ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА
Публикувано: 23 August 2007 - 07:04 PM
Благодаря на всички за информацията.
А ето малко и от мен.
От няколко месеца в България са внесли американската гранолирана храна за кучета Nutra Nuggets има я в зоомагазина до Елемаг-Лозенец.Излиза доста по ефтино от Роял Канин а и по висок клас.Има както храна за бебоци така и против стрес и за хубава козина.Надявам се и аз да съм била полезна по-някакъв начин.Благодаря ви отново на всички и прегратки на всички сладки йоркита super best w)
Публикувано: 30 August 2007 - 06:31 PM

Публикувано: 30 August 2007 - 09:41 PM
Аз също имам йорки на 5месеца и ходим да ни постригват ушичките в к-ки Анимо.До момента не сме си резали ноктите.Незнам къде живеете в София,но почти във всички вет. кабинети предлагат и подстригване.А мисля че и по-горе в тази тема има тел.на фризиорка съобщението е на YorkAnastasia.Надявам се да съм ви била полезна.Поздрави на маничето и да е мн.здраво да ви радва. r)
Публикувано: 03 September 2007 - 09:49 AM

Публикувано: 05 September 2007 - 02:26 PM
САЛОН за кучета на Искра Динкова за това в което ни превърнаха
bravoS bravoS bravoS От едно оръфано ку4енце , неприли4ащо на йорки , в един истински крал йоркшир bravoS bravoS bravoS

Публикувано: 28 October 2007 - 10:47 AM
Радвам се, че съществува този форум, за да се информираме за този прекрасна порода. Преди седмица ми подариха кученце, купено от развъдник в Несебър. Не съм запозната с породата и сега чета всичко за нея. Притесненията ми са, че е на почти 6 чесеца, а не си е изправила още ушите. Общо е доста слабичка, освен това е постригана зле, но е голяма сладурана и е много умна. По родословие трябвало да я кръстя с първа буква "С" и моля за предложения за име.
И все пак- за ушичките?
Публикувано: 28 October 2007 - 11:16 AM

http://www.ezticker.com/ticker/110/200/20070418/Rita[br]
Публикувано: 28 October 2007 - 11:38 AM

Публикувано: 28 October 2007 - 11:53 AM
Публикувано: 28 October 2007 - 08:03 PM
Прикачени файлове
-
Photo-0258.jpg (11.57K)
Брой сваляния: 578 -
Photo-0275.jpg (11.29K)
Брой сваляния: 511 -
Photo-0278.jpg (12.8K)
Брой сваляния: 480 -
Photo-0281.jpg (14.06K)
Брой сваляния: 460
Публикувано: 28 October 2007 - 08:42 PM

Публикувано: 28 October 2007 - 10:30 PM
А за къпането нашият доктор казва, че може и на десетина дни да се къпят, но само с чиста вода. Ние досега само веднъж с шампоан сме я къпали. Важното е мн бързо да я изсушиш после да не настине, използвай сешоара. Моята калпазанка най-много на сешоара се радва от цялата процедура.
Успех с малката сладурка :yahoo:

http://www.ezticker.com/ticker/110/200/20070418/Rita[br]
Публикувано: 29 October 2007 - 08:59 AM
Публикувано: 29 October 2007 - 10:10 AM
Предполагам,че сте от Бургас,съдейки от писаното по-горе от вас.Кученцето ви е много хубавичко-радвайте му се и си го обичайте такова,каквото е.
Форума е разделен на най-необходимите теми относно отглеждането,храненето,козметиката,профилактиката и т.н.-прочетете го внимателно и съм сигурна,че ще намерите и по-професионални и изчерпателни отговори на вашите въпроси.Не е възможно за всеки нов потребител да се пише пак едно и също,което написано по повод въпроса на потребител от миналата година напр.Случаите са идентични и това,което прочетете ще ви е от полза и сама ще намерите отговорите на въпросите си,които ще изникват и в последствие.
Позволих си да напиша това с риск дори да не бъда разбрана,но форума взе да става доста тромав от повтарящи се въпроси и своеобразни отговори.

здрави и красиви
www.yorkibows.com
Публикувано: 29 October 2007 - 10:31 AM
Аз съм от Варна и съм разговаряла с вас когато реших да си взема йорки, но за съжаление не бях казала на съпруга ми и той ме изненада с това кученце. Щеше да е по-добре и по-удобно. Съжалявам ако досаждам, но мисля че изчетох рубриката и не намерих за бълхо изтребители ;D. Не съм изчела само цялата говорилня, но все пак 108 стр. ;) А за ушичките не е ясно и за къпането вие казвате на 10 -тина дни, че може но все пак исках да уточня.
Благодаря за вниманието.
Публикувано: 04 November 2007 - 11:34 PM
казвам се Лили и си имам йорки на година и три месеца, взета ми е от YORK ANASTASIA. По паспорт малката ми е кръстена Анастасия, но аз от малка й казвам, че е красива като Анджелина Джоли и така стана Джоли. Ето и нейни снимки.
Аз за съжаление едва сега попаднах на този сайт и съм много щастлива, защото прочетох много полезни съвети. Иначе ние също имаме проблем с козинката. Още от малка Джоли мразеше да я реша и аз все гледах да й го спестявам ресането, докато в един момент стигнахме до там, че козината й се степа и сега е в много лош вид. От скоро започнах всеки ден да се опитвам да я реша и виждам, че на малката й е много неприятно, че я скубя, но няма начин трябва да я оправям някак си. Много мие тъжно, че заради моята немърливост сега така я мъча, чувствам се много виновна :'( Следващата седмица ще се опитам да се свържа с Мария, за да взема нужната ни козметика и искрено се надявам да успеем да се разрешим, да не се стига до драстично постригване.
Поздрави на всички йоркита и техните стопани от нас двете