Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#201 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 October 2006 - 08:36 PM

Цитат

Цитат

Росен.... Стефане занимавам се малко повече от 2 г. -около 6г. с тази порода.През това време през мен минаха повече от 60 кучета и съм произвел докато бях в БОК около 100 мелеза.

И някой се радват че този човек е купил развъдник Тито.

Е сега ще произведе и 100 мелеза Каракачанки.
И дано каже на холандците на които е продавал тези мелези, че са си дали парите за мелези, а не за кучета от някаква порода - пъл било то и БОК

Не искам да се заяждам с никого, но като го прочетох това и не се стърпях. Немога да разбера подобни хора - 6 години защитават една кауза, и в един момент разбират че резултатите не оправдават очакванията им - най-достойно е да кажеш - да разбрах моята си истина и толкова - но да започнеш да нападаш хората които яростно си защитавал само до преди дни е меко казано глупост.

Дано подбудите му да купи Тито не са чисто печалбарски, защото в такъв случай нищо добро не чака този развъдник.

п.п. Какво ще стане със старите му кучета - ще ги шитне на непросветените за каракачански ли?

Ей, аман от доброжелатели!
Спрете се бре хора! Можете да спите спокойно!

#202 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 09:26 AM

kadebo,ти сложи ли твоите кучета да ги видим(извинявай ако съм ги пропуснал някъде)Не мога да разбера защо сега нападаш Шаро - с купуването той по-скоро спаси кучетата ,а какво търси си е негова работа.
Аз също не съм пристрастен нито към БОК ,нито към КК (оказа се ,че имам и от двете в последствие)Моите не са от развъдници ,а от работещи в стада родители и мога да ти кажа ,че при такива хора има екземпляри ,които по всички параграфи ще разбият изложбените експонати ,само че на хората не им е до изложби и като им кажеш - абе иди да видят какви кучета имате ,те казват - ааа много ме интересува ,който иска да дойде да ги види.Не хубаво така ,но това е положението.Хубаво би било такива кучета да се взимат от така наречените развъдчици ,за да подобряват кръвта, но естествено това ще бъде под достойнството им,няма да има родословие и незнам си какво ,но куп причини ще се измислят само и само да е тяхното.
поздрави
п.п И аз съм имал куче с родители от Седефчеви ,вярно е че имаше по-лека глава ,но пък съвсем не беше дребно ,а по характер беше звяр - нищо общо с "благомерите ", които се въдят напоследък
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#203 Потребителят е офлайн   kadebo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 10:02 AM

Нещо явно не сте ме разбрали - нямам нищо против кучетата и нокога не сам казвал нищо лошо против конкретно куче.

Просто ме хваща яд на простотиите които се дрънкат и затова предложих да се отвори нова тема където който иск ада си спори, а в двата форума за КК и БОК да си пишат хора поддръжници на съответната кауза.

А писанията относно новия собственик на Тито ги написах, защото на подобен тип хора ме е яд - до вчера оплюваше всички в МАКК, дне оплюва всички в БОК и на всичкото отгоре твърди че е създал 100 мелеза - цитата е взет от същия този форум около 5-7 страница, не ми се рови да видя точно.

Така че останете си със здраве и дано успеете да наложите принципите в които вярвате и да убедите хората че правдата е в МАКК. Ако е така то рано или късно ще успеете да регистрирате породата в МФК.

А понеже в момента имате пречка за това то опитайте в Американския или Британския кенъл клъб - и двата са толкова престижни колкото и МФК

#204 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 10:17 AM

moi chovek tova go pojelai na nkbok te se celqt tam ........dokolkoto razbiram makk imat drugi celi .
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#205 Потребителят е офлайн   kadebo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:08 PM

Цитат

moi chovek tova go pojelai na nkbok te se celqt tam ........dokolkoto razbiram makk imat drugi celi .

И какви са ви целите щом не желаете породата да стане световно известна - да си я гледате да ви пази стадата, ако е така какво има да спорите - гледайте си кучетата и им се радвайте - вие си знаете какви са.

Все пак си мисля че всички тези спорове са за това как ще бъде представено на света това куче - като каракачанско (с вашите си идеи и принципи) или като БОК (с техните).

Все пак незабравяйте че от 1 януари сме в Европейския съюз и тогава нямя да е проблем доста кучета напуснат България - какви ще са те?

#206 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:18 PM

kadebo,
след като България влезе в европейския съюз, градовете София, Пловдив, Варна ще трябва ли да сменят имената си след като са утвърдени от държавата?
По същия начин автентичното овчарско куче на България, регистрирано от държавата, ще запази своето име - Каракачанско куче.
А никой не отрича че една от целите на МАКК е световно признаване на българската порода.
Мисля че не си разбрал нещо, или не искаш да разбереш! Ако за първото има начин то за второто никой не може да ти помогне!
Поздрави!

#207 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:31 PM

Леле ,леле, европейците дойдоха!! bash
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#208 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:46 PM

na bok celta im e da registrirat bulgarsko kuche ...........ne bulgarskoto .chatna li ti manerkata za kvo ti govoreh.......i posle ne znam za koi put da obqsnqvam che nqmam nishto obshto s makk nito imam proizvedeno ot tqh kuche .
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#209 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 02:45 PM

Пеца, не се нерви ,няма смисъл
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#210 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 08:34 PM

wink

Прикачени файлове

User's Signature

#211 Потребителят е офлайн   vikiborko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 05:20 PM

Незнам вече какво ми е кучето,даже вече се чудя дали това е куче

Прикачени файлове

#212 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 06:32 PM

Vikiborko,
мислех че знаеш какво ти е кучето!

#213 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 06:46 PM

Оооо ама ти още ли обръщаш внимание на тези неща с името?Мен не ме притеснява да пиша и в двете теми .За мен лично кучето е едно и също, е разбира се кръстоските ме дразнят ,но щом на хората им харесват да си ги гледат де
User's Signature

#214 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 09:35 PM

Nikigeen,ако въпроса беше само с името здраве му кажи, но проблема е далеч по сериозен, но пък името носи и съдържанието със себе си така че......! cheers

#215 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 09:47 PM

Цитат

Оооо ама ти още ли обръщаш внимание на тези неща с името?Мен не ме притеснява да пиша и в двете теми .За мен лично кучето е едно и също, е разбира се кръстоските ме дразнят ,но щом на хората им харесват да си ги гледат де

В основната си част БОК=Кръстоски!
Провери, сам ще разбереш!

#216 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 11:26 PM

Цитат

В основната си част БОК=Кръстоски!
Провери, сам ще разбереш!

Хайде пак старата песен нанов глас,едните по по най от другите.Ха ха ха ха .

#217 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 11:54 PM

жельо ти ,както винаги не си разбрал!

Ха ха ха ха !

#218 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 12:29 AM

А,отдавна съм разбрал,едните чисти -окъпани, другите неокъпани.

#219 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 12:02 PM

Жел, браво!
Така е! Най накрая го разбра!
Борбата за чистопородността продължава със същия глас!

#220 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 06:30 PM

Хайде стига ,сложете са някоя снимка ,да погледаме нещо ,някоя изложба нямаше ли и т.н.
User's Signature

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни