Мъжки пит търси дом оставен в Сеславци от стопаните си
Публикувано: 02 June 2011 - 08:52 PM
"оня с Бруно "- съжалявам, но това ми прозвуча изключително грозно. Доколкото си спомням, човекът беше тежко болен. Ако се случи нешо подобно и с мен, и аз ще търся дом на кучето ми предварително вместо да мисля каква ще е съдбата му след мен. Чест им прави на хората, че искат да му го осигурят навреме, докато могат и да избират все пак.
Коментарът ми не е по темата, но все пак човек никога не знае какво може да му се случи.
[/quote]
OFF/ Честно ,писна ми да ми мажат в темите на животните . Неквм ровичкания, вадене на думички - па що "оня", па що "читави", па що не съм била отгатнала, че някой имал въображения...Се едно съм на конкурс по литература , естетика , може би и телепатия..
"Оня" е разговoрна дума за "онзи". Проблем? Онзи не е тежко болен, аз съм писала поста, но никъде не съм казвала такова нещо. Искате истината ли? Ето Ви я- Дадохме Бруно в отлично състояние на тялото и най-вече на духа. Получихме след цяла година коренно различно куче - емоционално пре- пренавито, мега тревожно, объркано ,напикаващо се при най-малък проблем , отделно дебел ,та чак с възглавнички от целулит, недвижено , че и с рани стари и нови от кучешки зъби ,фистулирали гадни гнойни рани. Неваксинирано .Нерегистрирано . Нищо. Имало вероятно детето алергия.Недоказана.Но я имало и преди да го вземат. Не ми се искаше да повярвам ,че ме лъжат когато писах преди време ,но не сега знам че е така- Шест месеца не можем да възстановим песа от "грижите" за него.При Вотан стана по-бързичко развитието на "драмите", но пък затова също достатъчно драстично му се отрази .
Молба - ако някой има забележки към езика ми и морала ми - да ползва опцията ЛС.Стига панаири в темите на нещастните кучета. Ще съм благодарна, ако просто стиснете палци за успеха им .
Силно , много силно се надявам ,че Вуте няма сериозна здравословна причина ,че да тежи наполовина от теглото ,което имаше , защото така и не се разбра с какво точно е бил хранен. Каквото и да е обаче - кучето сега е в добри ръце .И отново е на прага - в търсене на своя истински дом..

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 June 2011 - 10:49 AM

Драми или не,болести или там каквото,да се обади и да каже,че не може да гледа кучето бе!

Колкото до тия,дето само спамят темата с "Ентелигентните" си изказвания - айде да си траете,а?

С глупавите си изкавания не изглеждате по-дейни или загрижени... Просто дразните!

Всичко това може да се каже и с по-умерен тон.
мод

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 05 June 2011 - 07:09 AM

ХОРА КОГАТО ВЗИМАТЕ КУЧЕ ПЪРВО СИ КАЛКУЛИРАЙТЕ МЕСЕЧНИЯТ БЮДЖЕТ ,освен че кучето яде то ходи и на доктор,годишна ваксина 30лв.(дано не бъркам),профилактика против гъдинки външно поне три пъти годишно тоест 3*28=84лв.,обезпаразитяване вътрешно поне през два месец за средно глоямо куче около 3лв. тоест 3*6=18лв.,данък 20лв. общо 150лв. сигурни разходи.
Животното е отговорност,недопустимо е ,неморално и гнусно,да се отесеш така със същество което не е научено само да си осигури храна,дано вие дето сте взели Вотан четете това помнете всичко на тази земя се връща,нищо не ви оправдава за стореното ,вместо добро сте сторили зло,
Потресена съм от снимките ,жал ми е ,сега в този момент ми се иска да имам къща с двор.
Как може да сме толкова лоши хората,как може?

На този свят се плаща всичко. Въображаемото величие ни носи срам. За моментите, когато се чувстваш Бог, се плаща с моменти, когато знаеш, че си пълзящо животно.Джек Лондон
Нека бъдем добри ,добрината лекува,добрината отваря врати:)
Публикувано: 05 June 2011 - 09:20 AM

Това,че някой е болен,не го освобождава от отговорността...Или какво,щом е болен,нека и псето да се мъчи???

Публикувано: 05 June 2011 - 10:22 AM
Да стане ясно веднъж за винаги и коментарите да спрат...

Публикувано: 05 June 2011 - 10:45 AM

бил е с тежко разстройство и повръщане в продължение на... седмица? Конярска ще ме коригира за периода и симптомите ако сметне за нужно.
Публикувано: 05 June 2011 - 11:01 AM

Публикувано: 06 June 2011 - 12:38 PM
1. Никога няма да оставя в такова положение Киро (или което и да е мое животно) освен ако не съм в дървен костюм. Пък дори и тогава Конярска ще долети :))))))
В случая човека си е жив, просто е бил в болница за 3 дни. Въпросното положение в никакъв случай не е достигнато дори и за една седмица.
2. Не виждам каква ще да е тая храна, дето да води до това.... освен може би дървени стърготини. С хляб да беше хранен...... От както сме го прибрали ака нормално, има апетит, захранваме с ориз и наддава.
3. След ката изследванията са ок - не е болен, както ни беше казано. Ама що да го водиш на лекар като може да го караш на ЕЖК (една жена каза) - значи е болно.
Много се съмнявам и Адисън да е - просто кучето е почти умряло от глад......ама айде тука по-добре докторите да се изкажат, щото не съм от най-вещите. Мога да мисля само елементарно - защо кучето си беше добре при нас и сега се оправя с доста прилични темпове?!
Публикувано: 06 June 2011 - 05:06 PM
Успех на момчето ,сигурна съм че ще се оправи и съм сигурна че от тук на сетне ще бъде най -щастливото и обичано куче.

На този свят се плаща всичко. Въображаемото величие ни носи срам. За моментите, когато се чувстваш Бог, се плаща с моменти, когато знаеш, че си пълзящо животно.Джек Лондон
Публикувано: 06 June 2011 - 06:29 PM

Публикувано: 06 June 2011 - 10:23 PM
Буца на гърлото ми застава винаги като погледна снимките. Стискам палци на това момче да попадне на хора този път.
Публикувано: 11 June 2011 - 05:19 PM