Dog.bg Форуми : Фотогалерия и представяне:))

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (168 Страници) +
  • « Първа
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Фотогалерия и представяне:))

#3221 Потребителят е офлайн   eyes_on_you Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 November 2011 - 09:57 PM

Малко есенни снимки от последното слънце на годината!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3222 Потребителят е офлайн   DiLqNkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2011 - 10:06 PM

Страхотни снимки на малката принцеса!!! Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3223 Потребителят е офлайн   DiLqNkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2011 - 06:25 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

Малко есенни емоции Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3224 Потребителят е офлайн   princess6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2011 - 11:40 PM

На разходка с Майки :db_046:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Нямам време да мразя, защото съм заета да ОБИЧАМ !

Качена снимка

#3225 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2011 - 12:34 AM

Показване на мнениетоprincess6, в 07 November 2011 - 09:40 PM, написа:

На разходка с Майки Качена снимка

На 5 месечна възраст вече отдавна йоркширския териер е изправил уши, ако е йоркширски териер, ако е кръстоска няма как да стане. Ето пример от развъдник Йорк Анастасия.
Така и не разбраха българите, че цената се определя от качеството.
Оригинала има различна цена от подобието.
Ние обаче все така упорито се опитваме да измислим топлата вода.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#3226 Потребителят е офлайн   tri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 November 2011 - 03:29 PM

Показване на мнениетоlidiya, в 08 November 2011 - 12:34 AM, написа:

На 5 месечна възраст вече отдавна йоркширския териер е изправил уши, ако е йоркширски териер, ако е кръстоска няма как да стане. Ето пример от развъдник Йорк Анастасия.

Подкрепям казаното от г-жата.Както за ушите така и за подобиата.Повечето кучета са смески.И аз преди време имах едно...ни калции помогна нито лепенки.Така че всичко е ГЕН!!!!!!!

#3227 Потребителят е офлайн   princess6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2011 - 04:14 PM

Мила Лидия искам да Ви поясна ,че въпреки че кучето ми не е закупено от специализиран развъдник - е също толкова умно и красиво (за мен- за другите не ме вълнува) и смея да твърдя ,че е НАЙ-УНИКАЛНОТО КУЧЕ НА ПЛАНЕТАТА и защо ? Ами защото е МОЕ и го ОБИЧАМ и изобщо не ме интересува рода му и майка му и баща му кои са ..щом е живо и здраво и ме радва.Вече започна да изправя ушите и съм на мнение,че : Когато ветеринаря говори ,представителите на развъдници трябва да мълчат или поне да ми помогнат със съвет ..Така,че както аз не се интересувам от уникалните Ви кучета (в което няма съмнение,че е така) и Вие не се интересувайте от моят Майки.Ако мислите ,че ще промените нещо с мен или кучето ми с "истина" (която Вие твърдите че казвате) или с "злобни" коментари (както аз смятам,че се отнасяте към мен) ще постигнете нещо - Оо бъркате се.. едва ли ще заобичам кучето си по-малко само и само защото не е от развъдник ..Знаем всички ,че българите сме злобно племе и ,че предпочитаме по-добре да нагрубим отколкото да помогнем , но все пак това е форум и имаме право да изказваме мнение и да питаме когато нещо не разбирам Вас - компетентните.
User's Signature

Качена снимка

#3228 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2011 - 09:19 PM

Хайде драга моя да ти напиша аз сега !
Взе да ми писва от твойто отношение в този форум ! Независимо дали някой са се отнесли грубо а други любезно ти определено си шило в торба !
Не е в мой стил да нагрубявам хората, но да плюеш по труда на хора с презтиж и знания и едновременно с това да си ти тази която се е сама регистрирала тук няма да позволя !
Не ми пиши в червен цвят ние четем и в черен / червения е за сгрешилите ! Слушай ветеринарите и не раздавай акъл !
Не моли никой повече за съвети и си го обичай както искаш ... за нас измерението е порода а не едно КУЧЕ !
ОЩЕ ЕДИН ПОДОБЕН ПОСТ И ЩЕ ТИ ЗАБРАНЯ ДА ВЛИЗАШ ТУК .... СМЯТАЙ ТОВА ЗА ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#3229 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2011 - 09:38 PM

Показване на мнениетоprincess6, в 10 November 2011 - 02:14 PM, написа:

Мила Лидия искам да Ви поясна ,че въпреки че кучето ми не е закупено от специализиран развъдник - е също толкова умно и красиво (за мен- за другите не ме вълнува) и смея да твърдя ,че е НАЙ-УНИКАЛНОТО КУЧЕ НА ПЛАНЕТАТА и защо ? Ами защото е МОЕ и го ОБИЧАМ и изобщо не ме интересува рода му и майка му и баща му кои са ..щом е живо и здраво и ме радва.Вече започна да изправя ушите и съм на мнение,че : Когато ветеринаря говори ,представителите на развъдници трябва да мълчат или поне да ми помогнат със съвет ..Така,че както аз не се интересувам от уникалните Ви кучета (в което няма съмнение,че е така) и Вие не се интересувайте от моят Майки.Ако мислите ,че ще промените нещо с мен или кучето ми с "истина" (която Вие твърдите че казвате) или с "злобни" коментари (както аз смятам,че се отнасяте към мен) ще постигнете нещо - Оо бъркате се.. едва ли ще заобичам кучето си по-малко само и само защото не е от развъдник ..Знаем всички ,че българите сме злобно племе и ,че предпочитаме по-добре да нагрубим отколкото да помогнем , но все пак това е форум и имаме право да изказваме мнение и да питаме когато нещо не разбирам Вас - компетентните.

Качена снимка Приликата между просто стопанина и кинолога е в това, че и двамата харесват и обичат кучета, разликата е в това, че за първия е валидно: "моето гардже е най-рошавото", а втория не се срамува да признае, че някое от кучетата му е далеч от това което трябва да бъде.
А колкото до "ветеринаря говори, кинолозите да мълчат" нещо много сте се объркали: "когато фактите говорят и Боговете мълчат". За некъдърността и некомпетността по отношение не само на породи, но на диагностициране и лечение на българските ветеринари, можете да четете не само в този форум, а в повечето форуми на този сайт.
И нещо сте се объркали, че имам желание да Ви променям. Истината е, че въобще не ми пука ни за Вас, ни за Вашето куче, а най-малко дали имате проблеми или се нуждаете от съвети. Да си Ви съветват от там дето сте си взели кучето. Да това е форум, но не е за да решаваме грешките на хората, а за да ги предпазваме, ако имат такова желание. "На сила не може да се даде, насила може да се вземе."
Нещо сте се объркали да си мислите, че точно с мен може да се заяждате.
Аз съм "най-големия фен" на тъпаците дето са спонсори на зоомагазините и борсите и подпомагат развъждането на кучета подобяващи на нищо и дето си въобразяват, че съм длъжна да им обяснявам как да си гледат кучето.
Да това е форум само, че не е форум да решаваме проблемите на пишман развъдчиците и на поредния балък дето им се вързал.
Целта на форума е да бъдат предпазвани бъдещи стопани от измама и разочарование. Повтарям отново за тези дето май и повторение не вдяват.
В цял свят е нормално за въпроси по отглеждане на кучето и въпроси появили се в течение на времето собственика да се обърне към онзи, които го е поизвел.
Било форум, били сме длъжни, длъжни сме само на онези, които са си взели кучета от нас и сме поели ангажимент и сме заложили името и труда си, длъжни сме нашите кучета да растат и да бъдат отглеждани правилно. На никой друг не сме длъжни. Всеки да си поема отговорността за това какво е създал и за това какво е казал и обещал на някого.
Не впечатлявате никой, който наистина обича кучета и се стреми да има колкото се може повече истински и здрави кучета и колкото се може по-малко бездомни кучета, нито с червения шрифт, нито с големината на шрифта, нито с високопарни изрази.
Трябва Ви още доста житейски опит за да проумеете някои неща от живота.
А племето ни не е било такова каквото е сега. Просто във времето лош геннен материал и неправилна селекция. Така се получават приличащи на нещо, но всъщност нищо.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#3230 Потребителят е офлайн   silasq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 November 2011 - 10:38 PM

За пореден път се уверявам,че това е форум за развъдчици и техните кучета или сте го превърнали в такъв.:ae_085:Такива като мен и princess6 няма място тук.Не се заяждам,но от горе споменатото това следва.

#3231 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2011 - 10:51 PM

Не не значи това макар че форума е клубен ако прочетете !
Но вие искате да ви подкрепяме в неща с който ние се борим .... и когато не се съгласим с вашето мнение започвате да се обиждате ! Влизате за съвет а отговорите не Ви допадат !!!!
Ние всички обичаме кучетата си но най -вече породата и няма да се разтапяме срещу всяко изказване аз обичам кучето си ... ми нормално иначе защо си го взел ! Но ако на вас не Ви харесва посещението на форума е доброволно !
АЗ ЛИЧНО НЯМА ДА ТЪРПЯ ТОЛЕРИРАНЕТО НА ХОРА КОЙТО ОБЕСНЯВАТ ЧЕ НИЕ СМЕ СНОБАРИ И СКЪПЧИИ А КАКТО ДНЕС ИМАХ СЛУЧАЙ ЕДНА ЖЕНА МЕ МОЛИ ЗА ПОМОЩ С ТАКОВА КУЧЕ И ПРЕДСТАВЕТЕ СИ Е ДАЛА ТОЛКОВА ПАРИ КОЛКОТО СТРУВАТ В РАЗВЪДНИК ! И КАКВО СПЕЧЕЛИ НЕРВИ ВМЕСТО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ !!!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#3232 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2011 - 10:58 PM

Показване на мнениетоsilasq, в 10 November 2011 - 08:38 PM, написа:

За пореден път се уверявам,че това е форум за развъдчици и техните кучета или сте го превърнали в такъв.Качена снимкаТакива като мен и princess6 няма място тук.Не се заяждам,но от горе споменатото това следва.

Пак и отново не сте разбрали. Това е форум за хората, който харесват породата "йоркширски териер" и искат тя да бъде съхранена и запазена за поколенията след нас в ИСТИНСКИЯ си вид, без значение имат или нямат представител на породата и без значение каква грешка са допуснали, защото в крайна сметка те си я плащат.
Да форума е за опазване, съхранение и продължаване на породата, а не примерно: дали кученцето Ви се изплезило или Ви се е усмихнало. Тук сме се стремили да съберем полезна информация, а не да си бъбрят тинейджъри в еуфория от нови си подарък, дето обикновенно им омръзва скоро и в даден момент им е скучно.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3233 Потребителят е офлайн   tri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 November 2011 - 11:08 AM

Silasq Ами не сте права.хората тук са изписали много страници и много ценни савети са дали,просто трябва да се разровете и ще намерите отговор за всичко.И ветерен. би трябвало да разбират от болести а не от породи.трудно биха разпознали малко кученце дали е смеска или истинско.Не се заблуждаваите разликата между кучетата взети от легитимен развадник и всички останали борси е от тук до луната както в външен вид така и в характер,Имаите уважение и наистина никои не е длъжен да ви дава съвети.А те го правят-без значение от къде е взето кучето.Това са хора с опит а не просто махленски разваждачи и не говорят празни приказки.

#3234 Потребителят е офлайн   tri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 November 2011 - 11:28 AM

princess6Т Ти си била много нагла, къде мислиш че се намираш.Направо не се старпях-гледаи си кучето такова каквото е и не обиждаи хора на които на малкото пръстче не можеш да стъпиш.Ако си беше взела истинско иорки сега щеще да си го гледаш без да мислиш дали ще вдига ушите или ще прилича ли на тези от снимките.Аз ще ти кажа 4е няма да прилича .Но ти си го обичаи тва никои не го интересува.Възпитанието много ти куца.

#3235 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2011 - 05:36 PM

Не става дума за това какво е кученцето, а за елементарно възпитание на потребителите.Недостатъци на породата се срещат както при кучетата от борси, така и при тези от легитимните развъдници, поправете ме ако греша, но именно затова се разделят на брийд, шоу и пет клас.
Стига с тези излишни коментари който иска да чете, но няма смисъл от сърдене, когато ви се казва истината.
На мен пък винаги са ми отговаряли хората тук, когато съм задавала въпрос и като човек с едно родословно и едно неродословно куче мога да кажа, че няма разделение в помощта.
Относно ветеринарите - те са, за да лекуват. За другото си има съдии
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#3236 Потребителят е офлайн   DiLqNkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2011 - 06:07 PM

Показване на мнениетоilina888, в 11 November 2011 - 05:36 PM, написа:

Не става дума за това какво е кученцето, а за елементарно възпитание на потребителите.Недостатъци на породата се срещат както при кучетата от борси, така и при тези от легитимните развъдници, поправете ме ако греша, но именно затова се разделят на брийд, шоу и пет клас.
Стига с тези излишни коментари който иска да чете, но няма смисъл от сърдене, когато ви се казва истината.
На мен пък винаги са ми отговаряли хората тук, когато съм задавала въпрос и като човек с едно родословно и едно неродословно куче мога да кажа, че няма разделение в помощта.

Абсолютно съм съгласна. И аз имам куче от зооборса (не се гордея с това) и когато съм имала нужда от помощ съм я намирала тук. Никога няма да забравя как когато малчо беше счупил краче и писах за първи път тук, точно Лидия беше тази, която се отзова моментално и дори остави личния си телефон за връзка.
Не мога да разбера, как някой може да разсъждава толкова необективно и да се тупаме в гърдите, че нашето гардже видиш ли е най-хубавото само защото си е наше..Всеки собственик на куче прекрасно знае, че любовта и щастието, което даряват на нас хората е еднаква и от палето взето улицата, и от международния шампион със стотици титли. Не мисля, че изобщо трябва да е тема на обсъждане това, защото е ясно, че всеки от нас обожава животинчето си и така и трябва да бъде.

Тук става дума за нещо много по-различно..макар примерно аз да не съм се опарила сериозно с това, че имам кученце взето от място, различно от легитимен развъдник, макар и на улицата хората да го припознават като представител на породата йоркширски териер (не че това е критерий имайки предвид капацитета на масата...), макар да е здрав, умен, жизнен, игрив, това не значи, че не съм допуснала грешка. Това не значи, че като виждам, че генът му куца откъм козина, само защото е най-любимото ми същество, ще твърдя, че има разкошна козина и може да се мери с кучетата по изложбите... и т.н.

Благодарение на този форум, както и на контактите си с хора, обичащи тази порода, благодарение на доста книги и материали в интернет, които съм изчела за породата (и което е може би минимална частица от информацията и знанията, които професионалистите в областта притежават), твърдя, че грешката, която съм допуснала е осъзната и активно се опитвам да разпространявам в близкото си обкръжение идеята, че ако нямаш възможността да си закупиш куче от легитимен развъдник, алтернативата не е зоомагазин/борса, а да осиновиш бездомниче.

Наистина мисля, че колкото и да сме различни, тук пишем хора, обичащи животните, хора които Заедно бихме могли да популяризираме проблема с търговията с невръстни животинки..Сега поне живеем във време, в което социалните мрежи се ползват от почти всеки, умеещ да чете и пише български гражданин (а дори и от някои илитерати Качена снимка)..може поне да опитаме да разпространим информация по темата, защото колкото и да е жалко малко хора са достатъчно разумни и късметлии, за да стигнат първо до форум като този и тогава да направят избора си откъде да закупят кученце. Вероятно звуча наивно на хора като вас, които дълги години се опитват да се борят срещу невежеството на българина по темата...... и все пак Качена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3237 Потребителят е офлайн   dimitrova Икона

Публикувано: 14 November 2011 - 11:48 AM

аз искам да благодаря на мария цанева,за всичко,което е направила за мен и кучето ми през двете години на нашето запознанство!както и да благодаря,че намира време да помага със съвети на всички потребители!

#3238 Потребителят е офлайн   princess6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2011 - 10:35 AM

Казвам едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на Лидия пред всички.Обясних й каква е ситуацията при мен и защо така реагирах.Не бях права и си го признавам!
User's Signature

Качена снимка

#3239 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 08:55 PM

Показване на мнениетоprincess6, в 18 November 2011 - 08:35 AM, написа:

Казвам едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на Лидия пред всички.Обясних й каква е ситуацията при мен и защо така реагирах.Не бях права и си го признавам!

Няма нищо. Всички понякога бъркаме в преценките си, казваме неща, които не мислим всъщност. Живота е напрегнат. За съжаление ни се струпва повече негативизъм в ежедневието, отколкото позитивизъм.
Моята баба казваше: "Преди да направиш или кажеш нещо, спри преброй до 100 и след това действай" Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3240 Потребителят е офлайн   princess6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2011 - 09:37 PM

След всичко ,което стана .. ето и един колаж от нас :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (168 Страници) +
  • « Първа
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема