"Заедно" или "Поотделно" за Сеславци
Публикувано: 16 December 2010 - 04:15 PM

Както казах по-рано всеки сам си прави изводите. Много хора разбраха какво представляват "Заедно". А всички, които знаят вие какво правите - нямат и капка съмнение в почтеността и добрината ви!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 17 December 2010 - 11:55 AM
"Заедно срещу насилието над животните!!!
Надя Тошева, вас малко не ви ли е срам , да коментирате сега , след като 2 години, Кикита Д. прикриваше евтаназиите и убииствата в Сеславци , Хранехте животните и си успокихте съвеста. Вадехте животни , за който можехте да намерите осиновит...ел, защото са " красиви" както днес дойде Кикита да си " избира" животни ..защо си ги избрате искаме да ви питаме?!?!?!?! за няма и седмица гореспоменатата госпожица си избира специални животни и чак дава заявки къде да ги караме ?!?!?!!!!!!!... Вие сте някаква мафия, избирате си животни , продавате ги и си прибирате парите и на всичкото отгоре и пишете глупости на нашата стена!!! А вие къде сте Надя Тошева?!?!?! Кога дойдохте в Сеславци ?!?! Кога >!?!>! Само си дремете да си пишете по форумите ..Вие искате да сте великите . Не ние ! Моля напуснете страницата, защото явно ви личи колко сте пристрастна,. Изобщо не ви интересуват кучетата в Сеславци , интересува ви " ваш" човек да храни и да си пишете по форумите колко сте велики , само защото храните , а другото ?!?!?! За толкова години да ви питаме : Колко от по- грозничките животни спасихте?!?!?! КОлко ?!?!?!? Само тия дето стават за осиновяване в чужбина вадите и лекувате ?!?!?! Защо ли ?!?!?Чакаме отговор от вас Надя Тошева .. И не да ни критикувате хората и медийните лица, а да погледнете себе си и хората, които защитавате. Ако искате правете го по вашите форуми .. Явно не сте прочели добре написаното горе и си търсите причина да се заяждате ! Успех !"
Сигурно съм тъпа и не виждам по-далече от носа си, ама аз на някой, дето сяда и изпрасква тези нагли ЛЪЖИ пред 168, 212 човека, не мога да му вярвам и за всичко друго. И няма как да допусна, че човек, който се държи по този начин и лъже така безочливо, е с чисти намерения. И то без да е предизвикан от аналогичен тон насреща. Щом лъже за едно, ще лъже и за друго. Не ви вярвам, "Заедно..", не бих изпратила и 1 стотинка на вашата сметка
Публикувано: 17 December 2010 - 12:22 PM
Публикувано: 17 December 2010 - 09:19 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 December 2010 - 12:41 PM
Чета дог.бг от доста време, понякога си позволявам да пиша коментари. Член съм на групата "Заедно..." във Фейсбук още преди да стане толкова популярна. Няколко пъти писах коментари там по повод други статии и снимки и у мен остана впечатление, че вленовете на групата все повече не знаят какво правят там. Някаква масовка без грам мисъл. Севсем изтрещели хора. Отказах се да пиша. Не напуснах групата, защото понякога има инфо за загубени/намерени животни и бих могла да помогна. След тази драма прераснала в турска сапунка мога смело и отговорно за заявя, че ще се откажа от тази група.
Относно дог.бг - Намирала съм много информация и съвети от хората тук, за което съм благодарна. не съм от вип дарителите, но тази както и миналата година купих новогодишни календари. Толкова мога. Тази година написах дарението да отиде в Сеславци, но вече май няма смисъл - нали великите са там, те помощ не искат.
Честно казано съм разочарована и от двете страни. И без това хората са озлобени срещу бездомните кучета. С тези дразги само затвърждавате мнението им. Моля ви разберете са, направете график за посещенията, ако трябва, за да не се засичате. Разпределете си кой каква помощ ще прави///. Вижте се лице в лице, а не си пишете по теми и страници. Знам, че граничи с мисия невъзможна, но трябва да има компромис от двете страни. По-умният отстъпва. Иначе и двете страни губят доверие и дарители.....
П.П. Ако някой се е почувствал засегнат от думите ми моля да ме извини. Не това е целта ми. Искам да уточня, че не познавам лично, нито съм се виждала с някой от дог.бг или от "Заедно".
#171 Guest_ewa_iwanowa_*
Публикувано: 28 January 2011 - 02:44 PM
За пореден път правят необмислени неща,които ни карат да се съмняваме в тяхната кауза.Публикувам въпросите ми към тях на стената им,след което публикациите ми бяха изтрити и аз бях блокирана.Надявам се,че представители на „Заедно срещу насилието над животните“ и„Заедно в Сеславци“ поне тук ще отговорят на въпросите ми и се надявам,че ще бъда отблокирана от тях.В противен случай всички съмнения в добронамереноста и прозрачността им ,се потвърждават
Ето публикациите ми:
“Искам да попитам нещо.Става въпрос за емигрантчетата.Доколкото знам, парите за тях се събират в дог.бг.Никъде не сте писали досега ,че сте дали пари за някое емигрантче.Искам да подчертая,че не искам да се заяждам.Но предполагам,че пари за емигранчета са Ви изпратени.Много Ви моля,специално за кученца от Сеславци,които се изпращат в чужбина и за които сте получили финансова помощ,да публикувате ежеседмично ,колко пари са Ви дарени за емигрантчетата и колко сте предали на хората, заели се с изпращането им.Защото така оставаме с впечатлението,че парите които тук се изпращат за емигрантчетата ,се прибират от Вас,но не се предават на хората заели се с тази задача.И още веднъж да подчертая,искаме просто прозрачност,точно за емигрантчетата, а не да се заяждаме.”
Отговора на „Заедно в Сеславци“е:
Кони Генова се е разбрала с Nort за пътните.
Моят отговор:
Nort доколкото виждам ще събере парите от дог-а.И имах впредвид,че Драган дарил 200лв,Хасан дарил 150лв,Айше-дарила 300лв и накрая да има сторно,предадени 650 лв на Nort.А така не се знае колко хора и по колко пари са Ви изпратили.Може да сте събрали 5000 лв,а да кажете,че са 1000 лв.Ей такава прозрачност имам впредвид.
След този пост бях блокирана!
Публикувано: 28 January 2011 - 05:43 PM
Вчера Кони предложи да помогнат, ако стане нужда, за пътуването на сеславските кучета. Приех, имайки предвид, че от 19-те кучета сме изпратили само 4. Остават 15, което прави 1500лв. минимум. Цифрата ме плаши, имайки предвид, че след 2-3 седмици трябва да се купува и храна. Освен това кучетата трябва да бъдат в клетките с нашийник и повод. Няма да е зле да можем и да ги обезпаразитим външно, защото напр. на Неда приемната стопанка пише, че "това куче е с бълхи колкото за три"

Освен това трябва да доплатим 150лв. за 5-те къщички, и да платим транспорта на пет кучета и пет къщички до Казанлък.
Това е, за което се сещам сега. И, естествено, не отказах предложената помощ. Кони изрично ми каза, че когато ми дадат парите, във фейсбук ще публикуват разпечатка на дарителите.
Тъй като тази тяхна кампания е започнала едва вчера, не съм питала как вървят нещата там.
#173 Guest_ewa_iwanowa_*
Публикувано: 28 January 2011 - 06:34 PM
Публикувано: 28 January 2011 - 09:53 PM
Дано, все пак, става въпрос за недоразумение, защото иначе всички ще сме виновни. Съжалявам, но съм ядосан!
#177 Guest_ewa_iwanowa_*
Публикувано: 28 January 2011 - 10:07 PM
Публикувано: 28 January 2011 - 10:09 PM
Публикувано: 28 January 2011 - 11:26 PM
Не разбирам, защо се дърпате в това отношение и защо не е направено досега, крайно време е.
Публикувано: 28 January 2011 - 11:43 PM