Dog.bg Форуми : ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГРИЖИ ЗА КОЗИНАТА И КОЖАТА

#581 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2011 - 04:14 PM

Показване на мнениетоdidi_bs, в 12 July 2011 - 06:42 AM, написа:

Здравейте!
Досега за поддръжка на козината ползвах продуктите на All systems и съм много доволна, но тъй като скоро привършват бих искала да помоля за съвет. Ако някой е ползвал Pure paws ще съм благодарна да ми сподели дали са по- добри или да остана на стария изпитан вариант. Качена снимка

И двете са добри марки, има и още добри марки, които се внасят, но всеки сам трябва да прецени, коя е най-подходяща за типа козина на неговото кученце. Няма правило. Въпрос на опитване, с коя марка козината на Вашето кученце изглежда добре. Понякога се случва да се ползва една марка, но след известно време да няма добър ефект и да се налага да се премине към друга.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#582 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2011 - 08:02 PM

Показване на мнениетоlidiya, в 12 July 2011 - 04:14 PM, написа:

И двете са добри марки, има и още добри марки, които се внасят, но всеки сам трябва да прецени, коя е най-подходяща за типа козина на неговото кученце. Няма правило. Въпрос на опитване, с коя марка козината на Вашето кученце изглежда добре. Понякога се случва да се ползва една марка, но след известно време да няма добър ефект и да се налага да се премине към друга.

Благодаря! В такъв случай оставам на All systems докато ми вършат добра работа :ba_025:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#583 Потребителят е офлайн   Pavlostefano Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 July 2011 - 12:43 AM

Здравейте,бих искала да Ви попитам има ли някой,който е
използвал козметиката на Versele Laga шампоана е специално
за малки кученца.
Когато взимах кученцето от развъдника ми го дадоха и с този
шампоан и ми го препорачаха.
Бих искала и вашият сьвет ,добьр ли е продукта ,или да се
насоча кьм друга марка.

#584 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 July 2011 - 10:42 PM

Не съм го ползвала, нямам наблюдения. В магазина го имаме, но досега не съм чула някой клиент да го търси, да пита за него или въобще да прояви интерес, ако това може да бъде коректив дали е качествен.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#585 Потребителят е офлайн   Pavlostefano Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 July 2011 - 07:39 AM

Благодаря,Ви ,че ми отговорихте :ae_085:
От форума знам,че има хубави марки шампоани явно ще трябва да ги изпробвам,за да намеря подходящият за моето кученце.
Мерси отново и хубав ден :re_037:

#586 Потребителят е офлайн   didi_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 July 2011 - 11:42 AM

Доста време ползвах шампоаните на Beaphar преди да започна да си търся по- добра козметика. Така, че на първо време можете да къпете с бебешкия на Beaphar, около 6 лева трябва да е.
Поздрави и хубав ден :ae_085:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#587 Потребителят е офлайн   Pavlostefano Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 July 2011 - 12:01 PM

Аз живея в Германия и трябва да проверя дали го има това шампоанче.
Ще разпитам,дано да го намеря,ако не ще тарсим друга алтернтива.
Мерси.

#588 Потребителят е офлайн   sissi54 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 July 2011 - 01:28 PM

ZDRAVEITE.MOJE LI NQKOI DA MI KAJE KADE IMA FRIZIORSKI SALONI ZA KU4ETA.PO VAZMOJNOST V BLIZOST DO KV. STRELBISHTE.BLAGODARQ PERDVARITELNO
.Прикачена снимка

#589 Потребителят е офлайн   charity Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 July 2011 - 02:24 PM

Скоро ще бъде открит фризьорски салон за домашни любимци близо до ВМА.
А за момента (ако Ви устройва Борово като квартал) бих Ви предложила професионалните услуги на Полина Тахова.
тел. 0878 82 88 09

#590 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2011 - 10:59 PM

Показване на мнениетоsissi54, в 27 July 2011 - 11:28 AM, написа:

ZDRAVEITE.MOJE LI NQKOI DA MI KAJE KADE IMA FRIZIORSKI SALONI ZA KU4ETA.PO VAZMOJNOST V BLIZOST DO KV. STRELBISHTE.BLAGODARQ PERDVARITELNO
.Прикачен файл Copy of 09.12.09 TRADATE2.JPG

Предполагам, че не Ви трябва просто фризиорски салон, а Ви трябва някой който разбира от грууминг на йоркширски териери. maria 11111( Luxyri york) и аз също мога да ви помогна. Зависи какво Ви е удобно, трябва да ви е ясно какво искате за кучето и да го оставите в рамките на 2 часа, поне, зависи колко е свикнало с това да бъде къпано, сушено и ресано. Останалото са глупости.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#591 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2011 - 11:05 PM

Показване на мнениетоcharity, в 27 July 2011 - 12:24 PM, написа:

Скоро ще бъде открит фризьорски салон за домашни любимци близо до ВМА.
А за момента (ако Ви устройва Борово като квартал) бих Ви предложила професионалните услуги на Полина Тахова.
тел. 0878 82 88 09

И от кога Полина Тахова започна да разбира от грууминг, след като до "вчера" беше виждала йорширски териер на снимки в интернет и за нея беше едно такова кученце дето да си го гушкаш и играеш с него като ти е скучно? За грууминг на йоркширски териер могат да говорят хора, които са си купили и отглеждали шоу клас кучета и са минали курс във водещите развъдници за породата в света. Друг е въпроса ако просто вземеш машнинка и острижеш до кожа някое йорки е това всеки го може.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#592 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2011 - 12:12 AM

смело мога да кажа, че Полина Тахова разбира от грууминг и то на доста високо ниво.
Казвам го от личен опит, след като преди година на нашето черноморие една от Водещите развъдчички в Европа ме спря на улицата и ми каза колко перфектно е подстригано йоркито ми. :ae_085:
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#593 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2011 - 12:27 AM

Показване на мнениетоilina888, в 28 July 2011 - 10:12 PM, написа:

смело мога да кажа, че Полина Тахова разбира от грууминг и то на доста високо ниво.
Казвам го от личен опит, след като преди година на нашето черноморие една от Водещите развъдчички в Европа ме спря на улицата и ми каза колко перфектно е подстригано йоркито ми. Качена снимка

Смело мога да кажа, че това са глупости и опит за интриги от хора, които са много далече от породата и явно се интересуват от меркантилността.
Може ли да ми напишете името на собственичката на водещия развъдник в Европа, която Ви е дала такова мнение и аз лично ще я попитам дали е така? Стига да е наистина такава, каквато я преставяте.
Тъй като сега предстои конференция на собствениците на водещи развъдници, членове на киноложките клубове за породата в света, която ще се проведе тук и ще присъстват всички собственици на водещи развъдници в света и членове на породни клубове. Всички приятели на породата "Йоркширски териер" в България сме изключително поласкани от това, че ще сме домакини такова значимо събитие и председателстващ на събитето ще е БЪЛГАРИН.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#594 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2011 - 12:45 AM

Това кой е близо и кой е далеч от породата се вижда повече от ясно по снимките :)

Относно меркантилността, нещо не ВИ разбрах.
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#595 Потребителят е офлайн   charity Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 July 2011 - 09:58 AM

Позволих си да дам препоръка, от личен опит и без знанието на Поли. За което се извинявам, единствено на нея. Не съобразих, че ще започне наново писане на празни приказки! И кой е по - по - най!
Всъщност, не е чак такава философия да се подстриже и оформи едно йорки, а по начина , по който го прави Поли е и удоволствие за самото куче.
А относно кой какви курсове е карал "във водещите развъдници за породата в света" , мисля, че на всички ще е интересно да разберат от къде са Вашите дипломи?!

#596 Потребителят е офлайн   karlis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2011 - 10:17 AM

Здравейте!
Полина Тахова съм.
Аз мога само да благодаря на Илина и Дени за подкрепата и да кажа,че който е ползвал моите услуги може сам да прецени кое му харесва и кое не, и колко аз разбирам от грууминг на породата Йоркширски териер. На друг нямам намерение да отговарям.
Лек ден на всички!
User's Signature

http://www.facebook....143081692411801
facebook : Полина Тахова
tel: 0878 828 809

Качена снимка

#597 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2011 - 10:22 AM

Мисля че спора ви е излишен !!! Да се подстриже едно йорки качествено не е никак лесно а що се отнася до ГРУМИНГ той не включва само подстригване .... и далеч не е лесна професия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Друг е въпроса че напоследъка у нас доста хора решиха че им е станало професия!
Скоро разглеждах обяви и там всеки втори отглеждащ йоркита предлага и ГРУМИНГ УСЛУГИ :af_089:
Интересно но факт :md_064:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#598 Потребителят е офлайн   maria11111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 July 2011 - 02:52 PM

Показване на мнениетоilina888, в 28 July 2011 - 10:45 PM, написа:

Това кой е близо и кой е далеч от породата се вижда повече от ясно по снимките :)

Vsi4ki predlagame uslugi kato kapane,RAZRESVANE,postrigvane i ako nqkoi ima nujda neka da se obadi 0889582173 Maria Andonova

p.s.A TOVA KOI E DOBAR V SLU4EA NE SE KOMENTIRA ZA6TOTO NA SNIMKITE SE VIJDA NAISTINA,VSEKI KOITO IMA RAZVADNIK ZNAE KAKVO E GROOMING I KAK SE OTGLEJDA KOZINA

molq da ne se sazdava naprejenie m-u kolegite s podobni izkazvania

#599 Потребителят е офлайн   desheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2011 - 03:07 PM

Показване на мнениетоmaria11111, в 29 July 2011 - 02:52 PM, написа:

Показване на мнениетоilina888, в 28 July 2011 - 10:45 PM, написа:

Vsi4ki predlagame uslugi kato kapane,RAZRESVANE,postrigvane i ako nqkoi ima nujda neka da se obadi 0889582173 Maria Andonova

p.s.A TOVA KOI E DOBAR V SLU4EA NE SE KOMENTIRA ZA6TOTO NA SNIMKITE SE VIJDA NAISTINA,VSEKI KOITO IMA RAZVADNIK ZNAE KAKVO E GROOMING I KAK SE OTGLEJDA KOZINA

molq da ne se sazdava naprejenie m-u kolegite s podobni izkazvania

Глупаво е да се омаловажава труда на когото и да е. И както ти каза от снимките най-добре се вижда и не е нужно да си капацитет, за да прецениш, кое е добре изглеждащо и кое не е. А относно напрежението не мисля, че Илина го създава, защото тя просто е изказала мнението си за услугите на Поли, които е ползвала. Целта на форума е да си кажеш мнението и да използваш полезните неща, които се казват.Мисля, че всякакви скандали по темата са излишни най-малкото, защото всеки решава за себе си.
User's Signature

Качена снимка

#600 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2011 - 03:28 PM

Форума е създаден с образователна цел и да бъде в помощ на хора, които се интересуват от тази порода и биха желали да научат повече за нея и се нуждаят от компетентна помощ да се справят с възникнал проблем, тъй като повечето хора закупили куче от зоомагазин, зооборса или случайна обява няма от къде да получат правдива информация и не могат да разчитат на помощ от онези от които са си взели кучето.
В никакав случай не е създаден за да си пише всеки каквото му хрумне, че според него, без да има необходимия опит и познания е правилно.
Всеки има право да изказва мнение, но преди това не е зле да помисли, дали с изказването си няма повече да навреди на някого, отколкото да му бъде полезен.
Има достатъчно форуми за безцелно бъбрене.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни