ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА
Публикувано: 26 June 2008 - 02:37 PM
Здравейте! Искам да ви кажа,че предлагам всички продукти на Canina. Предполагам,че повечето от вас са запознати с тях. За тези,които не са могат да ги разгледат на този сайт: http://www.canina-bg.com/. Има продукти за козината,витамини,лосиони за очи и уши и много други. За въпроси пишете на лични или ми се обадете на тел: 0878 82 88 04 Полина :wub:
Публикувано: 01 August 2008 - 01:23 PM
приятели кажете някои добър фризиор за моята сладурка
Публикувано: 11 August 2008 - 02:29 PM
За шампоана и балсама незнам. Аз ползвам на Friskies за малки кученца с кокос. Не съм очарована, но за сега ще караме с този. Не е задължително да го храните с Роял Канин. Аз храня с друга марка ;)
Между другото не е нужно да повтаряш пост след пост да ти се отговори на въпроса ;) Това е в разрез с правилата
Между другото не е нужно да повтаряш пост след пост да ти се отговори на въпроса ;) Това е в разрез с правилата
Публикувано: 12 August 2008 - 09:34 AM
Ей, хлапе, чети бе, момиче! Питаш, отговарят ти хората и пак същото питаш през един пост...
Цитат
За шампоана и балсама незнам. Аз ползвам на Friskies за малки кученца с кокос. Не съм очарована, но за сега ще караме с този. Не е задължително да го храните с Роял Канин. Аз храня с друга марка ;)
Публикувано: 15 August 2008 - 09:57 AM
Цитат
e da taka e ne se nerviram a ti ima6 li skaip ;)
Ти не се ли казваше Симона? Или се прекръсти на Ива вече :-
Относно храната- не само Роял Канин е качествена храна...Аз като отидох във ветеринарната клиника за пръв път с кученцето си и казах каква порода е и на каква възраст ми препоръчаха няколко вида и според това коя храна повече се харесва на кучо наблегнах на нея :blink:
Публикувано: 17 August 2008 - 04:38 PM
Публикувано: 24 August 2008 - 10:15 AM
Ами все пак трябва да му измиеш главата. Аз действам така: с два пръста натискам ушетата на долу за да не влезе вода. После взимам от разтворения шампоан и слагам до очичките (Надолу не) После изплаквам обилно с вода. След като съм сигурна че няма останал шампоан по козиката внимателно хващам муцунката и пак от разтворения шампоан насапунисвам вратлето, мустачките и над нослето. После моля някой да държи ушичките и пак изплаквам с вода. :blink:
Не претендирам, че поступвам по най-правилния начин. Всъщност ако греша някъде ще се раздвам да бъда поправена :blink:
Не претендирам, че поступвам по най-правилния начин. Всъщност ако греша някъде ще се раздвам да бъда поправена :blink:
Публикувано: 06 September 2008 - 07:54 PM
Здравейте,водих моето ангелче за 2 ваксина,калции и подстрижка на ушите,че бяха обрасли.Ветеринарят обаче и ги подстрига целите,а тук във форума четох че не се подстригват изцяло.Освен това е мн грозничка сега :'( проблем ли е че са подстригани,направо обръснати ушите? :sos: :sos: