Ааааххх ТараТ от няколко дни си мислех усилено ,как да формулирам някоя поредна молба за продължение на пълнещ очи и сърце с прекрасни чувства дневник...
Нямам идея дали наистина можеш да си представиш,какъв ефект имат твоите постове и снимки(вярвай ми не съм човек,който ще тръгне да писателства за идеята)...
С две думи всяка снимка и разказ предоставени от теб дават сила, зареждат с енергия,воля да се продължи борбата/каузата и вяра,че няма невъзможни или немислими неща...
Твоето семейство служите за вдъхновение и стимул...А,ако знаеш само,колко са необходими и важни тези фактори... :ae_085:

P.s..Да напрегръщаш, намачкаш и нацелуваш подобаващо всички около теб, четирикраки и двукраки...
За "предателя с пържолите, дето падат сами"...Знам за какво говориш,ама няма начин ше затваряш едно очо понякога :wf_039: , пък и не можеш да си сигурна и нямаш доказателства,че те не падат наистина сами на земята(аз лично съм била убеждавана мнoгoкратно в това :wc_055: )
За последните снимки...Нямам думи...В началото казваше ,че кучо въпреки всичко е с тъжни очи...Сега, какво мислиш дали?! :wub: :md_064:
Тук следват пожелания за Новата Година,но толкова съм развълнувана,че само ще кажа...Много здраве и сбъднати мечти на цялото ти семейство... :ha_081: :vb_024:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#102 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 04 January 2011 - 10:10 PM

Така добре го е казала grigo009, че за последните не е останало нищо за казване :ba_025:

Честита Нова Година taraT, единственно бих ви пожелала да сте живи и здрави, всичко останало си го имате! :wub:
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#103 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2011 - 12:50 AM

Ей сега попаднах на темата и я изчетох на един дъх.Не знам какво да кажа,трудно намирам думи.Такава добрина,такова чудо......господи настръхнал съм целия и треперя.Мога само да ви се поклоня taraT .И на вас denicc и на всички които помагат на бездомните и изоставените да намерят дом и ласка. :rc_036:
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#104 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 05 January 2011 - 03:37 PM

Здравейте пак от нас!Днес съм малко притеснена.Деди се събуди сутринта с кашлица.Не си изяде и всичката гранулка.Температура 38с, което е малко под нормалната.Нослето е студено и влажно.Хрема няма.Има и газове, които са без миризма.Храна не е сменяна.Разстройство също няма.След малко бягаме при вета.Стискайте лапки да не е нещо сериозно!

П.П.Григо , молбата е изпълнена,нацелувани и намачкани всички,без Фифа/папагала/тя си е малко диваче.

Деди е добре!Върнахме се от вета.Всичко е наред по белите дробове,сърцето.Но затова пък Деди се оказа с перде на дясното око,всъщност аз от самото начало го подозирах това,че той с това оче не вижда.Доста често се блъска във врата или масата.Забелязала съм ,че и навън в тъмното предпоч
ита да се движи плътно до стена.Хубавото е , че лявото око все още е наред.Това е засега от нас!
По късно ще качим и снимки!
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#105 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 January 2011 - 10:59 PM

Моляя,само не се смейте,трима дрисльовци.....Всъщност тука е само един....
Прикачена снимка
Нещо си шушукат на ушенце пак...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Най-вероятно става въпрос за пържоли.............
Не, става въпрос за заговор ,за сваляне на правителството,дребния шепне:"Слушай мен,пържолите падат от мен,в мен е истината,остави я тази изкукуригала сврака,следвай ме и ще спечелиш!
След моето обаче разкритие за заговор, двама ни лук са яли, ни лук са мирисали....Те така си седят пред някаква си топка......Оффффф да ги съжали човекКачена снимка
Прикачена снимка
П.П.Много е важно за дребния да споделя всеки един миг от живота си с неговите приятели,дори и такива нещаКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#106 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 January 2011 - 11:23 PM

Хихихи, да са ти живи и здрави и тримата дрисльовци, много са готини :smile:
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#107 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 January 2011 - 11:38 PM

Даммм,мнооооооого са готини!Благодаря ти Дениц,още веднъж че ми го доведе това съкровище!Винаги ,когато минаваш през Бургас си добре дошла,да го видиш "дрисльото"!
User's Signature

Качена снимка

#108 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 January 2011 - 11:50 PM

Показване на мнениетоtaraT, в 05 January 2011 - 10:43 PM, написа:

Винаги ,когато минаваш през Бургас си добре дошла,да го видиш "дрисльото"!

Не се и съмнявай, имам ли път на там, не ще пропусна да ви навестя :wub:
User's Signature

#109 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2011 - 10:15 AM

Извинете,но защо темата е в раздел изгубени,търсещи дом?
А за снимките,страхотни са,на това му викам аз семейна идилия! :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#110 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 January 2011 - 12:50 PM

taraT - така ми стопляш душата с тези снимки и разкази за Деди

Благодаря ти :rc_036:

да сте живи и здрави висчки
и много радост през новата година :re_037:

:rc_036:

#111 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 January 2011 - 11:57 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 04 January 2011 - 09:02 PM, написа:

...В началото казваше ,че кучо въпреки всичко е с тъжни очи...Сега, какво мислиш дали?! Качена снимка Качена снимка

Да ,все още мисля , че Деди има най-тъжните очи на света.Той все още си чака неговия Човек,този който някога го е взел като пале,радвал му се е на младини и може би е имал най-незабравимите преживявания със него.Деди не е забравил!Все още доверието което градим не е отмило неговите спомени,за минало,за обич.Деди ми има пълно доверие,следва ме,не се отделя от мен,но аз съм спасителната сламка.Той си знае,че е имал човек,за когото да живее....Дори сега ,когато пиша това, Деди си лежи на топло,в неговото второ легло,но насън продължава да плаче,да сънува.Отивам , гушкам го,той си слага голямата главица на коляното ми и все едно ми казва:Нали знаеш,много съм ти благодарен,но аз си имам моят човек до гроб!Седя и се питам?Какво си преживял?Как си живял?Бил ли си обичан?Дали си живял на зелена полянка или вързан на синжир?Бил ли си обичан истински някога?Заслужава ли си твоята скръб по някой човек?Отговор няма да получа!
Деди,незнам как да го кажа,знам ,че ти не четеш тук,знам , че и нашата реч ти е непонятна!Знам ,че вече те обичам безкрайно,знам , че не мога да ти върна някога това което си имал.Знам , че те деля с още една лигла и най-вероятно това ти идва в повече.Знам, че като ме вдигнеш към 3 през нощта,просто да се поразходим,не го правиш нарочно,знам че ти си едно невероятно куче герой.Знам ,че си благодарен за това което правя за теб,ама повярвай ми,аз пък истински се влюбих в теб.....
Малееееееееее,че се отплеснох в любовни излияния.....
User's Signature

Качена снимка

#112 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 January 2011 - 12:35 AM

Показване на мнениетоtaraT, в 07 January 2011 - 11:02 PM, написа:

Да ,все още мисля , че Деди има най-тъжните очи на света.Той все още си чака неговия Човек,този който някога го е взел като пале,радвал му се е на младини и може би е имал най-незабравимите преживявания със него.Деди не е забравил!Все още доверието което градим не е отмило неговите спомени,за минало,за обич.Деди ми има пълно доверие,следва ме,не се отделя от мен,но аз съм спасителната сламка.Той си знае,че е имал човек,за когото да живее....Дори сега ,когато пиша това, Деди си лежи на топло,в неговото второ легло,но насън продължава да плаче,да сънува.Отивам , гушкам го,той си слага голямата главица на коляното ми и все едно ми казва:Нали знаеш,много съм ти благодарен,но аз си имам моят човек до гроб!Седя и се питам?Какво си преживял?Как си живял?Бил ли си обичан?Дали си живял на зелена полянка или вързан на синжир?Бил ли си обичан истински някога?Заслужава ли си твоята скръб по някой човек?Отговор няма да получа!
Деди,незнам как да го кажа,знам ,че ти не четеш тук,знам , че и нашата реч ти е непонятна!Знам ,че вече те обичам безкрайно,знам , че не мога да ти върна някога това което си имал.Знам , че те деля с още една лигла и най-вероятно това ти идва в повече.Знам, че като ме вдигнеш към 3 през нощта,просто да се поразходим,не го правиш нарочно,знам че ти си едно невероятно куче герой.Знам ,че си благодарен за това което правя за теб,ама повярвай ми,аз пък истински се влюбих в теб.....
Малееееееееее,че се отплеснох в любовни излияния.....

:wub: :wub: :wub:
taraT, дали няма някаква възможност да те клонираме...минимум 1 000 000 пъти поне...
User's Signature

#113 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 January 2011 - 01:16 AM

Много тъжно, но пък е истинско ... Деди, както и всички кучовци са същества, вярни до гроб. Дали са обгрижвани добре или зле, те ще обичат до край. Предателството им е непонятно за добро или за лошо.
taraT, :wub:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#114 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2011 - 09:29 AM

ТараТ,любовното ти писъмце ме разплака в съботната сутрин.Върна ме години назад,когато прибрах от улицата един "пич".Живя при мен 8г,вероятно повече отколкото при предишния си стопанин,но през всичките тези години усещах търсещия му поглед,понякога обнадежден,понякога примирен,но винаги беше там,дълбоко в очите му.
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#115 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 January 2011 - 01:31 AM

Ехоооооооооо, нали не сте ни забравали?!?
Ами ха честит първи месец на Деди!Дедко е добре,ама много добре според околните!Според тях е загладил косъм и заякнал в крачетата!Според мен все още си е същия клечо,въпреки огромния апетит дето го има.Е определено стъпва по-добре на краката,щом днес ми се наложи да го гоня заради услужливо оставена тарелка пълна с някаква храна/най-вероятно оставена за котките/,после реши да бъде и арбитър между два борещи се пинчера!Ама кво строяване им направи!Така им се скара,че крайния резултат беше един пинчер закачен на главата и един на левия хълбок/нещо се опитваше да го клати/Определено имаме афинитет към малките стройни породиКачена снимка ,всъщност незнам как е при вас ,ама и при тях май противоположностите се привличат.Тара също обожава всичко що е по - малко от 3-4 кила.
Иначе си пием витамините,+ добавките за ставите и така си я караме пенсионерската.
Деди се оказа и един мнооооого приказлив куч.Поради здравословни причини ми се наложи да си стоя у дома и така имаме цялото време на света само за нас си тримата/не четиримата,щото малката 3 годишна досада я изпращаме в градината/Качена снимка Много обичаме да говорим,когато сервираме масата,или пък просто когато искаме да се гушнем.И много се радвам , че най-вече Тара почна да ме приема такъв какъвто съм.Най-редовно идва да ми проверява ушите чисти ли са или даКачена снимка
Та така....Днес си имах гости по случай моето ново къщи,моята какичка дойде на гости и ми донесоха подаръци.Ама едни такива всусотий,дето кака изобщо иначе не ми ги дава.
А, и още нещо,аз такова, топките отначало само се правех че не ме интересуват,сега даже успях да си открадна една от Тара и си я крия много внимателно под завивката.Тя си е само моя,навън нейните са обществени! Лека вечер от нас и много мокри целувки!

ей така е да си налазен от кучета!
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#116 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 January 2011 - 01:42 AM

Показване на мнениетоtaraT, в 12 January 2011 - 12:36 AM, написа:

.....А, и още нещо,аз такова, топките отначало само се правех че не ме интересуват,сега даже успях да си открадна една от Тара и си я крия много внимателно под завивката.Тя си е само моя,навън нейните са обществени! Лека вечер от нас и много мокри целувки!

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Лека и на вас, страхотни сте... :wub:
User's Signature

#117 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2011 - 03:59 PM

Минаваме за малко от тук,само да си покажем откраднатата топкаКачена снимка

Опитвам се да я подритвам,ама не особено успешно...

Прикачена снимка

Някой се опитва да ме изненада от към гърба....

Прикачена снимка

Ти кво чакаш,опитай ако искаш да си я вземеш....

Прикачена снимка

Чакай малко почивка,че нещо крачищтата не държат...

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#118 Потребителят е офлайн   Abadon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 04:36 PM

TaraT стопляш душата ми всеки път. :ra_180:
Мод, няма ли най-сетне тази тема да се премести? Разделът "Изгубени/търсещи дом" никак не се връзва с топлите и пълни с обич разкази :hb_027: в думи и/или картинки на TaraT.

МОД:Така, тъй като в подфорума "Немско овчарско куче" си нямаме подобна тема за намерени и задомени, въпросната си седи тук, където си я знаят потребителите, с променено под заглавие "Деди вече е обичан"!

User's Signature

"Добрият стрелец се прицелва преди всичко в себе си"

#119 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 11:18 PM

:r_181: За хора,които са имали тежък ден и единствения шанс, да не направят някои семеен скандал,за разпускане на напрежението е някоя тема ...хапче за добро настроение...А тази е с винаги 100% успех,в това направление и е безотказна...
ТараТ ти си човекът чудо...Вярвай ми...
Начина,подхода въобще всичко в детайли, когато ни правиш съпричастни към тази история...
Ооооххх тотално съм изперкала нещо днес...Само ще кажа БЛАГОДАРЯ ТИ от сърце...
Kолкото повече, толкова по добре, като снимки и разкази...Защото човек е достатъчно да погледне и забравя и проблеми, и нерви, и чудо...
Прегръщам ви много теб и твоето прекрасно семейство... :ha_081:

P.S...За любовното ти писмо към Деди имам да коментирам,ама нямам време сега,че и мен ме чакат последната вълна дзверове...ще го вместя в следващо просветление...Но във всеки случай не те е срам :wub: ...Да ме разплачеш и разчувстваш,като някоя ученичка...Отиде ми и авторитет и чудо... :wub: :ae_085:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#120 Потребителят е офлайн   arina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 January 2011 - 10:40 AM

Tarat - няма за пореден път да пиша колко си страхотна - това вече всички го разбраха! Само се надявам собственикът на кучо, както и други подобни нему създания да прочетат разказчето ти за търсещите очи на Дедко и да си помислят добре, дано ги зачопли душата и да престанат да се отнасят консуматорски към взетите от тях животинки. Гледала съм 13 години прекрасен НОК в къщи и когато дойде краят, дори не пожелах да го откарам в клиника и да се стресира още повече, а исках да издъхне в прегръдките ми, у дома си, макар всички в къщи да бяхме полудели от мъка.....Ама и мен ще ме разплачете вие! И аз си миля дали не може да те клонираме, че положението е тежко! Да сте живи здрави ти и прекрасното ти семейство и да имате много щастливи мигове заедно!

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни