Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#221 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 November 2006 - 06:32 PM

Цитат

Хайде стига ,сложете са някоя снимка ,да погледаме нещо ,някоя изложба нямаше ли и т.н.

Nikigeen,
Виж следващата тема!

#222 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 06:38 PM

HAN, тези аз отдавна ги знам ,а някои и на живо.Дайте да видиме нещо от младите надежди
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#223 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 06:44 PM

Цитат

HAN, тези аз отдавна ги знам ,а някои и на живо.Дайте да видиме нещо от младите надежди

Ми, там има и млади надежди!

#224 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 06:45 PM

Обаче си яко упорит
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#225 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 07:08 PM

Цитат

Обаче си яко упорит

Яко! b)

#226 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 07:16 PM

Цитат

Цитат

Обаче си яко упорит

Яко! b)

l) super best drink
User's Signature

#227 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 04:50 PM

На мен ли така ми се струва, но нещо темата тотално опустя, ако не е nikigeen - с дни няма кой да напише нищо.

Явно силата на пишещите тук е в спора (безмисления спор) БОК - КК.

Дайте наистина, малко инфо от живота на МАКК - изложби, календара за догодина, покажете наистина млади и нови кучета - Китан и Каракитан всички го знаят - дайте нещо ново.

Напишете нещо полезно от сорта например за характерните болести на КК, за това как трябва да се гледат, да се обучават.

Ето вече почти никой не спори с вас и 3-ти том е само 10-на странички.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#228 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2006 - 12:56 PM

ai napishi sushtoto i za bok,ti mai si razwudchik,bi trqbvalo da gi znaesh, ili pone popitai sushtoto tam ,zashtoto taka izliza che se .........che tyrsish .......neshto koe ne te interesuva,kompromati,intrigi,a v syshtot vreme uj si silno protiv tqh..........kuv si i za kakvo se borish.
razpravqsh kk taka kk onaka ,she si reche chovek ,toq mnogo navytre v neshtata .......i posle pitash

idi w temata za bok i si otgovori na vsichkite vyprosi koi si zadal tyk .

3ti tom zabeleji, 3 ti ,a ne edin ne dowurshen,oswen towa w tqh e pisano ,ane samo snimki ot izlojbi,ima i drygi temi za kk ako se syberat w edno moje i `etiri da stanat.
ako ne beshe "napusnala" mad max mojeshe da si produlji temata za kuchetata na balkanite ,NO ........ima po stoinostni hora v vashiq lager,deto i izprosiha bana ,sus ei takiva postcheta kato twoq,i produljiha da si "pishat" a tq mojeshe da napishe oshte.neshto stoinostno.....sega chesta se pada na vas .chakam da napishesh
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#229 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:25 PM

Цитат

ai napishi sushtoto i za bok,ti mai si razwudchik,bi trqbvalo da gi znaesh, ili pone popitai sushtoto tam ,zashtoto taka izliza che se .........che tyrsish .......neshto koe ne te interesuva,kompromati,intrigi,a v syshtot vreme uj si silno protiv tqh..........kuv si i za kakvo se borish.
razpravqsh kk taka kk onaka ,she si reche chovek ,toq mnogo navytre v neshtata .......i posle pitash

idi w temata za bok i si otgovori na vsichkite vyprosi koi si zadal tyk .

3ti tom zabeleji, 3 ti ,a ne edin ne dowurshen,oswen towa w tqh e pisano ,ane samo snimki ot izlojbi,ima i drygi temi za kk ako se syberat w edno moje i `etiri da stanat.
ako ne beshe "napusnala" mad max mojeshe da si produlji temata za kuchetata na balkanite ,NO ........ima po stoinostni hora v vashiq lager,deto i izprosiha bana ,sus ei takiva postcheta kato twoq,i produljiha da si "pishat" a tq mojeshe da napishe oshte.neshto stoinostno.....sega chesta se pada na vas .chakam da napishesh

Първо доста ми беше трудно да ти разчета писмото, писано на бънглиш.

Първо, аз много рядко пиша във вашия форум, но го чета с интерс. Никога не съм крил че симпатизирам на БОК, така че няма какво да задавам подобен въпрос там - там всичко ми е ясно.

Интересно ми е как работят "праведните" - как се развъжда чистопородни каракачански кучета.

Хайде със здраве.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#230 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 11:38 PM

Ироничния тон е излишен!

Целите и задачите на МАКК и БОК са различни и всяка организация се развива по собствена програма.

МАКК държи да запази аборигенното куче на България в пъвоначалния му вид ,а БОК да създаде нова порода на основата на КК с участието на други външни породи.
Никой не ВИ пречи стига да не отъждествявяте аборигенното к. куче с БОК.

Това е разликата.А развъждането се извършва соред приетия "Правилник за развъдна дейност" .

Поздрави!

#231 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 08:49 AM

Пак започна да говориш смешки,аборигенското та аборигенското.Кой ви втълпи в главите ,че това е аборигенското куче и защо пет пъти му променихте екстериора и само приказки ,приказки,а нищо на лице??? bash oleeee

#232 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 10:09 AM

Цитат

Пак започна да говориш смешки,аборигенското та аборигенското.Кой ви втълпи в главите ,че това е аборигенското куче и защо пет пъти му променихте екстериора и само приказки ,приказки,а нищо на лице??? bash  oleeee

г-н Димитров, човек истински може да се забавлява с Вас! А хората с по слабо сърце могат да се разболеят сериозно!
Пак нещо сте се объркал, или може би не сте се оправял въобще! Май не сте наясно с екстериора на Каракачанското куче( и това Ви е простено - Вие съдите БОК). Но Вие не сте наясно с понятието екстериор въобще, а още по малко как се изменя той!
А иначе "аборигенско"куче, може би е кучето на аборигените в Австралия! b)

П.п. Изясни си терминологията!

#233 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 10:27 AM

Бате Енчо от БТВ ви чака в предаването си кои е по по най. b) b) b)

#234 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 11:30 AM

Цитат

Бате Енчо от БТВ ви чака в предаването си кои е по по най. b) b) b)

По скоро в предаването Който може, го може!
Колокото и да те е яд, това е факт! И ти го знаеш, ама не ти се ще!
Проблемът е изцяло твой!

#235 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 02:10 PM

Цитат

По скоро в предаването Който може, го може!
Колокото и да те е яд, това е факт! И ти го знаеш, ама не ти се ще!
Проблемът е изцяло твой!

Да,ако искате съберете се и в другото предаване,по Скат, "от българско, по българско" b) b) b)
За нищо не ме е яд,а и няма защо да ме е.Наистина знам това което трябва да знам.Нямам никакъв проблем.
Лошото е ,че всеки вижда сламката в окото на другия ,а не забелязва гредата в собственото си око.
Има отделни теми за БОК и за КК,ама станаха едно,защото все едни и същи пишат в двете теми и все едни и същи постове,кои били по от другите,то и кучетата са едни ,ама и те разделени като темите кои били по чистопородни от другите b) b) b) .Ще взема да ангажирам някои психолог да направи психологически портрет на развъждачите и привържениците на овчаркото куче от двата клуба,ама знам резултата ,ще се окаже, че и те ще си приличат по портретите cheers .

#236 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 02:17 PM

po ednakwi sa moq barak sys twoq otkolko bok i kk , mejdu drugoto mnogo mi e interesno chovek koito razvyvda barak i e silno protiw krystosvaneto mu s drugi goncheta,da kazva za bok che porodata e mlada i se razviva.zashto si protiv "fis baraka" a?moje dori da si goni kucheto,ama she rechesh melez nali ?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#237 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 02:23 PM

Слушай умнико ХАН,не ми замесвай името в тъпия ви спор.Кой разбира от екстериор то е доказано черно на бяло,а като ви чета глупостите, с който одговаряте на конкретни въпроси на колегите просто трипадам от смях.Прави са хората ,само тропате ,а нищо не можете да покажете.И тези глупости за разни институции дето ви признали породата идете ги разправяйте на децата от детската градина!Не знам защо колегите въобще ви обръщат внимание и си хабят приказките,то се разговаря с хора на които има нещо в главата ,а не с фурнаджииски лопати!!??
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#238 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 02:40 PM

Цитат

da kazva za bok che porodata e mlada i se razviva.

Колега Петко,овчарското куче на България отскоро се развъжда "заводски",по някакви правилници и тепърва ще се развива без значение БОК ли КК ли ще го речеш ти.
Това ,че моя и твоя барак са еднакви само може да е радост.Тепърва започва и смисленото развъждане на барака.Знаеш защо съм против така наречените от теб фис бараци,защото се случва да оберем горчиви плодове в лицето на късокосмести кученца в кучилото,но нека не излизаме от темата за овчарските кучета.

#239 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 03:17 PM

Отношението на едни към други може само да пречи за създаването на каквато и да било порода БОК или КК.Интересното е ,че и такива признати в кинологията лица почват да се дръвчат,с което не само не помагат ,а напротив пречат да се създаде нещо.

А тези ,които се присмиват ,че едни и същи хора пишат и в двете теми го правят и те същото - присмеяла се куката на кривото дърво wink
User's Signature

#240 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 05:10 PM

radva me jel ,no ne me radva che po izlojbite ne mqsat mnogo na tezi ot kosharite

a zashto si mislish che nqma da berem gorchivi plodove s ovcharskite

tebe nqma li da te qd ako nqkoi wmesto da izpolzwa kuche barak za razvitieto na porodata da go zaplodi na drathar ,che da mu dokara po ostyr kosum i posle s cqlata si naglost da ti kaje che negowoto e avtentichnoto i po chisto,i negowoto shte e lowno vervai mi ,dali e barak.........mi tq e mlada poroda i variaciite shte sa i prosteni i zashto li baracite ne edreqt kato ovcharskite nali i tqh gi hranish dobre,no sum ubeden che tam giganti ne tolerirash .a kakvo bi kazal ako se prukne nov klub i kaje che baraka e samo chepracheniq(da ne lichi dratharskoto v nego),cherwenite ti gi napishe nejelatelni ............takava mandja s grozde e sega pri chobanskite i ako se poluchi taka pri lovnite .......she si za avtentichnoto ubeden sym?

a zashto ne pishesh za baraka a pishesh tuk ???mnogo mi e chydno razwydchik ,sydiq, lovec , a si napisalpoweche w tazi i drugata tema ot kydeto i da bilo drugade???
User's Signature

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни