Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#1661 Потребителят е офлайн   mimo70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 April 2008 - 08:55 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Питай Стартер,защо се отвори темата за каракачанско куче,ако не ви се пише по нея може пак да се затвори.

И без да ме питат ще си кажа!
Помолих Лайката, да отвори темата преди време за да могат да пишат тук хората, който се интересуват от каракачанското куче.
Идеята беше, че  има голям интерес интерес и е добре да го има мястото, където да се общува по темата.
Затова съществува и темата!
Ако няма кой да пише нещо смислено найстина по-добре е да се заключи темата, отколкото да се пълни с безмислени глупости.
Мисля,че сте направили добре с МОД-а,като сте отворили темата за КК. :->) :->) :->)Как щяха всички да разберат за пъклените планове на изгонените.Мисля ,че прехвърлянетона всички права и субсидиите на ЕТ-БФК касаят също КК и техните собственици.На кой му трябва война и съдебни дела с БРФК .Защо Седефчевите да са всичко в КК?Защото пишат във форума ли?Къде остана Светлин Стоев,къде останаха всички обикновени кучкари,които не жалят средства и време да ходят по изложби.Мисля ,че това касае КК и живота в организацията.
Браво бе Владо ти изби рибата ;D ;D ;D :yahoo:

#1662 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 11:35 AM

Караман, питаш за мнението ми за Шаро /Тито/. Не виждам смисъл да се вадят такива мнения от 2005 година. Кой от нас, който е тръгнал от нулата не се е лутал, колебал и правил грешки. Аз самата съм патила много от "големи" развъдчици и разбирачи. Казвам ти браво, ако си съумял в началото на налучкаш правилния път. Но точно в този случай с Шаро не се касае за предателсво. Не мисля, че е предателсво, да си промениш мнението и да си признаеш, че си сбъркал.
Не съм острие на никого, и ще се радвам да водим спор, като запазим приличния тон.

#1663 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 11:41 AM

Караман, питаш на кого му трябва война и съдебни дела с БРФК? А кой доведе до разцепление, съдебни дела самата организация? Не съм съгласна, че Седевчеви се стремят да са всичко в КК. Единият се е оттеглил и присъства само като член, а на ОС в Стара Загора Атила сам предложи всички от ръководсвото, включително и той да се оттеглят и да се даде път на нови хора, както е според устава от 2001 година /за не повече от пет години/. А това беше през 2007 година. Това е факт, който никой не може да отрече и мисля, че  опровергава твоето твърдение.

#1664 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 18 April 2008 - 11:44 AM

Цитат

Караман, питаш за мнението ми за Шаро /Тито/. Не виждам смисъл да се вадят такива мнения от 2005 година. Кой от нас, който е тръгнал от нулата не се е лутал, колебал и правил грешки. Аз самата съм патила много от "големи" развъдчици и разбирачи. Казвам ти браво, ако си съумял в началото на налучкаш правилния път. Но точно в този случай с Шаро не се касае за предателсво. Не мисля, че е предателсво, да си промениш мнението и да си признаеш, че си сбъркал.
Не съм острие на никого, и ще се радвам да водим спор, като запазим приличния тон.
Минке , имам въпрос към теб , въпреки че не аз съм в .основата на това. Откаде знаеш кои се е объркал кога и защо, и дали въобще е така, като ти самата казваш че си подведена. Ами ако все още си . Истината е относително нещо. Виж последователноста е друго нещо . Тя може ако е за хубаво да означава че човека е с Характер , ако обаче е за лошо че е без такъв.....Надявам се правилно да ме разбереш а заедно с мен и смисъла на казаното от Караман.

#1665 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 11:48 AM

Караман, питаш къде остана Светлин Стоев? С.С. е име при КК. Това е човек със заслуги, които никой не може и не отрича. Той е човекът, който в годините успя да обедини и устои и съхрани идеята за КК. Това е човек, който заслужава нужното признание. Има различни начини да му се оттдаде заслуженото и да се впише в историята на КК.
Неприемам обаче, две неща. Първо, той да  е всичко в КК - и касиер и председател, на когото никой не може да поиска какъвто и да било отчет. Второ - да се превъща председателството в пожизнена длъжност. Дори на държавно ниво,  отговорна длъжност се заема за не повече от два мандата. Останалото е диктатура.

#1666 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 11:58 AM

Благодаря ти, Диамандиев. Удоволствие е да се дискутира с културни хора. Прав си че истината е относително нещо, но всеки търси своята, стреми се към нея и най-малкото приема някоя за своя. Също мога да ти посоча, пример с волята и ината. Когато е за добро, се нарича воля, а за лошо, инат. А според мен е едно и също нещо.  :blink:

#1667 Потребителят е офлайн   mimo70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 11:59 AM

минке като са ти толкова ясни нещата кажи по достоен човек от Св.Стоев и кой казва че заема тези всички постове.

#1668 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 18 April 2008 - 12:08 PM

Смущава ме факта че някои е оставил С.Стоев като прецедател и касиер едновременно. Та нали тези неща се избират на Общо събрание , каде са били господата които имат претенции сега и го припомнят? Или това е била ловка маневра във времето , която е целяла именно излагане на същия тоя човек. Защо проблемите не са решавани година за година , при положение че има Общи събрания а се стига до това положение и се цитират години назад. Под въпрос е и чистопородноста на някои баш/чисти/ кучета от прехвалени /развъдници/. Много неща излязоха наяве ама чак сега. Да не говорим че има хора които откровенно печелят добре а в същото време говорят в захлас и умиление за породата. СМЯХ. Кажи ми Минке ти каде си в ситуацията. И ти на кого ще вярваш . Въпреки че в краина сметка това е твоя работа и твоя преценка.

#1669 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 12:14 PM

Цитат

минке като са ти толкова ясни нещата кажи по достоен човек от Св.Стоев и кой казва че заема тези всички постове.

обясни ми моля те, какво е твоето понятие за достоен човек първо. И второ, след отказването да изпълнява длъжността касиер един човек, който  е учредител и основен спонсор на учредяването на МАКК, кой зае тази длъжност, съвместявайки я с длъжността председател?

#1670 Потребителят е офлайн   mimo70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 01:59 PM

минке говори със имена кои са тези хора .

#1671 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 07:34 PM

Цитат

Здравейте! От доста време не съм влизала във форума, но сега реших да пиша отново.
Отговор на Еничар - Учуди ме с какво умиление и патос пишеш за "любимите" кон и вила на председателя, който знае как се гледат кучетата на развъдник "Бурен", и колко струва в момента издръжката на един кон. Излиза, че това е най-доброто, което е можело да се случи на коня. Ако изобщо парите от "любимите" са влезли в МАКК - това са пари дадени за прословутите напивания покрай изложбите. Самият ти колко пъти си извел куче в ринга, или спиш в буса, или си в близката кръчма. Получи се като нарицателно, че не се идва за изложбата, а за след изложбата. Това и много други примери ми дават основание ми дават основание да смятам, че кучето е само повод за напиване за вас. Това ми дава основание да ви предложа към абривиатурата МОКК да прибавите едно С - СМОК.  ;D ;D
Минке,това ли е добрия тон.
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#1672 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 07:41 PM

Цитат

Минке, това с мелеза Китан е започнало преди 2005г. и продължава и до днес.Няма лошо всеки може да сбърка,но да го приказваш лятото на 2007г. и чак до февруари месец 2008г. това вече не е бъркане.Не може да обикаляш цяла България,да говориш ,че Китан е мелез ,че си направил филм за него и МАРТ месец да млъкнеш.            Защо ли?
User's Signature

#1673 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 07:52 PM

Цитат

Караман, питаш на кого му трябва война и съдебни дела с БРФК? А кой доведе до разцепление, съдебни дела самата организация? Не съм съгласна, че Седевчеви се стремят да са всичко в КК. Единият се е оттеглил и присъства само като член, а на ОС в Стара Загора Атила сам предложи всички от ръководсвото, включително и той да се оттеглят и да се даде път на нови хора, както е според устава от 2001 година /за не повече от пет години/. А това беше през 2007 година. Това е факт, който никой не може да отрече и мисля, че  опровергава твоето твърдение.
Минке,пак са те подвели.Това беше просто тактика.Пишеш така все едно си бил(а) там.И аз бях там.Доколкото си спомням единствената жена беше ДАНДИ и  тя беше избрана в УС.Ако наистина си бил(а) там няма смисъл да обсъждаме с подробности какво станало там,зашото не искаш да  го проумееш.
User's Signature

#1674 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 07:58 PM

Цитат

Смущава ме факта че някои е оставил С.Стоев като прецедател и касиер едновременно. Та нали тези неща се избират на Общо събрание , каде са били господата които имат претенции сега и го припомнят? Или това е била ловка маневра във времето , която е целяла именно излагане на същия тоя човек. Защо проблемите не са решавани година за година , при положение че има Общи събрания а се стига до това положение и се цитират години назад. Под въпрос е и чистопородноста на някои баш/чисти/ кучета от прехвалени /развъдници/. Много неща излязоха наяве ама чак сега. Да не говорим че има хора които откровенно печелят добре а в същото време говорят в захлас и умиление за породата. СМЯХ. Кажи ми Минке ти каде си в ситуацията. И ти на кого ще вярваш . Въпреки че в краина сметка това е твоя работа и твоя преценка.
Г-н Диамандиев,Минка пак е подведена. Председател е С.Стоев,а касиерка е другата змия която си отгледа С.Стоев.От 09.03.2006г. до 15.03.2008г. членския внос се изпращаше при докторчето Вучков .
User's Signature

#1675 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 08:09 PM

Ако някой се върне назад във форума и прочете какво съм писала аз и и Д-Р Вучков,и прочете какво сега пише Караман,много неща се изяснят за някои.Поздрави

#1676 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 08:20 PM

Цитат

Ако някой се върне назад във форума и прочете какво съм писала аз и и Д-Р Вучков,и прочете какво сега пише Караман,много неща се изяснят за някои.Поздрави
Данди, хайде да ни изясниш по подробно тези неща, защото не е ясно за какво става дума.
User's Signature

#1677 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 08:32 PM

Цитат

Когато една организация, създадена от група хора с някакви общи интереси или цели, се превърне в инструмент обслужващ нечии лични интереси, се превръща в нещо гнило и силно миришещо! Навярно вече мнозина от вас усещат носещата се воня ? На Вас г-н Кунев мирише ли Ви ? Май не очаквахте чак толкова, а ?
Интересно беше че моя милост присъстващ в ролята си на секретар на М.А.К.К. на въпросната дружеска вечеринка, наречена от вас  Общо Събрание, видях хора които въобще не познавам !! А при мен се събира членският внос и таксите за регистриране на развъдници на редовните членове на М.А.К.К. от 09.03.2006 година!!! Сами се досетете колко са редовни тези ваши легитимни членовепрез последните 3 години! Питам аз ако са плащали редовен членски внос то кой е взимал парите? Кой им е издавал квитанции и кой в крайна сметка ги е усвоил и за какво? Наистина станаха много въпросите, но аз знам че отговор няма да получа! Същите тези въпроси ги задавах и на въпросната дружеска сбирка но останаха без отговор! Така че уважаеми г-да, не спекулирайте с легитимността на тази проява! На тази сбирка можеше много да и приляга името регионална проява за набиране на нови членове и радетели на Каракачанско кучеот Североизточна България, но по никакъв начин и редовно общо събрание на М.А.К.К.!!! Поне стана ясно кой какъв е! Лъснаха много неподозирани дори за мнозина ваши хора неща! Дано се размислят хората у които е останала поне малко чиста съвест, и които наистина искат да работят за благото на българската порода Каракачанско куче! А не да искат само материални облаги от членуването в подобна организация!
Но иначе поздравление за добре изрепетираната постановка! Неудобните, с неудобните въпроси ВЪН!!! Послушковците да останат ше капне нещо и за тях!
Жалко че всички се кълнете в кучето! Иначе правите всичко заради него! Вие г-н Кунев и компания, давате ли си сметка каква вреда се нанася на популацията на чистопородното Каракачанското куче с тези ваши изцепки? Явно не!!!

С особено мнение, д-р Атанас Вучков, Секретар на М.А.К.К.

#1678 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 09:00 PM

Данди, защо пишете глупости че С.Стоев е председател и касиер.Единствения легитимен УС е от трима души.Отгледаната от С.Стоев змия-докторчето Вучков не е легитимен.Всички присъстващи на ОС на 15.03.2008г.са редовни членове на МОКК(МАКК) с платен членски внос. Дано това не те разочарова.Продължавай да пишеш.
User's Signature

#1679 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 09:38 PM

Чета аз,ама или не мога да чета като хората,или не мога да проумея някои неща.Ти Карамане твърдиш,че членския внос се Плаща при Вучков,аз също си плащам при него-редовно при това.Той пък твърди,че повечето от присъствалите на въпросното събрание не са плащали членския внос и това значи че не са редовни членове или ако са странно на кой са платили.Това лесно може да се провери.Също може да се провери ,че аз редовно съм си плащала членския внос от 2002 г. и въпреки това не съм уведомена за проведените две последни събрания.Питах се защо,къде съм згафила ама почнах да си отговарям лека полека.И достатъчно съм разочарована от някои хора,от това повече здраве му кажи.И ти продължавай да пишеш лошо няма

#1680 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 11:16 PM

Цитат

Цитат

Здравейте! От доста време не съм влизала във форума, но сега реших да пиша отново.
Отговор на Еничар - Учуди ме с какво умиление и патос пишеш за "любимите" кон и вила на председателя, който знае как се гледат кучетата на развъдник "Бурен", и колко струва в момента издръжката на един кон. Излиза, че това е най-доброто, което е можело да се случи на коня. Ако изобщо парите от "любимите" са влезли в МАКК - това са пари дадени за прословутите напивания покрай изложбите. Самият ти колко пъти си извел куче в ринга, или спиш в буса, или си в близката кръчма. Получи се като нарицателно, че не се идва за изложбата, а за след изложбата. Това и много други примери ми дават основание ми дават основание да смятам, че кучето е само повод за напиване за вас. Това ми дава основание да ви предложа към абривиатурата МОКК да прибавите едно С - СМОК.  ;D ;D
Минке,това ли е добрия тон.

Явно няма добър тон.
Защо ли агент "007"- Минка :wub: страшно ми напомня на стила на Булгариандог ( забележете НИК-а  защото се отъждествява с БЪЛГАРСКОТО Куче) - съпругата на росен-шаро-тито. Явно предателствота са семейна ценност и наследствен ген.
Явно изхвърлянето на съпруга и мижитурка от редовете на МАКК я е стимулирало да се включи под чуждо име "за Каузата" :sos:
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема